ESPN blijft vertwijfeld achter na blunder: 'Wat is er met hem gebeurd?'
Vrijdag, 11 maart 2022 om 11:56

De analisten van ESPN merken een groot verval bij Ibrahim Sangaré. De middenvelder van PSV was in de eerste seizoenshelft een van de grote uitblinkers in de Eredivisie, maar daarna kwam de klad erin. Inmiddels is hij geen schim meer van de speler van een halfjaar geleden, luidt de conclusie na het 4-4 gelijkspel tegen FC Kopenhagen. Met een slordige breedtepass leidde Sangaré de 3-4 van de Denen in.

Sangaré probeerde Jordan Teze te bereiken in de achterhoede. De pass werd onderschept door Pep Biel, die vervolgens Armando Obispo uitkapte en Kopenhagen weer op voorsprong schoot. Het moment wordt na de wedstrijd uitgemeten door de analisten. "Sangaré, ik weet niet wat daarmee gebeurd is na de Afrika Cup", zei Kees Kwakman, die ook opmerkte dat de Ivoriaan uitstekend speelde in de eerste seizoenshelft. "Je zag dat hij stappen maakte en zich verbeterde in de mindere aspecten van zijn spel. Het fysieke en het vermogen om een bal af te pakken had hij natuurlijk al."

Sangaré schutterde anderhalve week geleden al tegen Go Ahead Eagles in de beker (1-2 zege). Hij verloor de bal knullig op het middenveld en Joël Drommel ging vervolgens in de fout door de hoge voorzet van Ragnar Oratmangoen niet uit de lucht te plukken; Iñigo Córdoba profiteerde met een kopbal en zette Go Ahead op voorsprong. "Tegen Sparta Rotterdam deed hij het, tegen sc Heerenveen was hij slordig, tegen Heracles Almelo afgelopen weekend ook weer.", somde Kwakman op. "Hij is echt niet goed teruggekomen. Ik weet niet of het zelfoverschatting is of gewoon een slechte fase, maar hij ziet er de laatste weken niet goed uit."

Kenneth Perez concludeerde dat Sangaré 'te veel hooi op zijn vork' neemt. "Hij is goed in een paar dingen, maar dat zijn niet de dingen die hij nu aan het doen is. Hij denkt nu ook comfortabel aan de bal te zijn en het spel te kunnen maken, maar je kunt beter gewoon blijven bij wat je echt goed kan." Pierre van Hooijdonk vreest dat PSV niet over spelers beschikt die Sangaré tot de orde willen roepen. "Wie zou dat tegen Sangaré zeggen?", reageerde hij op het betoog van Perez. "In het hedendaagse voetbal zegt eigenlijk alleen de trainersstaf iets tegen de spelers", antwoordde Perez daarop. "Onderling worden amper dingen gezegd als: geef de bal gewoon aan iemand die wel kan voetballen. Dat komt allemaal van de trainersstaf. Ik zie veel wedstrijden, soms ook in stadions, en ik zie spelers bijna nooit boos op elkaar worden of elkaar coachen."

Volgens Kwakman ligt er een taak voor aanvoerder Cody Gakpo. "Ga maar na wie het bij PSV tegen hem zou moeten zeggen. Götze is volgens mij heel rustig en introvert. Het zou bij Gakpo vandaan moeten komen." Perez denkt dat het gebrek aan een hiërarchie in spelersgroepen negatieve consequenties kan hebben. "Je hebt tegenwoordig een heel vlakke hiërarchie. Ze plaatsen hartjes en duimpjes op Instagram, iedereen is heel blij met elkaar. Dan is het misschien moeilijker, ook omdat je ongeveer dezelfde leeftijd hebt, om elkaar de waarheid te vertellen."

Meer nieuws
   
13:00
13:00
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
8
   
12:55
12:55
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet flink bedrag dokken
5
   
12:45
12:45
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
   
12:29
12:29
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
   
12:12
12:12
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (41)

 
FCbrabantSTU
 
28
11 maart 2022 om 00:52
Ik heb het al vaker gezegd...sangare wordt overschat. Speelt leuk tegen Pec, Sparta en Go Ahead maar wanneer het erom gaat (toppers in de eredivisie en europees) is die nergens te bekennen. Ja ik weet dat hij er tegen ajax niet bij was, maar mensen die hem op het niveau van de Premier League plaatsen zijn niet goed
 
 
73
11 maart 2022 om 01:03
Blijkt wel dat je geen PSV kijkt. Sangare was de beste PSV’er in eerste seizoenshelft (met Gakpo). Juist Europees was hij één van de weinige die wel een goed niveau haalde.
 
Lincoln Osiris
 
46
11 maart 2022 om 02:17
Overduidelijk. Als je met droge ogen beweert dat Sangaré het alleen leuk doet tegen PEC, Sparta en Go Ahead - met alle respect - dan snap je er helemaal niets van of is er sprake van afgunst/trollen. Jongen was de beste speler van z'n team op de Afrika Cup, en ook van PSV in de eerste seizoenshelft. Zowel verdedigend als opbouwend. Maar goed, nu speelt hij vier potjes op rij minder (of laat ik het zo zeggen: hij maakt grote fouten in verder prima wedstrijden). Dat mag niet. Maar dat is kennelijk gelijk een reden om vervelend te gaan doen, bewust of onbewust.
 
FCbrabantSTU
 
1
11 maart 2022 om 08:17
Heb jij dan wedstrijden gezien waarvan je dacht dat hij toe is aan een stap hoger. Op dit moment zijn er maar 2-3 spelers in de eredivisie die dat zijn. Timber, Gakpo en wellicht madueke/anthony
 
DeSteek77
 
7
11 maart 2022 om 08:53
Madueke is er ook nog niet en geen stuiver verder dan Gravenberch. Die moet gewoon 2-2 maken. Dat soort kansen moet een aanvaller maken. Geen excuses. Sinisterra is ook een redelijke speler. Die zie ik ook een stap omhoog maken. Daarnaast heb je nog Mazraoui. Pas als Rensch speelt, zie je hoe goed Nous is. Ook Matinez kan een stap omhoog maken denk ik. Die vind ik beide verder dan Noni en Ryan.
 
jeroenimo8
 
1
11 maart 2022 om 09:33
Madueke moet eerst maar eens leren dat hij de bal ook af en toe moet afspelen en niet alleen als opzetje voor een één tweetje.
 
Zytto34
 
2
11 maart 2022 om 11:11
Heide040: hij pakte toch 2 keer rood in de 4 groepsfase wedstrijden? Dat kan je amper goed noemen.
 
 
5
11 maart 2022 om 11:31
@Zytto34 kijk is 1x die 2 momenten terug tegen Real Sociedad en Sturm Graz. Tot 2x toe was het geen 2e gele kaart waard.
 
DeSteek77
 
3
11 maart 2022 om 12:17
@jeroenino8 Net als die speler die na die blunder van Obispo met 2 medespelers alleen op Drommel afgaat erom loopt en 'm tegen Mauro aanschiet. Leuk voor Mauro, maar natuurlijk een ontzettend slechte keuze van de man die voor eigen succes ging.
 
Remcob
 
2
11 maart 2022 om 13:07
Hier ontstaat een discussie tussen een absolute liefhebber en een absolute tegenstander van Sangare. En eigenlijk hebben beiden een beetje gelijk en ligt de waarheid in het midden. Tot aan de Afrika cup was Sangare een heel goed seizoen aan het spelen en een belangrijke schakel in het team van PSV. Echter, zijn belangrijkste bijdrage is altijd zijn verdedigende kracht en loopvermogen geweest. Aanvallend had hij een nuttige bijdrage vanwege een vrij hoge pass nauwkeurigheid, maar niet vanwege goals of assists. Sinds de Afrika cup maakt Sangare in vrijwel iedere wedstrijd een beslissende fout die leidt tot een tegendoelpunt. Hij lijkt ook zijn spel wat te hebben aangepast, door meer te dribbelen en risicovollere passes te geven (wat duidelijk terug te zien is in de statistieken). De ene vertaalt dit naar teveel in zichzelf geloven en daardoor falen. De andere noemt het goede wedstrijd met ongelukkige foutjes. Ik hoop dat Sangare snel weer zijn oude speelwijze gericht op verdedigen en zeer nauwkeurig met weinig risico passen. Dan heeft hij namelijk de meeste waarde voor PSV. We moeten niet van hem verwachten of hopen dat hij de spelbepalers op het middenveld wordt. Daarvoor komt hij kwaliteit tekort. Neemt niet weg dat hij voor PSV erg belangrijk kan zijn als hij in zijn kracht speelt.
 
borisvd
 
8
11 maart 2022 om 03:00
Sangare was de eerste seizoenshelft de uitblinker van PSV, pakte elke bal af en kwam daarna heel vaak met een leuke oplossing. Helaas voor iedereen moesten ze toen Sangare complimenten geven, maar nu gaat het slecht, komen ze allemaal uit hun holletje gekropen om hem te bekritiseren
 
 
14
11 maart 2022 om 08:00
Eerste seizoenshelft vond ik het de beste speler van de Eredivisie en liet hij het Europees ook zien. Let op! Ik zeg niet de best voetballende speler, want dat een Sinisterra, Anthony of Madueke bijvoorbeeld over meer voetballende kwaliteiten beschikken zie ik ook wel. Alleen Sangaré was zo bepalend voor PSV. Zo'n verschil van dag en nacht wanneer hij wel en niet meedeed. Dat vond ik echt ongekend. Maar sinds de Afrika Cup is het niet veel meer. Hij lijkt helaas op. Heel bijzonder
 
Martijn R
 
23
11 maart 2022 om 01:12
Er is niks met hem gebeurd, het is gewoon een heel erg matige speler. Ik kijk regelmatig wedstrijden van PSV, maar iedere wedstrijd vind ik het een drama. Hij wordt geroemd omdat hij zo veel ballen afpakt, maar men vergeet daar altijd bij te vermelden dat hij 9 van de 10 ook weer meteen teruggeeft aan de tegenpartij. Er zijn soms korte periodes van 20 minuten waar zijn spel acceptabel is. Dat is wanneer hij de bal gewoon linea recta drie meter breed geeft naar iemand die wél kan voetballen. Want man, wat geeft hij een hoop ziekenhuisballen. En hoe vaak gaat hij niet aan de wandel waarbij je bij voorbaat weet, dit gaat balverlies worden. Misschien is het verschil met voor de winter dat het nu een paar keer verkeerd afloopt, maar deze acties hebben er altijd in gezeten en zijn nooit weg geweest. Het kan in potentie een nuttige speler zijn als hem wordt verboden te lopen met de bal of een bal over meer dan acht meter te geven. Maar in de huidige vorm is het huilen met de pet op. Met zijn fysiek en totaal gebrek aan voetballende kwaliteiten vraag ik mij stiekem wel af hij wel een middenvelder is. Zet hem lekker achterin in het centrum ofzo, is het ook wat minder druk.
 
AsRoma8
 
16
11 maart 2022 om 12:34
"ik kijk regelmatig wedstrijden van PSV, maar iedere wedstrijd vind ik het een drama." Met alle respect dan heb je geen verstand van voetbal.
 
Aguerooo
 
42
11 maart 2022 om 01:33
Wel grappig hoe nu de mensen wie maandenlang stil waren dit seizoen omdat Sangare geweldig stond te spelen, nu ineens weer uit hun holletje kruipen om hun verhaal hier te doen. Grappig, maar ook best wel triest. Sangare zit duidelijk in een mindere fase, die Afrikacup heeft hem iig niets goeds gedaan, voor Ivoorkust speelde hij nog wel geweldig maar hij lijkt er nu fysiek gewoon doorheen te zitten, misschien is hij toe aan rust? Wie zal het zeggen, hopelijk komt hij er weer bovenop, met een Sangare sta je verdedigend maar ook aanvallend een heel stuk sterker.
 
droadnagel
 
4
11 maart 2022 om 06:38
Is dan toch een grote fout van de trainer. Geeft spelers rust die het niet nodig zijn en laat dan een speler die de Afrika cup heeft gespeeld telkens 90 minuten staan.
 
Oenieboy
 
5
11 maart 2022 om 08:02
Opzich is het ook wel logisch toch? Van hij heeft alleen het begin van dit seizoen tot de winterstop goed gespeeld. Daarbuiten liet hii zien hoe matig zijn voetbalkwaliteiten en concentratie zijn. Ik vind zijn fysiek juist nog wel te doen, maar zijn controle en passing juist erg matig momenteel. Ik hoop dat hij snel weer op niveau komt, want dit is niet echt wat.
 
jmaassen
 
1
11 maart 2022 om 08:57
Ach ik heb ook veel lovende woorden gelezen over Sangare, ook bij analisten op tv. Zo kan je ook zeggen dat Psvérs de pik hebben op Drommel en Max. Die werden gisteren compleet afgemaakt tijdens de wedstrijd en bij elke tegengoal kregen zij de schuld terwijl het gisteren bij de tegengoals vooral bij anderen lag. Sangare, Veerman. PSV heeft gewoon geen bijzonder elftal. Het zou eventueel kampioen kunnen worden met deze spelers omdat je dan vooral van de kleine clubs moet winnen, iets bij Ajax bijvoorbeeld niet doet. Ajax kan echter een enorm hoog niveau halen en PSV blijft op zijn best een topper in de Eredivisie. Clubs als Kopenhagen, Real Sociedad of Monaco zijn gewoon minimaal gelijkwaardig . Valt ook op dat ze thuis verloren hebben van Ajax, AZ en Feyenoord.
 
Sirius
 
0
11 maart 2022 om 14:47
Toch heeft Ajax ook geen bijzonder elftal. Wel hebben ze een brede ploeg met een werkende spelopvatting en spelers die aan die spelopvatting voldoen. Daardoor komen de zwakheden van de spelers ook minder snel naar boven en weet bijvoorbeeld een Daley Blind nog van waarde te zijn (die overduidelijk zwakke punten heeft). Dat neemt niet weg dat Ajax kwalitatief natuurlijk wel beter materiaal heeft dan PSV, maar ook Ajax heeft geen spelers van Europees topniveau (of iets wat daar in de buurt komt) lopen. Echter wint PSV z'n wedstrijden vooral door de aanwezige individuele kwaliteiten, terwijl dat bij Ajax een mix is van teamverband en individuele kwaliteiten. Dat maakt Ajax in Europa ook zo gevaarlijk. De meeste ploegen moeten het namelijk hebben van individuele kwaliteiten tegenwoordig.
 
jmaassen
 
1
11 maart 2022 om 15:09
Ben ik wel met je eens, ook Ajax is geen geweldige ploeg al zit daar wel meer kwaliteit, dat bewijzen zij ook Europees. Linksom of rechtsom, als je 18 punten haalt in 6 wedstrijden CL dan is het ontzettend goed. Daarnaast zie ik bij Ajax wel een aantal spelers die in de toekomst in de Europese top kunnen spelen. Kijk bijv. naar Mazaroui, Martinez, Timber, Gravenberg en Anthony die echt de potentie wel hebben om te slagen bij de Europese top. Dat talent , samen met ervaring van Tadic, Blind en Haller maakt Ajax wel beter maar ook daar is de laatste weken de klad er flink ingekomen qua resultaat en spelbeeld. Wedstrijd tegen Benfica gaat veel maken of breken denk ik.
 
JK-Ajax
 
6
11 maart 2022 om 10:08
Geen aandacht aan besteden joh, diezelfde mensen hebben ook moeten zien dat hij de eerste seizoenshelft echt fantastisch speelde en dat PSV echt een flinke jas uit deed wanneer hij er niet bij was. Is nu gewoon even in een mindere fase, maar het positieve daarvan kan zijn dat hij nog lekker een jaartje bij PSV blijft. Dat is eigenlijk helemaal geen straf toch? Ik denk dat hij nu vooral ook even gebaat is bij rust en ik hoop dat Schmidt hem dat toch gunt anders breekt dit je echt op.
 
Aguerooo
 
0
11 maart 2022 om 13:55
Zeker weten geen straf, anders zou hij vd zomer al bijna weg zijn. Maar goed, het moet natuurlijk ook niet zo zijn dat hij ons, in deze mindere fase, punten gaat kosten. Dat het een geweldige speler is ziet iedereen wel, behalve natuurlijk die mensen wie na 2 mindere wedstrijd weer uit hun holletje kruipen zoals hieronder ook. Inderdaad geen aandacht aan besteden, lekker laten gaan.
 
blaugrana11
 
2
11 maart 2022 om 12:11
Maar je kan toch niet ontkennen dat het wel echt lachwekkend is wat ie de laatste weken laat zien? Dit zijn echt ballen die mensen in de kelderklasse geven omdat ze een paar uur eerder nog in de discotheek stonden. Verder blijft sangare overigens wel zeer bruikbaar voor psv hoor. Moet alleen niet te veel aan de bal komen.
 
DonCoXxX
 
2
11 maart 2022 om 12:11
Of het zat Sangare een aantal wedstrijden mee, er grepen wat tegenstanders verkeerd of slap in, omdat ze weten dat hij er niets van kon en hij maakte een paar gelukkige goals en passes en opeens denken sommigen, waaronder hijzelf, dat hij beter is dan hij werkelijk is. Waarschijnlijk is dit zijn niveau, want dit is het niveau wat we meestal van hem zien. Hij moet leren de bal zo snel mogelijk in te leveren, zeker als hij naar een grotere competities wil, en daar heeft hij nogal moeite mee. Weten wat je niet kan en dat accepteren hoort erbij.
 
Japie_Krekel
 
3
11 maart 2022 om 12:20
Ongeveer net zo grappig als de mensen die in een goede periode zeggen dat Sangare wel voor 30 miljoen naar de PL zal verkassen. Uiteindelijk reageert iedereen in de waan van de dag
 
pinko
 
0
11 maart 2022 om 12:47
Ik heb geen mening over Sangarã©, maar jij vindt dat anderen die dat nu wel uiten eigenlijk hun mond moeten houden. Vreemde stelling voor een voetbalforum. Ook ik bespeur wel eens bij een in het oog springende uitslag of spelersfout(en), een toename aan posts. Maar zo heeft iedere bezoeker wel een reden om juist dan een mening te hebben. Van positief tot leedvermaak. En ik zal me daar zeker ook wel eens schuldig aan maken;-)) Dus accepteer en incasseer!
 
Jaapio90
 
1
11 maart 2022 om 13:24
Wat is er mis met een speler objectief beoordelen? Als Sangare een reeks goede wedstrijden speelt, speelt hij goed. Als hij een reeks slechte wedstrijden speelt, speelt hij slecht. Waarom kun je die constatering niet verkroppen?
 
Kyle66
 
1
11 maart 2022 om 14:00
@Aguerooo, dat gebeurt toch altijd? Onana kwam ook mét fouten terug. Daarover zijn er ook artikelen geschreven en hebben er mensen op gereageerd "dar het nu wel duidelijk is dat Onana helemaal niet zo goed is".
 
Kyle66
 
0
11 maart 2022 om 14:01
Edit "dat" Op de app veranderen lukt nog steeds niet
 
Sirius
 
0
11 maart 2022 om 14:51
Onana is natuurlijk wel een hele andere situatie. Die heeft drie jaar achter elkaar uitstekend staan keepen en op verschillende niveaus aangetoond over veel kwaliteit te beschikken. Nu heb ik verder geen duidelijke mening over Sangare hoor, maar vooralsnog heeft hij langer slecht dan goed gespeeld. Nu denk ik niet zozeer dat Sangare gepiekt heeft, maar ik denk wel dat al die positiviteit invloed heeft op z'n spel. Hij neemt weer te vaak risico en dat moet je niet doen als je niet heel sterk en comfortabel aan de bal bent. Maar goed, daar komt hij vanzelf wel weer achter.
 
DeSteek77
 
2
11 maart 2022 om 08:48
Apart dat men dat doelpunt op zijn conto rekent. Ik vind het namelijk 50/50 met Obispo. Waarom zou je in hemelsnaam instappen op het zwakke linkerbeen van de aanvaller aan de kant waar wel rugdekking is? I.p.v. het rechterbeen van de aanvaller te verdedigen. Hetzelfde geldt voor de goal die louter Veerman wordt aangerekend. Teze staat werkelijk als een toeschouwer in de 16 terwijl hij overduidelijk moet instappen. Beide doelpunten door ontzettend gevaarlijk balverlies gevolgd door ontzettend slecht verdedigen. Bij de 0-1 staat Max gewoon aan de buitenkant te dekken. Die corner. Dat mag de gehele defensie inclusief Drommel zich aanrekenen. Dat was helemaal amateuristisch. Gelukkig beschikt PSV ook nog over éã©n absolute klasbak die jammer genoeg die penalty mist.
 
jeroenimo8
 
4
11 maart 2022 om 09:36
Obispo was ook een ramp gisteren en Teze is al zijn hele carrière hopeloos maar hoe kun je nou beargumenteren dat het apart is dat het doelpunt op conto van Sangaré komt. Die bal is toch gewoon volstrekt onnodig en waardeloos, speel hem dan terug op Drommel en laat hem die bal naar voren schieten.
 
DeSteek77
 
2
11 maart 2022 om 10:06
Omdat voetbal een teamsport is? Je kunt een doelpunt niet op conto van één man schrijven. Zo werkt dat niet, in ieder geval niet in deze situatie. Want dat balverlies was niet een keeper die een bal van 40 meter liet glippen. Dan is er één schuldige, maar nu toch niet?
 
AidenMcGeady
 
0
11 maart 2022 om 13:01
Gestopt met lezen bij “Teze is al zijn hele carrière hopeloos” heeft het in een moeilijk seizoen uitstekend gedaan en dit seizoen krabbelt ie ook weer aardig op. Duidelijk beter als CV dan als RB.
 
Kyle66
 
0
11 maart 2022 om 14:04
@DeSteek, gebeurt dat altijd? Ik lees tot de dag van vandaag dat Oranje dankzij de fout van De Ligt eruit lag. Alsof hij als enige speler op het veld stond.
 
JustusMorris
 
0
11 maart 2022 om 13:19
Helemaal met je eens. Obispo verdedigt daar echt apart. Hij komt soms sterk over omdat hij met gemak mensen wegzet maar vind Boscagli echt veel intelligenter spelen. Jammer dat die tegen GAE en Heracles dan weer 2 grote dekkingsfouten maakt. Teze bij die 1-2 moet die inderdaad gewoon vol op de bal. Je kan niet gokken op dat die breed speelt, prima als je afwacht (doen alle goede verdedigers) maar je moet het grootste gevaar aanpakken. Denk ook dat het een wisselwerking van veel onervarenheid (Drommel, Obispo, Teze) en onkunde (Max) is. Ze moeten op elkaar kunnen rekenen, en dat kunnen ze niet. En dat krijg je een onzeker ogende verdediging, dat voelen die jongens ook.
 
DeSteek77
 
0
11 maart 2022 om 13:33
Dat zei ik al tegen een maat (en PSV-fan) van me. Die Boscagli zet het neer en is qua voetbalverstand veruit de beste verdediger bij PSV. Zeker niet de snelste en meest fysieke, maar qua voetbal veel beter dan Teze Obispo en Max bij elkaar. Ik noem bewust Mauro niet omdat hij het bijzonder goed doet voor een 10 op rechtsback. Geen Oranje-materiaal zoals je al snel hoort, maar gewoon een prima back die zijn taken uitvoert en kan voetballen. Bij die giga-kans die gemist werd door egoïsme van de aanvaller van Kopenhagen door tegen Mauro op te schieten verliest hij gewoon en duel dat je niet mag verliezen.
 
JustusMorris
 
0
11 maart 2022 om 14:03
@DeSteek77. Klopt, Obispo lijkt lekker stoïcijns en een beer, maar bijvoorbeeld tegen Monaco thuis (net even teruggekeken) was die in minuut 8 Boadu kwijt, in minuut 18 sprint die niet eens vol (Boadu ook niet) en staat die aan de verleende kant te verdedigen: 0-1. Dan in minuut 40 lijkt die een geweldige tackle te plaatsen (nadat die hem weer helemaal kwijt is) maar dat is eigenlijk gewoon rood. Bij de 1-2 laat die zich meelokken (ook Ramalho die te enthousiast naar buiten stapt). Gewoon echt niet voldoende, gisteren ook niet. Teze heeft ook af en toe leuke ingrepen, maar je wil eigenlijk 2 CV’s die eigenlijk gewoon altijd het centrum bezetten en als ze uitstappen ze dan ook echt de bal hebben. Niet zo dom happen. Het is echt frustrerend.Aan de andere kant, als er een ervaren kracht naast staat en een betrouwbare keeper erachter, kunnen ze opbloeien (zoals een Bruma met Moreno). Nu is het gewoon armoe troef achterin en dat steekt op iedereen af. Het is echt krankzinnig dat een ex-nr. 10 met een lichtjaar afstand de beste verdediger is en dat die aanvallend nog het meesten toevoegt ook.En Boscagli lijkt veel rustiger te staan achterin. Die lijkt zeker dat er niemand zomaar langs hem rent en daardoor stapt die veel minder agressief in.Aan de andere kant, als er een ervaren kracht naast staat en een betrouwbare keeper erachter, kunnen ze opbloeien (zoals een Bruma met Moreno). Nu is het gewoon armoe troef achterin en dat steekt op iedereen af. Het is echt krankzinnig dat een ex-nr. 10 met een lichtjaar afstand de beste verdediger is en dat die aanvallend nog het meesten toevoegt ook.
 
vastrekuh22
 
0
11 maart 2022 om 12:13
vanaf het moment dat Ibrahim Sangaré is terug gekeerd na de Africa Cup is het nooit meer de speler geweest die hij hiervoor was. zo zonde, want die blunder van gisteren mag je ook echt nooit overkomen
 
ScummyMan
 
2
11 maart 2022 om 14:08
Ik denk niet dat het verval zo groot is. Denk dat met name de analisten steeds meer zwartwit gaan denken. Als je een fout maakt met een doelpunt tot gevolg heb je slecht gespeeld, maak je een fout zonder doelpunt tot gevolg speel je goed. Tenzij je natuurlijk Senesi, Schuurs of Sangare heet dan krijg je van alle tegendoelpunten de schuld
 
Noano
 
0
11 maart 2022 om 23:19
Tja het lijkt weer een beetje op de oude Sangare nu, maar het heeft denk ik te maken met teveel wedstrijden spelen in een kortetijd. eigenlijk zouden we hem wat rust moeten geven. maar we hebben niet iemand in de selectie. die dezelfde kwaliteiten heeft als Sangare.