Ex-Ajacieden spreken vertrouwen uit: 'Keizer heeft een goede visie'
Dinsdag, 3 oktober 2017 om 22:57

Marcel Keizer zit dankzij de 0-4 overwinning tegen sc Heerenveen weer wat steviger in het zadel, maar de oefenmeester van Ajax heeft volgens critici nog steeds geen stempel weten te drukken op het spel van de Amsterdammers. Jaïro Riedewald, die Ajax afgelopen zomer inruilde voor Crystal Palace, zegt vertrouwen te hebben in de kwaliteiten van Keizer.

"Misschien komt het er nu niet uit, maar dat gaat komen", voorspelt de 21-jarige Riedewald dinsdag in gesprek met FOX Sports. "Hij is een hele goede trainer. Waarom? Door de rust die hij uitstraalt en de manier waarop hij wil spelen. Hij gaf mij veel vertrouwen in de voorbereiding en hij heeft een goede visie over hoe Ajax moet spelen."

Meer: Verweij: ‘Als Ajax naast iedereen grijpt, is dat een gigantisch goede kandidaat’

Riechedly Bazoer, die net als Riedewald door bondscoach Art Langeler is opgeroepen voor Jong Oranje, zegt Ajax nog op de voet te volgen. "Het gaat weer de juiste kant op. Volgens mij hebben ze de laatste wedstrijd gewonnen tegen sc Heerenveen…", aldus de middenvelder van VfL Wolfsburg over het laatste competitieduel van Ajax. "Het heeft wel tijd nodig."

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (27)

 
Encorr
 
1
4 oktober 2017 om 08:08
Die kun je beter vragen dan van die jongetjes die de hele dag achter hun laptopje zitten. Ze hadden natuurlijk gehoopt dat Riedewald en Bazoer iets negatiefs zouden zeggen maar helaas poging van media om te stoken is mislukt.
 
binny
 
3
3 oktober 2017 om 23:15
Dus iedereen is heel positief over de coach? Best raar dat Jairo er nu ook iets over zegt. Het heeft ook genoeg met de spelers te maken, Keizer kan moeilijk al die enorme kansen van Younes enzo er in schieten, maar toch ziet het voetbal er echt neit uit en lijkt er geen organisatie of vast plan te zijn.
 
bliek
 
0
4 oktober 2017 om 06:58
@binny , Je kan een goede visie hebben dat hebben jij en ik misschien ook wel . Maar de uitvoering daarvan is misschien nog wel belangrijker. Ik persoonlijk denk ook niet dat Keizer het gaat redden echter zal hij vanuit technisch hart veel krediet krijgen. Het geluk is misschien dat an der Sar uit technisch hart is gestapt dus dan heb je alleen Bergkamp nog die dwars zou kunnen zitten en al jaren doet.
 
tommy1981
 
3
4 oktober 2017 om 07:20
Binny maar hij zou wel younes kunnen passeren en Johnson er een keer in kunnen zetten toch?
 
binny
 
0
6 oktober 2017 om 17:02
Om dan weer te horen dat spelers te snel worden opgehemeld en gebracht? Ik ben het wel met je eens hoor, alles leiver dan Amin Younes
 
Martin23
 
5
3 oktober 2017 om 23:29
Ja keizer heeft een goede visie . Riedewald moest weg maar niet van keizer , maar die gasten als Bergkamp hebben ervooervoor gezorgd dat tête en jairo weg moesten. En hebben ze veltman aanvoerder gemaakt. Ajax verdient niet zulke mensen .
 
SuperVO
 
24
3 oktober 2017 om 23:45
Denk je...? Of zou het - als je iets minder populistisch denkt en verder kijkt dan je neus lang is - komen doordat Bosz hen niet opstelde ...?
 
Soccerfan_1
 
8
4 oktober 2017 om 01:21
Je moet geen dingen gaan verzinnen die niet waar zijn. Tete moest helemaal niet weg maar wilde onder de boer al niet bijtekenen dus dan moet je het geld pakken als het nog kan en Riedewald wilde zelf op een gegeven moment ook weg. Bovendien was hij niet goed genoeg.
 
Wazebey
 
23
3 oktober 2017 om 23:31
En wat vinden die twee van Peter Bosz? Ze durven niet door te vragen bij Fox Sports. Daarom is het verfrissend om Maxim Hartman in de voetballerij aan het werk te zien. Draait er niet omheen, recht voor je raap.
 
Saaff
 
3
4 oktober 2017 om 02:31
Waarom moeten ze dat vragen dan?
 
FraXz
 
0
4 oktober 2017 om 06:10
Omdat dat een objectieve kijk brengt aan het feit dat ze het meerendeel van de tijd in jong moesten doorbrengen.
 
SL100
 
1
4 oktober 2017 om 07:19
Het ging toch om de huidige situatie bij Ajax?....heeft toch niks met Bosz te maken?.....Maxim Hartman....tja....je moet er maar van houden om uitgescholden te worden doorr irmand die zn mening wil opdringen.
 
Arnavut1
 
8
3 oktober 2017 om 23:32
Best grappig dat 50 procent van de stemmers op de poll vertrouwen hebben in Keizer. Nog geen week geleden zou het nog op 10 procent staan. Waan van de dag.
 
SuperVO
 
8
3 oktober 2017 om 23:51
Net zoals het de waan vd dag is om geen vertrouwen te hebben. Beetje blind roepen dat alles aan Bergkamp ligt en zo. Allemaal zo ongelooflijk kortzichtig. Keizer ligt goed bij die jonge gasten maar mist tov Bosz de hele as met Sanchez, Klaassen en Traore, en heeft Tete en Riedewald niet meer... Maw ophouden met zeuren op Keizer. Hij kan weer gaan bouwen aan een Ajax dat over 2 jaar weer wordt leeggekocht. Dan kun je kwaad worden op keizer en het TH, maar dit is (al jaren) de realiteit. Enig verschil is dat je nu 100 kanalen met cookies hebt die ervoor zorgen dat men denkt dat het 20h journaal ermee zal openen...
 
MagicRD2
 
6
4 oktober 2017 om 00:43
Ach kom nou. Weer dat gemekker over vertrokken spelers. Als spelers elkaar de bal elkaar niet kunnen toespelen. Geen idee hebben wat de ander gaat doen. Dan weer willen afjagen maar derest niet meedoet. Ga zo maar door. Dat heeft met andere zaken te maken dan een paar spelers die vertrokken zijn. En ik denk dat keizer daar wel verantwoordelijk voor is. Ook tegen heerenveen was t niks op een paar flitsen na die godls opleverden. So keizer moet gewoon aan de bak en heeft geluk dat het technisch hart hem nu nog niet kan ontslaan zonder teveel gezichtsverlies
 
SuperVO
 
8
4 oktober 2017 om 05:27
Met jouw logica begint elke speler na een trainerswissel weer bij de F-jes. Alsof complete lamlendigheid en niet meer kunnen rennen, passen, koppen, schieten een advies is van Keizer. Denk je dat Keizer tegen Kluivert zegt: "Hee Justin, vergeet even wat we vorig jaar bij Jong Ajax deden, Ok? Dus even geen 1x raken, diepgang en acties. Nee liever heb ik dat je die acties niet maakt en dat je de bal met niet te veel vaart op kniehoogte inspeelt.. Zo wil ik gaan voetballen en het toeval wil dat het TH met exact hetzelfde plan bij mij kwam.."
 
Encorr
 
1
4 oktober 2017 om 08:15
Nou dan hoop ik dat ze elke wedstrijd een paar van die flitsen hebben in de wedstrijd. Elke wedstrijd gaat er genoeg fout was onder Bosz niet anders.
 
Roogsfc
 
2
3 oktober 2017 om 23:46
Zeer terecht met 0-4 gewonnen en Bazoer en Riedewald hebben er vertrouwen in. Bosz begon ook stroef, dit komt zeker goed!
 
Beastman
 
5
4 oktober 2017 om 00:04
Ik zie lijn noch visie in het veldspel van Ajax onder Keizer. Wel hardnekkig verkeerde opstellingen en vreemde wissels gekoppeld aan absurde tactische omzettingen, leiden tot puntverlies in de competitie en geen EL voetbal. Ziet iemand hier nou werkelijk een goede visie? Wat is die visie dan.
 
D@Nick
 
0
4 oktober 2017 om 06:49
Als je de wedstrijden tegen Nice bekijkt zul je zien dat je ook het "Bosz" spel kunt spelen zonder Traore, Klaassen, Riedewald en Tete. Als ze zo spelen als die wedstrijden en dan verliezen vind ik het prima. Maar nu is het op 2 gedachten hinken lijkt het wel omdat de trainer onzeker is door de verloren wedstrijden. Bij Jong Ajax is er geen druk en is elk punt meegenomen en als je een keer verliest staat het niet groot in de krant. Laat een ervaren trainer als Morten Olsen of van Gaal het hem maar leren
 
Prithender
 
4
4 oktober 2017 om 07:11
Lekker belangrijk dat ex-medewerkers hun vertrouwen uitspreken, dat voegt werkelijk helemaal niets toe.
 
tommy1981
 
0
4 oktober 2017 om 07:23
Precies pas als het bestuur dat uitspreekt moet je je zorgen gaan maken, Heerenveen heeft hem voor nu gered, maar zijn misstappen zijn ver op.
 
Filip
 
0
4 oktober 2017 om 07:34
Die visie heb ik nog voor geen seconde kunnen ontdekken.. of zijn visie is vooral niet druk zetten en niet vooruit voetballen.. want dan heeft hij zijn visie erg goed overgebracht op het team.
 
holala
 
3
4 oktober 2017 om 07:47
Riechedly Bazoer, zegt Ajax nog op de voet te volgen. "...... Volgens mij hebben ze de laatste wedstrijd gewonnen tegen sc Heerenveen…", Grappig VZ. Wel tegenstrijdig toch? Op de voet volgen maar niet zeker zijn dat ze gewonnen hebben.