Feyenoord vist achter het net en moet streep zetten door belangrijk target
Dinsdag, 21 december 2021 om 09:58

Het lijkt erop dat Feyenoord voorlopig niet hoeft te rekenen op de komst van Amad Diallo, verzekert Feyenoord Transfermarkt. Manchester United lijkt niet langer bereid te zijn om de vleugelaanvaller te laten gaan, nu met de komst van interim-manager Ralf Rangnick een andere wind is gaan waaien op Old Trafford. "De zoektocht naar een directe versterking voor de aanvalslinie gaat verder", voegt het doorgaans goed ingelichte twitteraccount eraan toe.

De naam van Diallo wordt al langer in verband gebracht met Feyenoord. De negentienjarige vleugelaanvaller van Manchester United leek afgelopen zomer al op weg naar De Kuip, maar raakte op het laatste moment geblesseerd. Feyenoord schakelde door en huurde Reiss Nelson vervolgens van Arsenal. Nu hoopte Feyenoord Diallo in januari alsnog voor anderhalf jaar te huren, al lijkt daar nu een streep doorheen gezet te kunnen worden. "Het kan altijd weer wijzigen, maar voor nu wordt het hem niet. Goed dat Feyenoord gelijk verder kijkt. Afwachten levert meestal niets op", aldus het twitteraccount.

Naast Diallo geldt ook Domagoj Bradaric als belangrijk target voor Feyenoord. Ook hij was afgelopen zomer al in beeld om de opties binnen de selectie van Feyenoord voor de linksbackpositie te vergroten. Bradaric, die onder contract staat bij Lille OSC, was afgelopen zomer nog financieel onhaalbaar, maar die situatie lijkt nu veranderd te zijn. Lille betaalde in 2019 6,5 miljoen euro aan Hajduk Split voor de viervoudig international van Kroatië en deed in zijn eerste twee seizoenen nog geregeld een beroep op hem, maar nu komt hij weinig aan spelen toe.

Tegenover de mogelijke komst van Diallo en Bradaric zouden eveneens uitgaande transfers kunnen staan. João Teixeira en Mark Diemers mochten afgelopen zomer al vertrekken. "Grote kans. Maar dat hoeft niet gratis. Feyenoord is geen liefdadigheidsinstelling", aldus Feyenoord Transfermarkt over de kansen dat Teixeira en Diemers in januari vertrekken. Ook Denzel Hall, Franco Antonucci, Aliou Baldé en Naoufal Bannis mogen in de winterse transferwindow verhuurd of verkocht worden, zo meldde het medium eerder.

Meer nieuws
   
15:00
15:00
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
14
   
14:35
14:35
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
8
   
14:25
14:25
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
   
14:23
14:23
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
4
   
14:22
14:22
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
5
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (29)

 
bliek
 
6
21 december 2021 om 10:07
Vindt dit echt een flinke tegenvaller. Het was allemaal zo goed als rond en zou voor 1.5 jaar komen. oen kwam zijn blessure. Feyenoord had toen gewoon door moeten pakken laten herstellen bij Man u en dan gelijk naar Feyenoord. Ik vind dit een gemiste kans nu zijn er te veel kapers op de kust en heb je niks. Ben benieuwd wat het nu wordt
 
nederland79
 
6
21 december 2021 om 10:39
toch ook bijzonder. Ja...er is een nieuwe trainer bij Man Utd, maar kijk hoeveel opties ze hebben voorin. Die jongen gaat toch niks spelen. Laat hem dan lekker veel minuten maken in Rotterdam. Prima niveau om beter te worden. Maar nee joh...lekker 20 man op de bank/tribune zetten, dat zal ze helpen!
 
Pablonino
 
7
21 december 2021 om 10:47
Ja dat lijkt me toch sterk dat ze hem helemaal niet gaan verhuren. Wellicht dat er betere clubs/betere competitie zich gemeld hebben of dat we met Nelson een slecht voorbeeld hebben gegeven van een huurspeler met weinig minuten. Maar goed misschien heb je ook wel gelijk dat ze hem helemaal niet verhuren. Of pas weer aan het einde van de markt.
 
bliek
 
2
21 december 2021 om 11:27
Mijn vermoeden is ook dat hij naar een andere club gaat. Kan me niet voorstellen dat hij gaat banken op dit moment. Denk dat hij of in England blijf of naar de Duitse comp
 
JanMetDeKorte
 
2
21 december 2021 om 10:10
Ik dacht dat Bannis nog wel potentie had. Maar er zijn inderdaad een aantal spelers die gewoon niet goed genoeg zijn. De carriere van Anonucci is toch ook wel als een nachtkaars uitgegaan.
 
sander1410
 
4
21 december 2021 om 10:15
Bannis aub niet zeg. Is veel te licht voor de Eredivisie. Moet zich focussen op een andere positie wat Slot al probeert.
 
AZGAESpurs
 
3
21 december 2021 om 11:44
Het feit dat Antonucci (mede door blessures) dit seizoen niet aan spelen toe komt, wil toch niet zeggen dat zijn carriere over is, zoals je nu suggereert?!
 
melvin7
 
4
21 december 2021 om 10:15
Dit is echt klote, een rechtsbuiten is echt gewenst. Enige plek waar ik echt geen vertrouwen in de spelers heb die er af en toe staan. Spits mag van mij ook vervangen worden maar die doen het samen nog wel goed. Iemand goeie suggesties voor een rechtsbuiten die ergens gehuurd kan worden van een grote club?
 
blaugrana11
 
4
21 december 2021 om 10:36
Zou beginnen met Jahankabaks te verkopen en een vleugelspeler te halen die wel iets kan. Hoe kun je nou denken dat iemand die 2 jaar bij Brighton nauweljiks aan de bak komt als eerste rechtsbuiten binnenhalen.
 
Bananana
 
9
21 december 2021 om 10:45
Je moet ook een beetje roeien met de riemen die je hebt. Jahanbakhsh was wat we konden betalen, en mocht hij eindelijk weer eens in vorm komen is hij een degelijke speler voor de Eredivisie. Niet elke club kan even een paar miljard schuld aantikken om het hoofd boven water te houden.
 
MrKrillin
 
9
21 december 2021 om 11:04
Mag die Jahankabaks niet wennen aan de club en weer ritme krijgen na paar seizoenen amper gevoetbald te hebben. Sommige doen alsof voetballers robots zijn. Zet het neer en gelijk hoog niveau.
 
memphisdepay
 
2
21 december 2021 om 11:40
@mrkrillin, Het wordt te vaak gebruikt als excuus. Jahanbaks heeft jaren in Nederland gewoond en heeft hier al laten zien het te kunnen, naar mijn mening moet hij het dan gewoon laten zien, daarnaast is hij eigenlijk ook een ervaren speler. Op dit moment is het gewoon slecht, zo eerlijk moet je zijn en ik heb dan ook weinig vertrouwen dat dat nog goed komt moet ik eerlijk zeggen. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor iemand als Propper.
 
Ijsmuts
 
4
21 december 2021 om 12:07
Dan zie je dus maar hoe belangrijk ritme voor de meeste spelers is. Berghuis begon bij feyenoord ook pas na de winterstop te draaien na een jaar nauwelijks gespeeld te hebben. Jahanbakhsh heeft nog veel langer nauwelijks gespeeld. Draait hij na de winterstop nog steeds slecht, trek dan je definitieve conclusie zou ik zeggen.
 
Jack Jackson
 
7
21 december 2021 om 10:43
Christiano Ronaldo schijnt op die plek aardig uit de voeten te kunnen...
 
wesley1910
 
5
21 december 2021 om 11:23
Veel te oud, geen restwaarde. Gekheid opzij: Geef die jongen nog ff de tijd. Was een van de betere spelers toen hij de competitie verliet, zal echt niet alles verleerd zijn ineens.
 
Maximus2702
 
8
21 december 2021 om 10:15
Dit is heel erg jammer. Je merkt gewoon dat je een goede rechter vleugenaanvaller mist. Alireza zit niet op het gewenste niveau momenteel. En met Toornstra op rechts mis je creativiteit. Alles moet van Sini komen en die wordt tegenwoordig dubbel gedekt. Hopelijk heeft Arnesen een schaduwlijstje.
 
THenry_228
 
4
21 december 2021 om 10:26
"hopelijk heeft Arnesen een schaduwlijstje" Het zou een brevet van onvermogen zijn mocht hij dat niet hebben... Sowieso heb je toch constant een lijstje van potentiele spelers beschikbaar voor elke positie binnen het elftal?
 
memphisdepay
 
1
21 december 2021 om 11:37
Ik denk inderdaad dat Feyenoord ook een heel bestand heeft aan interessante spelers voor iedere positie. Maar het probleem is geld natuurlijk. Met een lege portemonnee kan je nog zoveel spelers op je schaduwlijstje hebben staan, maar je hebt er weinig aan. Ik geloof niet dat Feyenoord spelers als Nelson of Diallo uitvoerig heeft gescout. Dat is waarschijnlijk gewoon een balletje opgooien bij TDs of zaakwaarnemers.
 
mbleijenberg
 
5
21 december 2021 om 10:16
Volgens Chris Woerts hoeven we ons geen zorgen te maken we kregen toch "90 miljoen van een paar investeerders"
 
NJfromVOL
 
2
21 december 2021 om 10:26
waarvan iets van €25 mln overblijft, toch?
 
fanaticus
 
1
21 december 2021 om 12:44
Hahaha...kans dat Feyenoord volgend jaar de Champignons League wint is groter
 
Bananana
 
0
21 december 2021 om 10:35
Dat is mooi zuur.... Wel echt een nodige versterking. Zal ook echt van een of andere huurconstructie moeten komen, want vleugelspelers van het gewenste niveau zijn echt te duur. En zolang Alireza uit vorm is moet de versterking er gelijk staan, Toornstra komt er niet echt uit de voeten.Vooral vervelend dat het al 2x rond is met Manchester United om vervolgens door omstandigheden bij hun alsnog bot te vangen. Hopelijk kan Arnesen iets uit de hoed toveren.
 
Reppi
 
3
21 december 2021 om 10:43
Kan Nelson niet als Rechtsbuiten? Als hij invalt gebeurd er toch altijd wat.. Sini links en Nelson rechts? Hoop dat als Fey dit soort spelers haalt de mogelijkheid er is om ze vast te leggen! Mocht Diallo komen heb je voorin 3 huurlingen..
 
Kieftenbeld
 
0
21 december 2021 om 10:59
Nelson is een blinde draver. Alleen maar dreigen, maar nooit echt gevaar stichten. Bovendien is hij de voornaamste reden van de verloren klassieker
 
ajaxf1
 
0
21 december 2021 om 11:49
Heel Feyenoord is debet aan de verloren klassieker. Zeer onstuimig inderdaad maar heel Feyenoord was gewoon slecht. Als je dan een kerstcadeau geeft vlak voor rust waardoor je 0-1 achterstaat en je helemaal niks kan creëren, weet je al dat je verloren hebt. Vond hem nog prima invallen als ik eerlijk ben.
 
Bananana
 
0
21 december 2021 om 11:05
Van horen zeggen heeft Nelson zelf een zware voorkeur voor links, en wil dus liever niet op rechts. Geen idee of dit klopt, maar klinkt aannemelijk aangezien Toornstra nu rechts speelt. Zelf zie ik het ook niet zo in Nelson. Speelt heel erg voor eigen glorie naar mijn mening en heeft een matige traptechniek.
 
PanFC
 
2
21 december 2021 om 10:50
Goed. En dan reageer ik met mijn United hart. Blijf de jeugd de kans geven, geef ze minuten, laat ze maar in Engeland ervaring op doen.
 
 
1
21 december 2021 om 12:09
Ik zou als feyenoord zijnde wel proberen bij utd te kijken. lopen leuke talenten rond die van waarde kunnen zijn. Elanga, shoretire, hanibal zijn jongens die hier wel mooi meters zouden kunnen maken. Ik zou lekker voor elanga gaan. Jongen die heel dynamisch is met scorend vermogen kan in de spits en vleugels. Shoretire idem maar dat is denk ik meer een spelmaker dan pure vleugelspeler.
 
Salerno1919
 
0
22 december 2021 om 09:56
fnoord moet het hebben van de beste spelers van Vitesse/Heracles etc. Niet van de afdankertjes van de echt grote clubs