FC Volendam ziet achterstand op NAC Breda oplopen tot tien punten
Zondag, 27 september 2020 om 21:59

Het duel van zondagavond tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles in de Keuken Kampioen Divisie heeft geen winnaar opgeleverd. In het Kras Stadion kregen de bezoekers geen doelpunt te zien: 0-0. De ploeg van trainer Wim Jonk zal zich ongetwijfeld een betere start van het seizoen voorgesteld hebben; in de eerste vijf wedstrijden verzamelde Volendam slechts vijf punten. De achterstand op koploper NAC Breda bedraagt na zondag liefst tien punten.

27 september 2020 om 23:38
Nac goed bezig.graag volgend seizoen weer terug in de eredivisie.ook Roda en Nec!

Almachtig

0
28 september 2020 om 10:38
Weer geen beste wedstrijd van Go Ahead. De vierde op rij! Geen tempo, geen pressie, veel foute passes. Na de oefenwedstrijden was ik toch redelijk positief. Tegen Twente en Heracles werd er van de goal af verdedigd en zowel in de eerste als in de tweede helft waren er momenten dat er minutenlang wat druk werd geprobeerd te zetten op de tegenstander. Gisteren heb ik alleen Rabillard de longen uit zijn lijf zien lopen. Hij zorgde voor wat druk en foute passes bij de tegenstander. Helaas deed niemand mee. Van Hoeven erg ongelukkig en Corboz een redelijke invalbeurt. Ik ben wel blij met het debuut van Eersteling, hij deed niets fout in mijn ogen.de ploeg is al aardig wat weken aan het trainen en spelen, nog steeds hoor ik het excuus dat niet alles automatisch gaat. Ben benieuwd hoe lang ze dit excuus nog blijven gebruiken. Ik zal even afsluiten met wat positiefs, de verdediging staat best aardig en er komt niet veel door.