Ferdinand: 'Het maakt mij niet uit of Pogba vertrekt of niet, hij is mijn man'
Dinsdag, 5 januari 2021 om 12:02

Rio Ferdinand vindt dat Manchester United er alles aan moet doen om Jack Grealish naar Old Trafford te halen. De voormalig centrumverdediger van the Red Devils denkt dat de spelmaker van Aston Villa klaar is voor de stap naar de absolute top in de Premier League. Volgens Ferdinand staat de eventuele komst van Grealish naar Manchester United los van de toekomst van Paul Pogba, die steeds vaker wordt genoemd als aanwinst van Juventus.

"Het maakt mij niet uit of Pogba vertrekt of niet, Grealish is mijn man", verklaart Ferdinand in een uitgebreid interview op zijn YouTube-kanaal. "Ik ken Jack al sinds zijn tienerjaren. Hij kwam destijds geregeld langs in mijn restaurant en ik zorgde voor kaartjes voor hem en zijn vader. Het is een geweldige jongen met een geweldige familie die echt van voetbal houdt. De jeugd van tegenwoordig heeft niet in de gaten wat Jack achter de schermen allemaal doet. Dan heb ik het met name over de details en de manier van trainen. Hij heeft zijn trainingsschema veranderd en is bij zichzelf op zoek gegaan naar wat er nog beter kan."

Volgens Ferdinand is Grealish een aanwinst voor elke topclub in de Premier League. "Als ik de manager van een club in de top drie of top vier zou zijn, dan zou ik niet toestaan dat Grealish nog veel langer bij Aston Villa speelt. Ik zou hem gelijk binnenhalen." De voormalig stopper van Manchester United ziet in het aanvalsspel van Grealish wel wat terug van Ronaldinho en Lionel Messi, al wil hij qua complimenten ook weer niet overdrijven. "Ik zeg niet dat hij al tot die categorie behoort, maar hij zoekt wel ook altijd de tegenstander op. Het is een geweldige speler."

Ferdinand vindt niet dat er te lang moet worden stilgestaan bij de eventuele transfersom van Grealish. "Bij een bedrag van honderd miljoen euro of meer gaat het er vooral om dat de betreffende speler die transfersom weet te rechtvaardigen. Met twaalf assists in zijn laatste veertien wedstrijden lijkt Grealish dat zeker te doen. Ik ga er dan ook vanuit dat hij voor een flink bedrag een transfer zal gaan maken", zo besluit Ferdinand zijn relaas over de sterspeler van Aston Villa, die vorige week nipt verloor van Manchester United: 2-1.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (41)

 
martijnovic
 
3
5 januari 2021 om 12:07
Komt op fysiek vlak wat tekort voor de wereld top. Op zijn positie moet je tegenwoordig ook nog snel en sterk zijn. Iets wat een Havertz bijv wel is. Die is nog jong en moet zijn draai nog vinden bij Chelsea maar is in potentie een veel betere speler dan deze Grealish. Ik zou als ik mab utd dan ook eerder voor een gravenbergh gaanndan voor Grealish. Je moet ook na de toekonst kijken en wat voor potentie zo een aankoop heeft.
 
Soccerteam
 
114
5 januari 2021 om 12:10
Grealish minder sterk dan Havertz? Heb juist het idee dat Grealish zeer sterk en fysiek is...
 
DerKaiser123
 
16
5 januari 2021 om 12:19
Het is ook wel een beetje met de wind mee varen he. Vorig jaar was Havertz nog een van de grootste talenten die er bestond en nu kan die er opeens helemaal niks meer van.
 
MGMV
 
30
5 januari 2021 om 12:23
Grealish is inderdaad ook behoorlijk sterk voor een 10. Is niet voor niets, zo meen ik, de speler met de meeste overtredingen op zich (in Europa zelfs geloof ik). En dat is echt niet omdat hij zich zo makkelijk zou laten vallen. Havertz zie ik juist nog als een (niet slecht bedoeld) slungel die fysiek nog echt moet aansterken.
 
Skeuomorf
 
3
5 januari 2021 om 12:40
Graelish staat wel echt bekend als duikelaar in Engeland. Geweldige voetballer, maar soms een naar ventje (zie ook die dronken autoritjes van afgelopen jaar)
 
Callee5
 
12
5 januari 2021 om 13:33
@skeuomorf Wat heeft zijn dronken autoritjes met zijn voetballende kwaliteiten te maken? Daar hebben we het nu over toch? Kijk alleen naar de bouw en balvastheid van Harvetz en Grealish en je hebt een antwoord al.
 
Bati-United
 
2
5 januari 2021 om 14:13
Die dronken autoritjes wil je als club zijnde natuurlijk niet hebben. Als supporter trouwens ook niet. Prima speler, zelfs meer dan dat maar hij moet (nah ja, moet niks natuurlijk) ook als voetballer leven, in de zin van het goede voorbeeld geven.
 
martijnovic
 
0
6 januari 2021 om 00:35
@mvgm havertz moet idd nog wat groeien maar daar heeft hij de leeftijd ook voor om echt eem beer te worden die ongeveer net zo goed kan voetballen als grealish kortom innpotentie een veel betere voetballer. Als je 100 miljoen plus te besteden hebt zijn er veel betere opties dan grealish.
 
FcGrun050
 
7
5 januari 2021 om 13:24
Ik vind hem fysiek wel sterk overkomen. Kijk eens naar zijn benen en bouw. Als je het vergelijkt met de Grealish van een x aantal jaren geleden, dan zie je in plaats van een tengere jongen, best wel een gozert met een stevige bouw. Al helemaal als je hem vergelijkt met Maddison bijvoorbeeld. Maar ik vind dat United hier toch echt geen behoefte aan hebt, al helemaal als je een middenvelder hebt van wereldformaat in de vorm van Fernandes. Als je zag hoe Liverpool gisteren speelde, dan krijgen de tegenstanders wel het spel op een gegeven moment door: wingbacks en de aanvallers zorgen voor creativiteit, maar je hebt amper ballen die je vanuit het centrum krijgt. Thiago kan het wel, maar het is nog de vraag hoe lang hij nog meegaat zonder dat hij weer een blessure oploopt. Henderson kan een steekpass geven, maar niet een splijtende pass die een Xavi, De Bruyne, Fernandes, Modric, etc. wel gaven/geven. Een Grealish is toch een andere type middenvelder dan die ze nu hebben lopen. Ik had verwacht dat Keita die spelverdeler/spelmaker rol ging oppakken, maar die heeft het lastig om dit tempo bij te benen en daarnaast maakt Klopp van hem een "loper" waar ze nu al genoeg van hebben. Met de verdediging zijn ze gewoon heel ongelukkig, waardoor onervaren/jonge gasten opeens uit het niets moeten opkomen en alleen met Matip over een premier league waardige verdediger beschikken. Phillips vind ik tekort komen en Williams is nog niet klaar voor dit niveau, ook al heeft hij wel de potentie om een premier league verdediger te worden. Henderson voetbalt daar toch niet heel comfortabel en Fabinho vind ik ook beter op het middenveld, ook al heeft hij aangetoond dat hij het niet heel onaardig daar doet.
 
martijnovic
 
0
6 januari 2021 om 00:30
Precies wat je zegt voor een tengere jongen is hij best gespierd maar tegenwoordig en zeker in de PL heb je gewoon fysieke en snelle middenvelders nodig of je moet op de andere facetten buiten gewoon zijn en dat is grealish ook niet. Hij is ook niet de snelste en zeker geen 100 miljoen waard.
 
Japser
 
1
5 januari 2021 om 16:11
Ik weet niet of je dit seizoen naar Grealish hebt gekeken (ik wel), maar die gast is de afgelopen enorm gegroeid qua fysiek gestel. Dat in combinatie met een enorme drive, opportunisme, maakt hem echt een hele goede aanvaller. Van een wat dunnere (hoewel relatief) aanvaller, heeft hij nu enorme spiermassa erbij getraind. En qua positionering veel veelzijdiger geworden. Hij kan op de flanken, maar ook prima in de as als 10 of valse 9. Wel een speler die veel vrijheid nodig heeft om te zwerven op het veld. Manutd heeft een raar aankoopbeleid. Hun achterhoede maakt dramatische fouten iedere keer (met name Maguire), hun voorhoede ontbreekt synergie en killerinstict. Iedere wedstrijd staat het weer anders. Gewoon afscheid nemen van veel matige spelers: Sergio Romero, Phil Jones, Rojo, Dalot, (hoewel verhuurd nu), Mata, Lingard, Pereira, Matic en Ighalo snap ik al helemaal niks van. Dan 2 a 3 basisspelers erbij halen. Goede solide verdediger, een spelmaker op centraal middenveld en een killer voorhoede speler. (oa Grealish)
 
martijnovic
 
0
6 januari 2021 om 00:26
Haha maguite speelt dit seizoen ijzersterk en zelfs Bailly foet het nu erg goed ipv lindelofn Rashford is misschien dit seizoen de killer van the PL. Over Cavani maar niet gesproken. Man utd staat niet voor niks boven aan en heeft mijn inziens de grootste kans op de titel.
 
Soccerteam
 
11
5 januari 2021 om 12:09
Ik ben een ontzettend grote fan van Sancho, ik ben er van overtuigd dat hij zou slagen bij United. Maar nu ben ik toch wat meer aan het neigen naar Grealish. Wat een speler. Hij heeft alles wat je bij United moet hebben om daar te kunnen slagen. Flair, lef, skills en heel veel overtuiging. Ben wel benieuwd naar jullie mening, Sancho of Grealish wie zouden jullie halen als je het voor het zeggen hebt bij United?
 
borrelhond
 
8
5 januari 2021 om 12:39
Ik vraag mij af of Grealish wel nodig is bij United. Hij speelde de afgelopen wedstrijden ijzersterk op 10. Maar daar heeft United met Bruno Fernandes al een van de beste spelers van de PL lopen en ook vd Beek nog op de bank. Op linksvoor haald Grealish ook goede statistieken maar daar heeft United Rashford en Martial ook al lopen. Op rechts hebben ze Greenwood (evt Rashford). Zou dan voor Sancho gaan en Greenwood als back-up (zowel rb als spits) gebruiken. Ik heb een beetje het idee dat Grealish bij United dan in dezelfde situatie komt als Donny en dat zou ik erg zonde vinden voor hem. Vind het echt een geweldige speler om naar te kijken.
 
N.Chelsea
 
2
5 januari 2021 om 14:05
Jij snapt het! Dan zal je zien dat hij straks niet helemaal uit de verf komt omdat hij niet op zijn favoriete positie speelt en dan is hij weet een miskoop waarvoor veel te veel betaald is. Je moet als club kijken wat het team nodig heeft, dat zou altijd op één moeten staan.
 
Skeuomorf
 
2
5 januari 2021 om 12:41
Ik zou vooral eerst een extra CB of CdM halen
 
JvL-United
 
6
5 januari 2021 om 14:00
Mijn voorkeur neigt ook naar Grealish omdat ik bij hem meer vertrouwen erin hebt dat ie ook daadwerkelijk zou slagen. Zijn voorzetten zijn echt Beckham-achtig en ik denk dus ook dat ie zo een rol kan vertolken aan de flanken. Sancho is een heerlijke speler, maar toch meer vergelijkbaar met de kwaliteiten die Rashford al bezit, een iets betere dribbelaar, dat wel. Als Jack niet haalbaar blijkt zie ik Sancho graag nog komen. Maar nu zou ik denk ik voor Grealish kiezen.
 
Japser
 
1
5 januari 2021 om 16:14
Sancho moet minimaal 110 kosten en Grealish vragen ze rond de 80 voor. Voor het verschil van 30 kunnen ze ook nog een goede verdediger kopen of een extra middenvelder. Dus ik zou zeggen Grealish, maar eens met borrelhond.... Grealish doet het goed omdat hij een bepaalde rol heeft nu, en die zal hij anders moeten invullen bij Manutd. Minder vrijheid en meer aan de zijlijn je actie maken.
 
the-one
 
4
5 januari 2021 om 12:11
Ik denk niet dat united een speler als grealish nodig heeft. Is een aanwinst dat zeker maar is niet nodig omdat je met bruno genoeg creativiteit hebt ik denk juist dat 1 goeie Verdediger en verdedigende middenvelder nodig is.
 
Jackieboy10
 
2
5 januari 2021 om 12:11
Grealish is inderdaad heel erg goed. Blijft zich bewijzen in de PL. Wat mij betreft ook zeer goed dat hij ook dit jaar nog bij Aston Villa speelt, zodat het niet een one season wonder is. Ik snap waarom Ferdinand hem ook graag naar United zou willen zien komen. Persoonlijk zie ik Grealish ook wel als een echte United voetballer. Ik weet niet per sé waarom, maar ik heb zo'n gevoel dat hij gewoon goed bij de club past. Het enige wat ik mij wel afvraag, is voor welke positie ze hem dan halen en wie ze dan waar neer gaan zetten. Fernandes is gewoon onbetwist, zo simpel is het. Komt Grealish dan voor de flank? Dat kan in mijn optiek prima, maar dan moet Solskjaer keuzes gaan maken tussen Martial, Rashford en Greenwood. Op zich is dat niet erg, want dat is een luxe probleem en is een teken dat je dan een sterke squad hebt. Ik vraag mij dan alleen af wie het kind van de rekening wordt als het ware.
 
Soccerteam
 
3
5 januari 2021 om 12:15
Ik denk links in de aanval mocht hij komen. Rashford naar de rechterflank en Martial of Mason in de punt. Bruno is onbetwist op 10.
 
Jackieboy10
 
2
5 januari 2021 om 12:30
Ja dat lijkt mij dan ook de positie inderdaad. Maar gaat dat werken in combinatie met de rest? Rashford vanaf rechts is namelijk wel een stuk minder sterk in mijn optiek. En eigenlijk om heel eerlijk te zijn, vind ik zowel Rashford en Greenwood het beste als spits. En Martial speelt daar nu ook het meest. Dus dan heb je als je uitgaat van beste posities 3 spitsen, één 10 achtige flankspeler, een echte 10, en één lege positie (rechtsbuiten). Nou zijn ze allemaal goed genoeg om op die andere posities te spelen en alsnog te presteren. Dus dat zal niet een mega probleem zijn. Maar misschien uiteindelijk om de echte top prestaties te halen wel (cl?)?
 
Soccerteam
 
0
5 januari 2021 om 12:36
Rashford doet het steeds beter op rechts als hij daar speelt. Vind hem in de spits niet zo sterk, op links vind ik hem wel nog een stuk beter dan op rechts. De vraag is wat United gaat doen, pikken ze alsnog Sancho op dan is de RW spot voor de komende 10 jaar ook dicht. Of gaan ze voor Grealish en zetten ze Rashford op rechts. Over Greenwood ben ik het met je eens. Die jongen moet nog wat rijpen maar word gewoon de nieuwe vaste spits binnen enkele jaren.
 
barcalover123
 
0
5 januari 2021 om 12:28
Mocht ook hij komen dan is het eind verhaal voor Donny. Te veel top spelers om mee te concurreren dan, geen schande natuurlijk. Misschien richting Lyon gaan of een Leverkussen ofzo. Wel grappig hoe snel dat kan gaan, dan kan United er niks van en is het met ze gedaan en nu spelen ze mee voor de titel. Kan dus snel gaan in Engeland met 1 a 2 goede aankopen en dat geeft natuurlijk ook hoop voor Arsenal die de afgelopen wedstrijden ook omhoog kan kijken. Arsenal kan met een sterke verdediger en een creatieve middenvelder opeens ook verassen.
 
Jackieboy10
 
1
5 januari 2021 om 12:36
Tja, misschien niet per sé. Donny zal in mijn optiek moeten concurreren met de 8 en daar is Grealish dan geen concurrent voor. In het systeem dat United speelt kan Donny namelijk gewoon geen 10 zijn. En op zich voor de nummer 8 positie heeft hij wel concurrentie, maar wel haalbare concurrentie wat dat betreft. Al dicht ik Donny nou ook weer niet zoveel kwaliteiten toe dat hij onbetwiste basisspeler kan worden. Maar volgens mij heeft United hem ook als squad player gehaald. Voor echte basisspeler zal hij in mijn optiek een stapje omlaag moeten doen of heel specifiek een ''topteam'' uit moeten zoeken waarin zijn positie wel het beste tot zijn recht komt (waar er niet veel van zijn in mijn optiek). Het kan zeker snel gaan, maar dat heeft ook wel te maken met dit seizoen in de PL in mijn optiek. Zowel Liverpool als City laten het een beetje liggen, wat het interessant maakt natuurlijk. Maar als we afgaan op wat die ploegen op hun best zouden kunnen doen, dan zou natuurlijk de rest nog niet in de buurt komen. Dus het kan in mijn optiek ook weer snel de andere kant opgaan. Twee verliespartijen en je zakt 5 plaatsen bijvoorbeeld. Zeker, maar voor ons zal het in mijn optiek wel iets langer gaan duren. We hebben 3 goede wedstrijden gespeeld (nja 2,5 dan want tegen Brighton was de 1e helft slecht), maar dat zegt nog niks. Dit moeten we vasthouden. En als ik heel realistisch ben, zie ik ons dit seizoen niet boven plek 7-8 komen. Maar inderdaad, met een paar aankopen kun je grote stappen zetten. Dus dat geeft hoop .
 
Schop1989
 
1
5 januari 2021 om 14:06
Ik denk dat het dan tijd word om van Martial afscheid te nemen, hij brengt gewoon te weinig vind ik. Grealish kan in mijn ogen de Henderson van City, United, Chelsea of Arsenal zijn, een ware leider zoals hij al voor Aston Villa is en een op en top professional de laatste 2 jaar. Daarvoor een badboy, maar ook badboys kunnen veranderen..... Binnen de PL zie ik maar een paar ware leiders en daar is hij 1 van. Dan heb je nog Coady, Lescelles, Hjolbjerg, Mee, dunk, ayling, T Silva en Livermore die bij mij er uit springen en gek genoeg spelen veel daarvan niet bij de topclubs die naarstig op zoek zijn naar leiderschap en mentaliteit Ongeacht de kwaliteit waarover veel mensen twisten denk ik dat 1 verdediger van dat rijtje erg goed bij United zou passen en enorm veel kan betekenen voor de club. Een betere oplossing dan de Grealish die net een nieuw contract heeft getekend.
 
Viscaa
 
1
5 januari 2021 om 15:25
Martial brengt te weinig? Het is natuurlijk geen Rashford , maar ik vind Martial dit seizoen toch wel sterk spelen. Zorgt voor dreiging, is veel in beweging en speelt goed samen met Fernandes en Rashford. Grealish zou ik blind kopen als United zijnde. Op links zoals Jackieboy al aangeeft en Fernandes op 10. Martial kun je dan als back-up houden of in de spits laten beginnen en Rashford op rechts. Dan heb je echt een heerlijke voorhoede hoor....
 
Schop1989
 
0
5 januari 2021 om 18:01
Dus jij wilt hem houden voor de bank omdat hij toch wel sterk is dit seizoen? Die gedachte snap ik even niet. Ik zie Martial gewoon niet als een bankspeler, vind hem daar te jong voor en hij moet gewoon spelen of weg. Je kunt dan als eerst bankspeler beter dat soort super talenten als Greenwood hebben lopen.
 
StevenSeagull
 
18
5 januari 2021 om 12:15
Goeie gozer die grealish, maar als het 100m + word zou ik toch eerst is naar de verdediging kijken.
 
Bati-United
 
3
5 januari 2021 om 12:22
Zo erg vaak heb ik Grealish niet zien spelen, maar tegen United was hij echt top! Wat een speler zeg, die gaat binnen niet al te lange tijd een transfer maken. Ik hoop naar United! Dit lijkt me een speler die constant gáát, 110% geeft. Zulke spelers hebben we nodig.
 
Mick00
 
11
5 januari 2021 om 12:26
Ik hoop dat Grealish bij Villa blijft.. Een prijs in de komende 7 jaar met Villa is meer waard dan 5/6 prijzen bij een club in de top. Jongen van de club, de hele familie is fanatiek Villa fan, dus ik hoop dat hij blijft.
 
Soccerteam
 
5
5 januari 2021 om 12:33
Denk dat Grealish toch wel de ambities heeft om verder te kijken dan Villa. Als snap ik wel hoeveel het waard zou zijn om een prijs te pakken met zijn jeugdliefde Villa. Een journalist van The Athletic heeft ook bevestigd dat Grealish vorig seizoen al persoonlijk rond was met United en dat er een bod klaar lag van 65 miljoen pond. Toen Villa uiteindelijk toch in Premier League bleef vroeg Villa uiteindelijk meer dan 100 miljoen en heeft United zijn bod ingetrokken. Grealish tekende een dag later voor 5 jaar bij..
 
Mick00
 
7
5 januari 2021 om 12:37
Het zou ook logisch zijn als hij die ambitie heeft natuurlijk. Het is ook puur romantisch bekeken, het zou naar mijn idee meer waard zijn. Ik zie hem wel blijven, zeker nu dit jaar Villa misschien wel het leukste team uit de Premier League is en redelijk meedraait in de middenmoot/subtop.
 
ClassOf1992
 
0
5 januari 2021 om 12:29
Ik ben echt fan van Grealish. Maar zelfs ik weet dat zo’n aankoop overbodig is. Grealish is een rasechte 10. Maar daar staat fernandes en anders Donny die ook op 8 kan spelen maar niet op speeltijd hoeft te rekenen. Waarom nog een 10 erbij? Precies hetzelfde verhaal toen mata en kagawa gehaald werden.
 
IronManUtd
 
3
5 januari 2021 om 14:30
Toch speelt hij vaker aan de linkerkant. Ook van het weekend zagen we hem daar veel.
 
Busby
 
1
5 januari 2021 om 13:03
Grealish is een topspeler in wording maar United heeft hem niet nodig. Zouden zich beter concentreren op Sancho omdat onze rechterflank barslecht is. Daarnaast moet er een CVM en CV bijkomen. Wordt niet makkelijk om alle 3 posities in te vullen, zeker met incompetente Woodward.
 
Schop1989
 
0
5 januari 2021 om 13:59
Net opnieuw getekend dus enorm duur voor clubs - kosten/baten is dit een enorme gok voor United. Als je dat weg laat is dit informatie dat alleen maar laat zien wat hij kan betekenen voor United. United is naarstig op zoek naar mentaliteit volle spelers en als ik dan "dan heb ik het met name over de details en de manier van trainen. Hij heeft zijn trainingsschema veranderd en is bij zichzelf op zoek gegaan naar wat er nog beter kan." lees dan weet ik eigenlijk al zeker dat ze dit nodig hebben en dit is compleet het tegenovergesteld van Pogba die bij zichzelf te raden gaat hoe hij nog meer marketing waarde krijgt
 
Sirius
 
0
5 januari 2021 om 14:00
Ik denk ook wel dat Grealish een aanwinst is voor elke club in de Premier League, maar Manchester United heeft niets aan 'm. Ze hebben daar Bruno Fernandes al lopen en je gaat zulke goede spelers niet halen als back-up.
 
Jurginhode2e
 
2
5 januari 2021 om 14:01
Wat een geweldige speler is dit! Ik kijk sinds een tijdje (met veel plezier) naar wedstrijden van Aston Villa, slechts alleen door Grealish. Vrijwel alles wat hij doet is fully in control, alles is raak. Hij zoekt heel vaak (bewust) de moeilijke weg en kan er dan op vertrouwen dat hij het perfect uitvoert op het laatste moment. Dat is slechts enkele spelers gegeven en hij mag zich wat mij betreft in dit rijtje creatieve middenvelders scharen; KdB, De Jong, Thiago, Modric, Fernandes. Waarbij hij, wat mij betreft, fysiek gezien ook onderschat wordt. Hij heeft behoorlijk veel snelheid (en een geweldige balans) al oogt dat niet zo. Zou hem zelf vanwege een lichte clubvoorkeur voor Barcelona hem graag met De Jong en Pedri op een middenveld zien, dan raak je de bal niet meer kwijt. Ook bij Liverpool met Thiago zou smullen zijn. Indien je spelers hebt die ruimte achter de laatste linie zoeken haal je een geweldenaar in huis. Kijk voor het gemak eens wedstrijden terug tegen Arsenal of de recente wedstrijd tegen Crystal Palace. Om nog even verder te gaan met superlatieven, hij kan wel eens het puzzelstukje zijn die helpt Engeland weer eens een prijs te winnen.
 
GunneRo
 
0
5 januari 2021 om 17:52
Tja, ik vind dat Arsenal toe is aan een nieuw beleid. Waarbij er veel meer aandacht is voor jeugd (afgelopen jaar zijn ze hier eigenlijk toe verplicht en dat pakt fantastisch uit) en de centen die worden uitgegeven heel bewust steken in exceptionele spelers, bij voorkeur Engels. Eigenlijk de koers die United altijd al voert en de afgelopen jaren heel nadrukkelijk. Voor mij mag Arsenal alles op alles zetten om Grealish te halen, voor zover hij nog haalbaar is. Hij kan de drive brengen van een Tierney, leiderschap, aanvallende impuls en een ideale nummer 10. Met in potentie ESR en Partey achter hem. Ach dromen mag.