'Feyenoord heropent gesprekken om Luciano Rodríguez na nieuwe ontwikkelingen'
Zaterdag, 2 maart 2024 om 16:24

Feyenoord houdt nog altijd hoop op de komst van Luciano Rodríguez, zo weet 1908.nl. De Uruguayaanse middenvelder was afgelopen winter dicht bij een transfer naar De Kuip, maar de overstap vond geen doorgang. Afgelopen week probeerde Feyenoord hem alsnog in te lijven.

Vorige maand leek Feyenoord een transfer van Rodríguez definitief uit het hoofd te moeten zetten. GOAL meldde toen dat Charlotte FC bereid was om heel ver te gaan voor de speler van Liverpool Montevideo.

Er werd een akkoord bereikt tussen de clubs, maar Rodríguez zelf zag een overstap naar de Major League Soccer totaal niet zitten. Daarom heeft Feyenoord afgelopen week de gesprekken met Liverpool Montevideo weer geopend.

Volgens GOAL wilde Charlotte maar liefst elf miljoen euro neertellen voor de rechtsbuiten annex middenvelder. Of Feyenoord ook met een dergelijk bedrag op de proppen gaat komen, is nog onduidelijk. Wel schrijft het fanmedium dat Feyenoord denkt aan een 'Ueda-achtig' bedrag. Ayase Ueda werd voor acht miljoen euro overgenomen van Cercle Brugge.

De Rotterdammers hadden in januari al een principeakkoord bereikt met de speler. Dat akkoord geldt nog steeds en Rodríguez zelf wil dolgraag naar Nederland.

Afgelopen winter ketste de transfer van de talentvolle Uruguayaan af, omdat Liverpool Montevideo hem geen groot deel van de transfersom wilde uitbetalen. Volgens Rodríguez lag het niet aan Feyenoord.

Als de club en de speler nu wel tot een akkoord komen over het uitbetalen van de transfersom, kan de transfer snel worden afgerond en heeft Feyenoord de eerste zomeraanwinst binnen.

Meer nieuws
   
17:00
17:00
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
60
   
16:35
16:35
VZ Kort: Drie Eredivisie-spelers opgeroepen voor WK-kwalificatieduels Japan
77
   
16:06
16:06
'Manchester United ontslaat Erik ten Hag zelfs bij winst van de FA Cup'
64
   
16:00
16:00
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
18
   
15:18
15:18
FC Barcelona handelt snel na wegsturen Xavi en bindt opvolger tot 2026
47
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
Baardgrasmus
 
2
2 maart 2024 om 16:59
Er werd al lang gecommuniceerd dat het een transfer van de lange adem zou worden, dus daar houden we ons maar aan vast. Daarbij hebben we nog vier maanden voordat hij überhaupt mag aansluiten, dus geduld is sowieso nodig. Ik ben benieuwd, we zoeken in een hoger segment maar zijn nog niet de absolute top, dan zullen we ook weleens tegen een blauwtje aanlopen.
 
Gmeeuw
 
1
2 maart 2024 om 17:41
Hoop echt dat het lukt en dat Liverpool zich aan de afspraken richting hem houdt! Anders proberen Roony Bardghji te halen, kan bijna niet anders dan dat hij een topper wordt