Feyenoord lijkt kansloos: 'Ik zie mezelf niet gauw terugkeren in Nederland'
Vrijdag, 9 maart 2018 om 17:47

Michel Vorm heeft geen plannen om terug te keren in de Eredivisie. De doelman speelt weliswaar tweede viool bij Tottenham Hotspur, maar voelt zich in Engeland op zijn plek. Vorm werd in januari nog in verband gebracht met Feyenoord. De Rotterdammers zouden in de vijftienvoudig Oranje-international een goede concurrent zien voor Brad Jones, komend seizoen.

Vorm beschikt over een aflopend contract in Londen. Hoewel hij nog niet weet waar hij komend seizoen speelt, gaat de voorkeur van de 34-jarige sluitpost uit naar het buitenland. "Dit is mijn zevende seizoen in het buitenland en ik zie mezelf niet zo snel terugkeren naar Nederland. Het voetbal hier trekt mij het meest aan", verklaart hij voor de camera van FC Utrecht TV.

Zijn gezinssituatie speelt eveneens mee. "Mijn kinderen gaan hier naar school en hebben hier hun vriendjes en vriendinnetjes. Mijn vrouw heeft hier ook haar bezigheden. Dat zijn dingen die heel bepalend zijn", legt Vorm uit. "Zoals het er nu voorstaat, zou ik ervoor kiezen om zolang mogelijk in het buitenland te blijven."

Wel bewaart Vorm warme gevoelens aan zijn tijd in Nederland. Hij speelde vijf seizoenen lang in het eerste van FC Utrecht en merkt dat die club hem nog niet is vergeten. "Als ik in Nederland ben, merk je wat je betekent voor mensen en hoe ze naar je kijken. Ik was onlangs in het stadion van Utrecht om wat mensen te begroeten die er nog steeds werken. Dat gevoel blijft bijzonder, zeker als je een jongen uit de omgeving bent."

Meer nieuws
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez maakt miskoop finaal af: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij!'
0
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
14
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
FeyCoev
 
2
9 maart 2018 om 17:51
Ik hoop dat Feyenoord wat zorgvuldiger omspringt met Bijlow dan met Vermeer en Hahn. Zeker een groot talent maar volgend jaar komt wellicht nog wat vroeg waardoor we of door moeten met Jones of toch een andere keeper moeten halen. Vermeer staat natuurlijk misschien nog onder contract volgend seizoen (als Club de koopoptie niet licht), dus die zou nog een kans kunnen krijgen (om in zijn eigen woorden te spreken).
 
Baardgrasmus
 
10
9 maart 2018 om 17:58
Ik krijg het idee dat Bijlow vanaf deze zomer onze eerste keeper gaat worden en ik zou het toejuichen. Natuurlijk zal hij aan het begin weleens een foutje maken, maar dat hoort erbij. Ajax deed het met Onana, PSV met Zoet en ik heb niet de indruk dat Bijlow minder talent zou hebben dan die twee. Wat mij betreft zetten we volgend jaar veel jeugd in, ook al zou het misschien tot mindere prestaties leiden. Maar liever dat dan zoals dit seizoen je ergeren aan spelers die het niet laten zien, maar al wel de leeftijd hebben om het te laten zien en die waarschijnlijk nauwelijks nog beter worden. Je kan een ervaren verdediging opstellen voor Bijlow of talenten, dat maakt me niet uit, maar laten we op dit soort posities, waar we talenten hebben, nu gewoon nadrukkelijk voor de jeugd kiezen.
 
Busi
 
1
9 maart 2018 om 20:41
Als dit seizoen te vroeg is dan de rest van ss seizoenen ook. Als het zon talent is hoort hij er te staan en als hij dat niet is dan is ie dat volgend jaar ook niet opeens. Ik denk dat we hem prima een kans kunnen geven, Jones is zijn vertrouwen denk ik wel kwijt nu helaas.
 
UUUU
 
3
9 maart 2018 om 17:51
Die zie ik eerlijk gezegd niet meer terugkeren komende 2 jaar. Denk dat hij het wellicht als eerste keeper bij PL club nog keer wil proberen. Misschien nog jaartje Utrecht erachteraan in zn nadagen? Wishfull thinking