Feyenoord verslaat Slavia Praag in wedstrijd met twee gezichten
Donderdag, 30 september 2021 om 22:52

Feyenoord heeft ternauwernood een overwinning geboekt in de tweede groepswedstrijd van de Conference League. De ploeg van Arne Slot begon wervelend tegen Slavia Praag en kwam binnen 24 minuten op een 2-0 voorsprong, maar werd in de tweede helft teruggedrukt, incasseerde een doelpunt en kwam meermaals met de schrik vrij: 2-1. Door de overwinning gaat Feyenoord met vier punten aan de leiding in Groep F. Union Berlin won in dezelfde poule met 3-0 van Maccabi Haifa en heeft net als Slavia drie punten verzameld.

Slavia werd vorig seizoen ongeslagen kampioen van Tsjechië en won de beker; dit seizoen verzamelde de club 22 punten uit 8 wedstrijden. In de laatste 3 officiële wedstrijden scoorde Slavia liefst 13 keer, maar toch wist Feyenoord vanaf het begin de overhand te nemen. Binnen het kwartier werd dat overwicht uitgedrukt in de score. In de achtste minuut schoot Guus Til uit een lastige hoek op keeper Ales Mandous, maar even later vuurde Orkun Kökçü een hard en zuiver afstandsschot af in de rechterhoek: 1-0. Bryan Linssen kreeg een goede kans om de marge te verdubbelen in de achttiende minuut, toen hij de bal verlengde na een kopbal van Luis Sinisterra, maar stuitte van dichtbij op Mandous.

Halverwege de eerste helft volgde de verdiende 2-0 van Feyenoord. De thuisploeg forceerde balverlies van Alexander Bah en lanceerde een tegenaanval. De opgestoomde Tyrell Malacia vond Linssen, die bij de tweede paal Lukas Masopust aftroefde en raak kopte. Feyenoord kwam in het restant van de eerste helft niet in de problemen. De thuisploeg bleef druk zetten, waardoor Slavia niet in het eigen spel kwam. Na de pauze zorgde Linssen voor de eerste doelpoging, maar voetbalde Slavia wel wat vaker op de helft en in het doelgebied van Feyenoord. De thuisploeg moest juist meer verdedigen; de felheid van de eerste helft was niet meer te bekennen in het spel.

Vanwege de 2-0 voorsprong hoefde Feyenoord zich geen grote zorgen te maken, maar na 62 minuten vond Slavia de aansluiting. Tomás Holes, bekend van zijn doelpunt en assist in de achtste finale van het EK tegen Oranje, stond volledig vrij en kopte raak na een vrije trap van collega-international Petr Sevcik. Zorgwekkend voor Feyenoord was dat het nauwelijks meer aan voetballen toekwam. Een schot van Ivan Schranz werd vlak voor het doel ternauwernood geblokt door Malacia, waarmee hij de gelijkmaker voorkwam. De slotfase werd ontsierd door overtredingen, gele kaarten en opstootjes, waardoor de tijd in het voordeel van Feyenoord wegtikte.

30 september 2021 om 22:54
Heerlijk! Goed gebruik gemaakt van de Kuip op Europese avonden, eerste helft was Feyenoord enorm sterk en Slavia wist niet wat te doen. Dan moet je eigenlijk die derde maken. Kökcu was geweldig de eerste helft, mag ook gezegd worden (door mij iig). Linssen doet het ook meer dan prima in de spits. Tweede helft is dan de pijp vanaf rust eigenlijk al leeg en laat je jezelf volledig achteruit drukken, heel jammer. Slavia was beter maar het verschil was niet groot genoeg om punten voor Slavia te rechtvaardigen. Goed die overwinning over de streep getrokken: bovenaan in de poule (net als Ajax, PSV en AZ; bizar). Zo knap wat Slot voor elkaar heeft gekregen trouwens (met Arnesen, die heeft hem immers gehaald). Feyenoord leek dood en begraven na het vertrek van Berghuis maar je ziet wat een aantal gerichte versterkingen voor weinig geld, een visie en tactiek waar de spelers duidelijk in geloven en een paar leuke talenten uit eigen jeugd kunnen doen. Op deze manier worden Malacia, Bijlow, Senesi, Sinisterra en in mindere mate Geertruida veel meer waard en kan Feyenoord met het geld wat deze spelers op kunnen leveren weer verder bouwen.

665

125
30 september 2021 om 22:56
Slot is echt een geweldige trainer wat die in korte tijd van Feyenoord heeft gemaakt is echt heel knap.

49
30 september 2021 om 23:10
Bi-zar. Is ook heel open, onderbouwt veel en is erg charismatisch. Niet zo’n professor, niet zo’n popiejopie. Erg fijn voor de fans daardoor ook. Stiekem wel wat jaloers hoor.

665

24
30 september 2021 om 23:14
Ik ben stiekem ook wel jaloers op Feyenoord met Slot. Vond het bij AZ een goede trainer, maar had nooit verwacht dat het de ideale Feyenoord trainer zou zijn. Tuurlijk zullen ze nog wel een keer tegen een zeperd aanlopen, maar er zit sinds jaren weer een gedachte achter het spel bij Feyenoord.

Bobiku29

31
1 oktober 2021 om 00:31
Slot doet het geweldig, maaar.. er werd ook wel te laagdunkend over de selectie van Feyenoord gedaan. Menig Feyenoorder werd hier uitgelachen als je stelde dat Feyenoord ook zonder Berghuis om de derde plaats moet spelen, met Bijlow, Senesi, Malacia, Geertruida, Kökcü, Linssen, Toornstra, Sinisterra en hier en daar een gerichte aankoop. 'Minder dan AZ, Vitesse en Utrecht,' hoorde je dan. Feyenoord heeft vorig jaar ondermaats gepresteerd en ze bewijzen nu dat er écht wel meer uit grotendeels dezelfde spelers te halen valt

30 september 2021 om 22:57
Slavia had even overwicht maar ik telde 1 grote kans en twee halve mogelijkheden. Ze waren niet oppermachtig zoals Feyenoord in de eerste helft. Wel schrikbarend dat je een helft lang, in een thuiswedstrijd, zo achteruit gedrukt kan worden. Al met al een verdiende overwinning en een goede week qua punten voor het Nederlands voetbal.

10
30 september 2021 om 23:00
Precies wat ik zeg toch, ze waren beter maar verdiende niet de punten (dus zo veel beter dan Feyenoord waren ze niet)

Mike1992

16
30 september 2021 om 23:02
Zeker. Beetje zand in de ogen gegooid tweede helft voor de return. Dan 90 minuten overheersen ????

Bobiku29

2
1 oktober 2021 om 00:34
Schrikbarend op basis van de eerste helft, zeker. Maar Slavia haalde daarin (uiteraard ook door Feyenoord) niet zijn niveau. In de tweede helft wel, en dan zie je dat ze een heel aardige ploeg hebben. Heb ook niet per se veel vertrouwen in de uitwedstrijd

FR-Berend

19
Eerste helft ontzettend goed tweede helft slecht en ontzettend spannend. Zo trots op die jongens, blijven knokken voor elke meter en dan tegen zon ontzettende ploeg vol zuigers. Heeeeeerlijk!!

4fRedondo

3
1 oktober 2021 om 00:42
Dan mogen we van geluk spreken dat Vitesse aankomende zondag de tegenstander is. Die hebben ook vol moeten knokken. Kan wel eens een bloedeloze 0-0 worden. Maar heb niet het idee dat er meer doelpunten dan 1 zullen vallen. Wat heb ik genoten van Feyenoord de eerste helft. Het is niet vlekkeloos, het is niet tiki taka, maar wel de manier die mij het meeste bekoord. Feyenoord was moe en Slavia ging fysieker spelen. Zonde dat ze dan de spaarzame mogelijkheden niet goed uitspeelden zoals onlangs tegen PSV. 3 punten in de pocket. Nu hopelijk minimaal 4 pnt tegen Union.

FR010FRDAM

38
Ja, eerste helft geweldig, maar zoveel met krachten gesmeten dat je in de tweede helft geen vuist meer kan maken. Maar ook dat doseren hoort bij het leerproces. Kokcu is toch echt een groot talent hoor. Sommigen zien het niet, maar pas 20 en verdedigend zoveel brengen, het spel verdelen en nu ook nog scoren. Benieuwd hoe hij zich verder ontwikkelt. Bijlow en Senesi speelden ook goed. Pfff wel weer spannend, maar 3 punten. Topdag voor Nederland. Edit: ik vergeet Linssen te noemen. Gescoord, strooide met mooie passjes en ook belangrijk in het laatste kwartier.

Weef

17
Het is niet alleen een kwestie van conditie, je zag gewoon dat ze terug gingen lopen. Alleen Pedersen en Til wilden nog echt vooruit, wat een longen hebben die trouwens.

FR010FRDAM

14
30 september 2021 om 23:04
Klopt, alsof Dicky ze terug stuurde naar achter

12
30 september 2021 om 23:08
@FR010FRDAM. Ja maar dat is iets natuurlijks. Het hoge druk zetten lukt qua intensiteit niet 90 minuten. Als je het dan wel doet en het lukt net niet kan Slavia er onderuit voetballen en ben je overal net te laat, en dus overal ruimte. Dan maak je uiteindelijk als ploeg snel de keuze om iets in te zakken. Alleen als je dan 90% van de 50/50 duels verliest kom je er ook nog eens totaal niet uit als je de bal eenmaal hebt. Leren ze van, kan gebeuren. 3 punten tellen..

FR010FRDAM

16
30 september 2021 om 23:18
Nee klopt, maar zelfs met inzakken kwamen er veel spelers een stap te laat. Dus eigenlijk te weinig gedoseerd. Had Kokcu overigens laren staan en Jahanbakshs toen am gewisseld. Op die manier het middenveld versterkt. Kokcu kon nog wel even door denk ik. En Sini was wel op, dat was een terechte wissel.

fanaticus

7
30 september 2021 om 23:38
Denk dat veel mensen de fout maken door Kocku als een klassieke nr 10 te zien, die positie bestaat in het huidige voetbal niet eens mee. Zijn pass percentage lag laatst rond de 90%, bedient de vleugels en doet veel vuil werk. Maar ben het er wel mee eens dat je ook dan een goal of 5 a 6 per seizoen moet maken, en evenzoveel assists.

Bobiku29

12
1 oktober 2021 om 00:36
Kökcü speelt dit seizoen ontzettend goed. Het is denk ik maar beter dat hij de 10 positie uit zijn hoofd zet, want als hij eerder aan de bal komt is hij veel sterker. Heb echt genoten van hem vandaag. Hoeveel meters hij maakt, hoe fel hij is, hoe hij aan de bal is

Japie_Krekel

21
30 september 2021 om 23:22
Alle coaches hebben het deze week goed gedaan in Europa dus ze verdienen allemaal complimenten, Ten Hag, Janssen en Schmidt ook. We halen enorm veel punten binnen op deze manier Verder ben ik natuurlijk ook superblij met Slot. De afgelopen jaren was de EL wedstrijden van Feyenoord kijken echt een kwelling maar nu kan ik weer met veel plezier kijken. Het voetbal ziet er vaak goed uit en de passie en strijd zitten er ook in

16
30 september 2021 om 23:28
Janssen? AZ heeft echt veel geluk gehad. Nu is zijn selectie uitgehold maar Beukema krijgt nauwelijks speeltijd terwijl BMI staat te schutteren.

30 september 2021 om 23:57
Zeker waar maar je moet die wedstrijden toch winnen. Slavia Praag bv is toch wel een club van naam ook al is het maar de Conference League en in de EL is Sturm Graz ook gewoon een club van naam

Bobiku29

30
1 oktober 2021 om 00:38
Jesaja, het is een niveau lager ja, maar Slavia is twee klasses beter dan het Wolfsberger dat vorig jaar twee keer van Feyenoord won. Echt gewoon een zware tegenstander

0
1 oktober 2021 om 21:50
@Jesaja: Tottenham, Roma, Partizan, Rennes, zijn gewoon clubs van naam, net als Slavia Praag. zijn de afgelopen 2 jaar kampioen van Tsjechië geworden, waarvan een aantal spelers gewoon international zijn, die onderdeel waren van de ploeg die dit jaar Nederland nog uit het EK knikkerde. Daarnaast heeft Feyenoord nog nooit van een Tsjechische ploeg gewonnen.

stpn84

63
30 september 2021 om 22:55
Punten vanavond, enige dat telt! Heerlijk 4 teams gewonnen!

665

7
Zoals het hoort van Ajax, PSV, Feyenoord en AZ mogen we overwintering wel verwachten. Vitesse is alles mooi meegenomen en die zie ik echt nog wel ergens 4-6 punten pakken.

SilverFront

3
1 oktober 2021 om 00:49
Vitesse zie je nog 4-6 punten pakken? Tegen wie dan? Ze spelen nu nog 2x tegen Spurs, een uitwedstrijd tegen Rennes en een thuiswedstrijd tegen Mura. Ik zie ze alleen in de laatste wedstrijd punten pakken. Feyenoord krijgt het ook nog lastig tegen Union Berlin, en PSV zit ook gewoon in een zware poule. Met een beetje pech verlies je 3 ploegen. Ajax en PSV eindigen sowieso wel op plek 3 dus zullen na de winter hoe dan ook actief blijven.

665

0
1 oktober 2021 om 10:34
Vitesse kan best Spurs thuis lastig maken als Spurs speelt zoals ze gisteren begonnen tegen Mura (gewoon met een B/C-opstelling) Thuis moet je winnen van Mura. En een stunt zit er tegen Tottenham of SR echt wel in. Sheriff kon toch ook winnen bij Real Madrid uit. Dus ja een gelijkspel tegen Spurs thuis of SR uit en winst tegen Mura zie ik nog wel kansen voor.

Jasper1986

27
Goeie 1e helft, jammer van de tweede, maar toch goed gedaan! Lekker avondje voor Nederland (week zelfs)

44
Pfoeee wat een zenuwslopende 2e helft. Eerste helft echt fantastisch, maar het niet afgemaakt en toen was het de 2e helft wel echt op. Wat is dat Slavia overigens een zielige ploeg zeg. Die gun ik een lekke band op de terugweg. Sneuneuzen.

G-schock

12
30 september 2021 om 22:58
Dat word nog lastig met het landen dan?? Genoten de van de 1e helft, top prestaties van de Nederlandse ploegen.

Weef

24
Erg he, zeker die Traore en Kuchta zijn echt enorme irritante droeftoeters zeg. Die laatste had ook echt een tweede geel moeten krijgen.

Arsenallz

26
30 september 2021 om 23:03
Het probleem met dit soort teams (evenals Getafe etc.) is dat de meeste scheidsrechter beroerd ingrijpen. Niemand van die jongens is echt bestraft. Een gele kaart, dat doet ze weinig. Je moet ze harder straffen. Zo'n Traoré (aanvoerder) ook. Heeft niks anders gedaan dan de hele wedstrijd zuigen. Voetballen kan hij voor geen meter maar waarom staan dat soort jongens nog op het veld?

Arsenallz

5
Tja.. Het werkt wel goed. Beloning was een gele kaart voor Guus.

juve_gunner

18
Nederlandse clubs 2 Tsjechische clubs 0 Voelt toch wel als revanche(ook al is het niet te vergelijken met een EK)

GluubsterTJ

42
Lekker, lekker!! 3 punten tegen een hele trieste ploeg. De scheidsrechter vond ik ook matig.

Weef

9
Die floot inderdaad ook een wedstrijd met twee gezichten. Hij kan denk ik maar één kant op wijzen.

Dani17

11
We zijn het nog niet gewend om zo lang geconcentreerd druk te zetten. In de eerste helft ging het soms tot het extreme. Heerlijk om naar te kijken, maar niet vol te houden. Slot zal hier iets op moeten vinden, zeker met de smalle selectie. Uiteindelijk denk ik een leerzame wedstrijd die drie belangrijke punten oplevert! Ik kan lekker slapen

Arsenallz

22
30 september 2021 om 22:59
Jongens zoals Linssen en Til kunnen dat wel, die gingen de hele wedstrijd. Kokcu en Sinisterra daarentegen.. die mogen nog even aan hun conditie werken. Als je dit 70 minuten op de mat kan leggen speel je zoveel teams volledig weg. Bizarre intensiteit.

Arsenallz

8
Linssen was heerlijk bezig, alleen jammer dat zijn schoten niet on point waren. Heeft toch genoeg kansen gehad vanaf 18 à 20 meter waar hij niks mee deed.

Dani17

10
30 september 2021 om 23:05
Klopt, en zonder kokcu en Sini verlies je gelijk een hoop creativiteit. Een bal vasthouden lukte niet meer. Ik geloof er wel in dat Slot hierop iets kan vinden. De groep is nog groeiende.

wazza

1
1 oktober 2021 om 00:43
Als je straks Reiss Nelson erbij krijgt dan verdwijnt Alireza naar de bank. Die zou je dan altijd nog kunnen brengen voor bijvoorbeeld Sinisterra. En Aursnes is echt een geniale voetballer. Eigenlijk pure luxe dat we hem nog op de bank hebben zitten. Die kan je voor alle drie de middenvelders brengen. Scheelt echt een hoop.

Arsenallz

8
1 oktober 2021 om 01:21
Aursnes viel vandaag wel beroerd in. Rende al kip zonder kop rond en schoffelde iedereen onderuit. Matige wedstrijd van zijn kant. Ik ben daarnaast benieuwd wat Nelson bij Feyenoord kan laten zien. Heeft het op huurbasis bij Hoffenheim prima gedaan maar gaat het niet redden bij Arsenal.

Bobiku29

6
1 oktober 2021 om 02:38
Aursnes viel inderdaad slecht in, maar zijn vorige optredens waren echt uitstekend. Ik denk ook dat hij zich in de basis gaat spelen

Arsenallz

9
Prachtige eerste helft van Feyenoord, waardeloze tweede helft. Slot greep te laat in, daar hij niet zag dat Sinisterra en Kokcu conditioneel na een helft al klaar waren. Dat is toch iets om aan te werken, je zag het tegen NEC ook al. Verder prima gedaan, weinig kansen weggegeven ondanks de spanning. Slavia is ronduit een smerige ploeg waar ik niet graag naar kijk. Scheidsrechter kende de regels niet eens... Al met al content met de 3 punten voor Feyenoord!

FR010FRDAM

7
30 september 2021 om 23:21
Kokcu heeft echt een hele goede conditie. Had ik sowieso laten staan.

GluubsterTJ

8
30 september 2021 om 23:29
Conditie bestaat uit 5 pijlers: kracht, snelheid, lenigheid, evenwicht en uithoudingsvermogen. Welke beodel je precies? Als je uithoudingsvermogen bedoelt; eens. Hij heeft ook al behoorlijk wedstrijden in de benen en die wedstrijden volgde elkaar allemaal kort na elkaar op. Speelt laatste weken erg lekker moet io bekennen.

1 oktober 2021 om 00:35
Conditie is conditie en bestaat niet uit die 5 pijlers. Het is letterlijk uithoudingsvermogen.

GluubsterTJ

9
1 oktober 2021 om 01:31
Musi: even research doen jongen. Als je zelf een klein beetje een sportachtergrond hebt had je dit geweten. Conditie wordt ook wel omschreven als algemene "staat" van je lijf. En raad eens: daarbij komt niet alleen uithoudingsvermogen kijken. Eerste wat je ook op de ALO en alle sportgerelateerde opleidingen leert. Oh en ook bij opleidingen als fysiotherapie. Domdomdom.

Black_Hole

3
1 oktober 2021 om 08:38
Als jij, Gluubster, even logisch nagedacht had, dan weet je ook wel dat hij doelt op uithoudingsvermogen. Bah, beetje denigrerend doen met je "sportachtergrond" van je.

GluubsterTJ

0
1 oktober 2021 om 10:54
Tsjaa, als je je gedraagt als een uilskuiken moet je niet gek opkijken als iemand je daarop wijst. Bovendien verkoopt Musi gewoon onzin.Wat je zegt klopt verder wel: als ik beter had nagedacht had ik dat zeker geweten. Echter had Feyenoord net gewonnen en zat ik nog een beetje in de emotie van de game. Heb je verder nog iets inhoudelijks toevoegen of blijft het bij het spelen op de man?!

0
1 oktober 2021 om 22:04
@GluubsterTJ: Er speelt hier maar 1 iemand op de man, en dat ben jij. Bah, wat een misselijke betweterige opmerkingen die jij maakt.

Martijn R

11
De eerste helft vond ik Feyenoord echt geweldig! Maar het wordt toch een probleem als je dat spel maar 45 minuten vol kan houden en daarna conditioneel met de tong op je veters loopt. Je zal dit type spel echt minimaal 70 minuten vol kunnen houden. Anders krijg je wat je vandaag krijgt, dat je de eerste helft echt domineert. Maar er net zo goed de tweede helft drie om je oren kan krijgen. Een Tottenham of AS Roma gaan dat echt afstraffen als je die fase van de competitie haalt, waar ik zeker geloof dat dit Feyenoord toe in staat moet zijn.

RamonDiaz

10
30 september 2021 om 23:40
@Martijn R Geen enkele ploeg houd dit type spel 70 minuten vol maar als je na de eerste helft met 2 tegen 0 voor staat hoeft dat ook niet, als ze die derde ook hadden gemaakt was het gewoon over en sluiten geweest voor Slavia. Vind het ook geen probleem dat het de tweede helft moeizaam gaan, die 2 doelpunten voorsprong komt gewoon door de investering die je in de 1ste helft hebt gestoken, Slavia heeft naast de treffer 1 grote kans gekregen en die hield Malacia onbewust en met veel geluk tegen, voor de rest heeft Slavia geen enkele serieuze kans gekregen, al met al gewoon dik verdiend gewonnen. En wat was Trauner weer geweldig, wat een wereldaankoop deed gewoon letterlijk alles goed en het moet ook heerlijk zijn voor Senesi om naast zo iemand te spelen in plaats van een Botteghin of een Spajic.

Rh1908

12
Linssen geweldige pot gespeeld! Kokcu ook super 1ste helft. 2de helft goed stand gehouden! Leven feyenoord 1!!

blaugrana11

2
30 september 2021 om 23:01
Knappe overwinning op denk ik de moeilijkste tegenstander in deze poule. Eerste helft was heel erg goed. Uiteindelijk verdiende slavia wel een puntje vond ik. Maar gefeliciteerd Feyenoorders. Jullie gaan wel door nu denk ik.

blaugrana11

1
30 september 2021 om 23:25
Nee, dat kwam omdat feyenoord helemaal kapot was. Vond ook dat ze aan het einde te veel schoppen nodig hadden om overeind te blijven. Dus ja, op basis daarvan dus… maar goed overwinning van Feyenoord is ook prima hoor. Zeker wel verdiend maar opzich had slavia echt wel een puntje kunnen halen vind ik

Beebo

0
1 oktober 2021 om 09:29
Slavia was toch ook aan het schoppen? Dus om dat er bij te halen ls argument dat Slavia een punt verdiende is onzin. Feit is dat Slavia de bal had in de tweede helft omdat Feyenoord moe was en Slavia gewoon een goede ploeg heeft maar ook dat Slavia weinig tot niks creeerde. Feyenoord heeft op basis van de eerste helft dikverdiend gewonnen. Daar kan en mag je niks aan afdoen vind ik.

Bobiku29

0
1 oktober 2021 om 10:18
Slavia was één helft sterker, maar niet zo dominant als Feyenoord in de eerste helft. Had bij rust al 4-0 kunnen staan

Homelander

11
Thuis moet Feyenoord gewoon alles winnen, die 1e helft vlogen ze over het veld mede door het publiek dat ze nog een extra boost geeft. Jammer dat het de 2e helft zo terugvalt maar ook wel begrijpelijk met de hoeveelheid energie die ze erin stoppen. Jahanbakhsh zou ik overigens wel een keer op de bank zetten, die is echt compleet uit vorm en brengt echt veel te weinig zonder bal.

GluubsterTJ

9
Tis wachten tot Nelson een keer fit is. Dan kun je wat meer gaan rouleren. Feyenoord steekt zoveel energie in de wedstrijden. We hebben ook al een flinke kwalificatiecyclus achter de ruf. Niet zo gek dat ze er zo doorheen zittwn denk ik.

4
De eerste helft een meer dan prima feyenoord gezien. Misschien wel verzuimd om de wedstrijd al helemaal op slot te gooien. De 2e helft een meer dan prima legioen gezien die onze 11 er doorheen hebben gesleept.

jeremiah

8
30 september 2021 om 23:13
Van te voren wist je dat dit zwaar ging worden. Ander half jaar is Slavia ongeslagen in Tjechie. Deze overwinning is o zo belangrijk. Trouwens die gele kaart van Til. Ik geef 9/10 punten voor die koprol van traore. Wat heb ik in een deuk gelegen hahaha

VicG

2
Tweede deel van de 1e helft wel weer storend dat na een voorsprong van 2 goals de concentratie en druk snel minder worden en vooral de voorhoede voor zichzelf gaat lopen ballen, veel minder oog meer voor elkaar, geen pasjes of voorzetten maar vooral voor eigen glorie gaan en lekker schieten vanuit onmogelijke hoeken. Hopelijk weet Slot dat er ook nog uit te krijgen, want was het sneller 3-0 geworden dan was je gewoon klaar geweest. Nu moet je alsnog 45 min. vol aan de bak.

BartBlokker

3
30 september 2021 om 23:20
Dik verdiende zege en uitstekend gevoetbald!!!! Slavia een kans dat was doelpunt.voor de rest pagstootjes maar Feyenoord nooit in problemen geweest.koploper im groep.e!!!!! Heerlijk

MartinRafter629

1
30 september 2021 om 23:47
Alleen 2e helft kunnen kijken... Ik vond de Tsjechen eiglijk wat beter.. ..lekker agressief en aanvallend

BigJesper

21
30 september 2021 om 23:54
Volgende keer de eerste helft ook kijken dan krijg je een veel beter beeld van de wedstrijd

Bobiku29

6
De eerste helft heeft Feyenoord Slavia ondersteboven gespeeld. De voorsprong had wellicht al wat ruimer kunnen zijn. Toen Slavia orde op zaken stelde werd het lastiger, maar al met al een verdiende overwinning denk ik

Musi26

1
1 oktober 2021 om 00:39
Niet gezien, maar mooi om te lezen dat de Nederlandse ploegen het goed doen. Hopelijk kunnen deze overwinningen zorgdragen dat men weer serieuzer over de Nederlandse competitie gaat denken waardoor het gehele niveau omhoog kan gaan.