FC Twente neemt na het seizoen afscheid van tegenvallend duo
Woensdag, 26 april 2017 om 08:00

Dylan Seys en Enis Bunjaki zijn na dit seizoen geen speler meer van FC Twente, zo hebben de Tukkers dinsdagochtend via de officiële kanalen laten weten. De club uit Enschede ziet af van een langer verblijf van huurling Seys, terwijl de optie in het contract van Bunjaki niet gelicht zal worden.

Hiermee komt een einde aan het dienstverband van de twee tegenvallende aanvallers. De Belgische Seys werd aan het begin van het seizoen gehuurd van Club Brugge, dat hem al eerder tijdelijk van de hand deed aan het Israëlische Hapoel Acre. De aanvaller kwam in de Grolsch Veste vooral in actie als invaller en maakte in zijn seizoen in Twente één doelpunt.

Net als in Seys, ziet Twente ook geen toekomst in Bunjaki, die in januari transfervrij werd overgenomen van Eintracht Frankfurt. De Duitse Kosovaar kwam tot slechts 33 minuten in de hoofdmacht van de Tukkers en maakte eveneens geen indruk in het beloftenelftal. Twente ziet dan ook af van de optie voor nog twee seizoenen die het in het contract van Bunjaki op had laten nemen.

Meer nieuws
   
14:24
14:24
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
9
   
14:00
14:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
   
13:33
13:33
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
   
13:32
13:32
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
14
   
12:53
12:53
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
17
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
Jopie22
 
7
26 april 2017 om 08:07
Seys is een rappe druktemaker, maar komt voetballend veel en veel te kort. Bunjaki heeft nauwelijks kansen gehad. Hij zou het op de trainingen dan wel niet laten zien. Helaas voor beide heren.
 
Twenteov
 
3
26 april 2017 om 08:51
Inderdaad. Vond Seys wel vermakelijk om te zien, driftig en bespeelde het publiek altijd leuk. Ondanks dat is het voetballend niet veel. Ook is hij niet zo snel als dat hij oogt door zijn lengte. Had hem wel een contract gegund, maar ik denk dat het beter is om verder te kijken. Bunjaki was nagenoeg onzichtbaar tijdens zijn paar invalbeurten. Het meest spannende zal Enes Unal worden; blijft hij of gaat hij. Ik vrees het ergste maar wat hoop ik dat hij blijft. Klasbak!
 
Master D
 
11
26 april 2017 om 08:50
Die Seys kan er niet veel van. Zelden een speler gezien die zo weinig toevoegde aan een elftal. Laat hem eerst eens leven als een prof en zijn lichaam aftrainen.