Feyenoord wacht mogelijk dubbele tegenvaller: tweetal lijkt onhoudbaar
Donderdag, 19 mei 2022 om 08:37

De kans lijkt klein dat Feyenoord na dit seizoen nog kan beschikken over Cyriel Dessers en Reiss Nelson, zo schrijft het Algemeen Dagblad. Dessers wordt gehuurd van KRC Genk, terwijl Nelson onder contract staat bij Arsenal. De definitieve komst van de Belgische spits wordt ondanks een optie tot koop van vier miljoen euro steeds lastiger door zijn indrukwekkende statistieken in de Conference League en de daarmee gewekte interesse van andere clubs.

Technisch directeur Frank Arnesen gaf woensdag al tegenover Voetbal International aan dat het definitief binnenhalen van Dessers meer behelst voor Feyenoord dan alleen het afgesproken optiebedrag van vier miljoen euro op tafel leggen. In gesprek met het Algemeen Dagblad spreekt Arnesen gelijke woorden. "Dessers leek afgelopen zomer op huurbasis van Genk naar Leganes te gaan. Pas op het allerlaatste moment ketste die deal af en toen kwamen wij nog in beeld. We bedongen kort voor de deadline nog een afkoopsom, maar om de contractvoorwaarden met de speler zelf af te kaarten, daar was geen tijd meer voor", aldus Arnesen.

Dessers was dit seizoen namens Feyenoord in veertig officiële duels goed voor twintig goals en zeven assists. Vooral in de Conference League weet de 27-jarige spits indruk te maken. Met tien treffers is Dessers topschutter in het Europese toernooi, en dat aantal kan hij tijdens de finale tegen AS Roma op 25 mei nog verder opvoeren. Door zijn scorend vermogen heeft de Belg inmiddels de interesse gewekt van clubs uit de grote competities, waardoor het voor Feyenoord lastig wordt om Dessers een lucratief contract voor te schotelen. "Aan de optie lichten heb ik dan ook niets als ik er met de speler zelf niet uit zou kunnen komen", zegt Arnesen.

Feyenoord hoopt ook nog steeds langer te kunnen beschikken over Arsenal-huurling Reiss Nelson. De 22-jarige aanvaller werd in de zomerse transferperiode op de valreep gehuurd van Arsenal, nadat het binnenhalen van Amad Diallo (Manchester United) was misgelopen. De Engelsman had moeite zijn draai te vinden in Rotterdam en moest lange tijd Alireza Jahanbakhsh voor zich duiden in de basiself. Sinds maart kan Nelson echter steevast rekenen op een plek in de opstelling van trainer Arne Slot. Vooral qua assists is de teller van de rechtsbuiten flink op gaan lopen: sinds half maart kon hij er liefst zeven bijschrijven over alle competities. Arnesen gelooft alleen niet dat Nelson het komende seizoen ook nog in De Kuip te bewonderen is. "In een laatste contractjaar verhuurt Arsenal geen spelers meer", zegt Arnesen. "Nelson behouden, dat is voor ons bijna onmogelijk."

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (65)

 
sander1410
 
9
19 mei 2022 om 08:43
Hoop toch echt wel dat Nelson nog een jaar blijft. Speelt steeds beter en komt wel steeds dreiging vanaf.
 
 
32
19 mei 2022 om 08:47
Ja mee eens. Tot een maand of 2 geleden leek het net Narsingh, maar hij wordt met de week beter. Walemarck daarentegen ben ik eigenlijk nog totaal niet van onder de indruk. Hier en daar een leuke actie, maar fysiek lijkt het nergens op en ik vind het eerlijk gezegd ook een beetje een aansteller. Dessers is jammer, maar ik denk dat we die wel kunnen vervangen als we wat geld van de komende transfers investeren.
 
Baardgrasmus
 
20
19 mei 2022 om 09:25
Wålemark heeft het nadeel dat hij uit een andere competitie komt, dan is dat eerste half jaar alleen nuttig om te wennen. Je ziet het ook aan Pedersen, eerste half jaar goed (toen liep seizoen Zweden/Noorwegen nog) tweede half jaar aanzienlijk minder. Ik verwacht van beide na de zomer veel meer, dan hebben ze een normale voorbereiding gespeeld en draaien ze mee in dit ritme.
 
XAJAcfa
 
7
19 mei 2022 om 09:34
Begrijp niet zo goed waarom Dessers regelmatig naar het Feyenoord logo wijst, in interviews zegt dat Feyenoord zijn club is maar als het er nu op aan komt wil hij niet blijven... die 4 Mio zal nog wel kunnen wordt gezegd maar het contract met de speler is het probleem..... Aan de andere kant als ik Dessers was en als laten we eerlijk zijn toch erg beperkte voetballer kon cashen zou ik het ook doen wellicht komt die kans nooit meer. Dessers is geen topper, wel goede fysiek maar durf te beweren dat Linsen er in al die wedstrijden meer in geschopt had als hij in de basis had gestaan dan Dessers en zeker Danilo als het lukt om die te halen die heeft meer techniek in zijn linkerteen dan Dessers in twee voeten.
 
eazy-e
 
12
19 mei 2022 om 09:59
Geef Wallemark nog even de tijd, jonge gast (20) die vanuit een ander land midden in het seizoen moet aansluiten. Dat is wel andere koek dan wanneer je lekker een voorbereiding meedraait, iedereen goed kent en goed (met elkaar) bent ingespeeld. Daarbij is de competitie ook nog eens van een ander niveau en speelt Feyenoord waarschijnlijk in een hoger tempo.
 
Bananana
 
5
19 mei 2022 om 10:24
Daar bovenop nog dat vorig seizoen Wålemark's eerste seizoen bij een profclub was... In de zomer dus pas 1.5 jaar professional. Niet heel gek dat hij tijd nodig heeft toch? Sinisterra kon er ook niet gelijk staan om redelijk vergelijkbare redenen. En je ziet aan alles dat Wålemark het absoluut in zich heeft, loopt alleen nog fysiek achter.
 
 
2
19 mei 2022 om 12:47
Ja dat is ook wel zo, maar zijn houding staat me gewoon een beetje tegen. Hij duikelt wat veel, houd ik niet zo van. Aan sommige acties zie je zeker wel z'n talent, dus wie weet. Slechter dan Alireza is ie sowieso niet. Daar heb ik zo'n medelijden mee
 
TILBURG013
 
21
19 mei 2022 om 08:51
Zoals Slot zegt. Waarom zou Arsenal een speler verhuren in z’n laatste jaar. Dan is hij daarna dus gratis. En ik betwijfel of nelson zelf wil verlengen en daarnaast of Arsenal wil verlengen. Waarschijnlijk kunnen ze hem wel kwijt aan clubs als Brighton, Palace of Southampton voor rond de 10 miljoen..
 
alexandervdh
 
1
19 mei 2022 om 13:22
Nelson is wel echt te licht voor de Prem, kan beter zijn contract met Arsenal verlengen en nog een jaar Feyenoord, is voor iedereen voordelig.
 
basbroek
 
10
19 mei 2022 om 08:46
Dessers vraagt te veel geld. Wat logisch is. Want andere clubs kunnen meer salaris betalen. Of tekenpremie
 
DeNuanceman
 
11
19 mei 2022 om 10:32
Daarnaast is hij nu 27, dus zoveel kansen gaat hij niet meer krijgen om een lucratief contract af te sluiten. En een onderhandelingspositie als nu heeft hij nooit gehad en zal hij wellicht nooit meer krijgen.
 
Yoda
 
9
19 mei 2022 om 11:58
Is Dessers dan al gevraagd wat hij wil verdienen? Wat ik tot nu toe lees is een hele hoop speculatie dat hij het zo goed doet dat hij vast wel meer wil verdienen en ook kan verdienen ergens anders. Maar ik heb nog niks gelezen over interesse die concreet is geworden. En vooralsnog betekent dat Dessers terug naar zijn club moet en daar gewoon weer verdient wat hij altijd al kreeg aan salaris. Ik zou graag willen lezen dat Feijenoord gewoon die 4 miljoen biedt plus een salaris boven wat hij nu verdient. En dan is het aan Dessers. Maar zo lang dat niet te lezen valt is het allemaal speculeren. Überhaupt vraag ik me af of Feijenoord Dessers wel echt wil overnemen, als ze deze aanbiedingen nog niet gedaan hebben. Wachten is verliezen.
 
BoW
 
6
19 mei 2022 om 12:28
Precies, zwaar overtrokken headline zoals zo vaak. Dat er nog niet gesproken is over contract voorwaarden met Dessers zegt niet dat hij onhoudbaar is. Het is een los eind wat zeker voor problemen kan zorgen, maar er staat nergens dat ze er niet uit kunnen komen
 
Pablonino
 
5
19 mei 2022 om 08:46
Ook uit die 4 miljoen blijkt wel dat Feyenoord niet had verwacht hem langer dan een jaar te houden. Voor de rest vind ik het jammer als hij vertrekt, hoe vaak kan je in één seizoen de held zijn, maar heb ook wel goede hoop dat we ergens een betere spits op de kop tikken.
 
memphisdepay
 
10
19 mei 2022 om 09:04
Hij heeft wel echt veel gescoord, als je ook kijkt naar het aantal speelminuten. Ik zou hem voor 4 miljoen toch wel proberen over te nemen, want voor dat bedrag koop je tegenwoordig ook niet veel. Misschien dat er een buitenkansje is van een paar miljoen of een speler die transfervrij is, maar dan moet je wel echt veel geluk hebben.
 
Pablonino
 
4
19 mei 2022 om 09:35
Jazeker, heeft het echt top gedaan. Maar ik denk dat Feyenoord zelf ook wat andere opties al op het oog heeft. Hij stond vorig jaar ook niet bepaald bovenaan het lijstje.
 
El Fenomeno
 
2
19 mei 2022 om 09:43
Mist te veel kansen, staat te vaak buitenspel en zijn handelingssnelheid en snelheid is net iets te laag. Mensen laten zich misleiden door zijn doelpunten in de conference league. Bij Feyenoord scoort iedere spits, zie Kazim of Kramer, dat ligt aan de manier van spelen, als spits bij Feyenoord zijnde krijg je enorm veel mogelijkheden, maar Dessers is in mijn ogen niet de gewenste spits, ook niet voor 4 miljoen.
 
tinus45
 
4
19 mei 2022 om 11:17
Door zijn goals staat Feyenoord wel waar ze nu staan. Hij heeft zowel nationaal als internationaal zo vreselijk veel belangrijke goals gemaakt. Al die last-minute goals alleen al heeft Feyenoord in deze positie gebracht.
 
Mr_knowledge
 
3
19 mei 2022 om 09:49
Daar ben ik met je eens, dat had Feyenoord het niet verwacht. Eerst vond ik het niet nodig om hem te kopen, maar andere kant je weet wat je aan hem hebt. Ik geloof niet dat je nog betere speler kan halen voor 4 mln. Andere kant weet Dessers ook dat hij geliefd is in Rotterdam. Waarom zou je dan weggaan? Nelson vind ik wel jammer, hij begon net te draaien. Voor hem geldt het natuurlijk ook, voor wat kiest hij. Vind het wel merkwaardig dat zelfs na Alireza en Nelson past Walemark komt. Ik dacht dat hij een groot talent was, beetje unieke speler. Dan zou hij toch moeten staan.
 
zwollywood038
 
7
19 mei 2022 om 08:49
Feyenoord had die 4 miljoen halverwege de tweede seizoenshelft al op tafel moeten leggen dan hadden ze hem nu voor het dubbele kunnen verkopen. Nelson ben ik niet zo`n fan van maar Alireza en Walemark hebben het dit seizoen ook nog niet laten zien.
 
wesley1910
 
20
19 mei 2022 om 08:51
Het probleem is dat we ook een apart akkoord moeten hebben met Dessers. Qua salaris etc. Dus met alleen die 4mil ben je er nog niet. En hij zal zelf ook wel inzien dat hij na deze prestatie best eens een mooier aanbod kan krijgen.
 
zwollywood038
 
3
19 mei 2022 om 09:00
Wellicht had je hem al kunnen vertellen dat hij als hij zou willen deze zomer een mooie transfer mocht maken voor een gelimiteerde som. Of een percentage van de transfersom in het vooruitzicht stellen ipv een hoog salaris?
 
XAJAcfa
 
2
19 mei 2022 om 09:36
waarom zou hij dat doen? Percentage is afhankelijk van de interesse in een speler, wat als hij tijdens de voorbereiding op het seizoen een zware blessure oploopt? Nee spelers moeten cashen wanneer het kan dan begrijp ik wel.
 
FR010FRDAM
 
6
19 mei 2022 om 09:05
Verwacht niet dat er een club 8 miljoen voor hem gaat neerleggen. Twijfel zelfs of wij die 4 miljoen moeten neerleggen.
 
memphisdepay
 
3
19 mei 2022 om 09:27
Denk jij dat Feyenoord voor dat bedrag veel betere spitsen binnen kan halen dan? Of denk jij dat Danilo goed genoeg is voor de basis? Hij heeft wel veel gescoord, zeker de 2e seizoenshelft was Dessers echt goed en 4 miljoen is eigenlijk ook een bedrag van niks voor een bewezen spits.
 
FR010FRDAM
 
1
19 mei 2022 om 09:41
Ik weet niet of ze voor dat geld een betere spits kunnen halen, maar wat mij betreft leggen ze dan een paar miljoen bij vaniut de inkomsten van transfers om een spits van een wat hoger kaliber te halen/ een spits met meer potentie te halen. Ook zi eik graag een ander soort spits erbij. Een grote sterke spits, dus een ander type dan Danilo.
 
Bundy_sr
 
5
19 mei 2022 om 08:50
Wat voor clubs hebben interesse in Dessers denken jullie?
 
KokkieAFCA0341
 
112
19 mei 2022 om 08:56
Voetbal clubs
 
Bundy_sr
 
7
19 mei 2022 om 08:59
No shit Sherlock. Bedoel aan wat voor kaliber clubs moet je dan denken? Ligue 1 wellicht? De Subtop (rennes, Lens, Nice) ? Bundesliga zou die ook goed passen bij een Hoffenheim, Wolfsburg etc.
 
KokkieAFCA0341
 
24
19 mei 2022 om 09:07
Was maar een geintje maat ?? als ik Dessers was zou ik lekker bij Feyenoord blijven, dat is denk ik wel zijn top en hij wordt daar erg gewaardeerd en zal ook niet op een houtje hoeven bijten
 
MrKrillin
 
5
19 mei 2022 om 09:14
kokkie "ls ik Dessers was zou ik lekker bij Feyenoord blijven," Of juist zijn hot-status nu verzilveren. Zullen nu wel paar gekken zijn die mega contract voorschotelen. Ik schat in, dat deze man nog niet financieel onafhankelijk heeft gespeeld
 
KokkieAFCA0341
 
2
19 mei 2022 om 09:28
Het is maar waar je voor kiest, ik zou liever elke week spelen en het mannetje zijn dan ergens op de bank zitten met een dik contract.. Ik bedoel bij Feyenoord zal hij ook wel genoeg verdienen, hij is 28 dus kan nog makkelijk minimaal 6 jaar geld verdienen.. Aan de andere kant, mocht er een club zo gek zijn om hem over de miljoen te geven is het ook wel lastig nee zeggen
 
Ijsmuts
 
3
19 mei 2022 om 12:02
Maar bij Feyenoord is hij toch ook niet per se verzekerd van een vaste basisplaats? Allicht is de kans wat groter dan wanneer hij naar een grote competitie gaat, maar elke week spelen lukte hem dit jaar ook niet en toen was zijn concurrent Linssen, niet eens een echte spits.
 
Branquinho
 
3
19 mei 2022 om 12:51
Dessers is een spits die vertrouwen nodig heeft en die krijgt hij in de Eredivisie. Ik denk ook dat de top van de Eredivisie zijn top is. In het buitenland beland je soms snel op de bank en zoals we in Belgie hebben gezien heeft dat hem geen goeds gedaan.
 
wesley1910
 
26
19 mei 2022 om 08:50
Zag als notificatie staan dubbele tegenvaller Feyenoord, raakte gelijk half in paniek en zag in m'n hoofd Kokcu en Sinisterra al in de lappenmand liggen. En dit soort dingen gaan de komende week niet beter worden in m'n hoofd haha. Dessers is een leuke speler als tweede spits, daar hebben we Danilo nu voor gehaald. Ben er persoonlijk niet heel rouwig om als hij vertrekt. Nelson lijkt wel steeds beter te renderen dus dat zou wel jammer zijn.
 
Swa1968
 
1
19 mei 2022 om 13:16
Ik had het zelfde, dacht ook aan Trauner en of Senesi, maar hopelijk hebben we een fitte basis helft
 
993410
 
3
19 mei 2022 om 08:51
Best jammer, aan de andere kant heeft Feijenoord met Technisch directeur Frank Arnesen wel een man die ik het zie oplossen. Tot zover heeft hij het uitstekend gedaan.
 
Bossie
 
1
19 mei 2022 om 08:58
Hadden ze tijdens het seizoen niet met Dessers om tafel kunnen gaan zitten, of mag dat niet ?
 
gomes1psv
 
19
19 mei 2022 om 09:00
Man man man wat een kop weer! Een huurling vertrekt weer en een subtopspits die het seizoen van zijn leven beleeft moet vervangen worden. Wat een tegenvaller zeg. Krijgen we ook pushmeldings als Arend Martijn zijn veter los zit?
 
Ruiz_FCT
 
1
19 mei 2022 om 11:53
Nou nou, iets meer respect voor Cyriel is wel op zijn plaats. Waarschijnlijk de belangrijkste Feyenoorder dit seizoen met al die goals op het laatst, tuurlijk is dat een tegenvaller.
 
Partyboooi
 
1
19 mei 2022 om 09:09
Dessers zou wel echt jammer zijn. En dan misschien niet eens om zijn voetballende kwaliteiten, maar die jongen kan niet meer kapot in Rotterdam en brengt swung en vrolijkheid op het veld. Nellson, jammer maar er zijn heus wel andere spelers te krijgen of eventueel te huren. Zou ook wel leuk zijn als Alireza eens in vorm komt bijv. Ben ook benieuwd of ze Til kunnen behouden?
 
magikhetwete
 
1
19 mei 2022 om 09:11
Wie zegt dat ze het niet mooi vinden om te blijven, ook al is het salaris iets lager.
 
Bobo25
 
1
19 mei 2022 om 09:30
Stel jij krijgt een aanbieding bij een vergelijkbare werkgever en je krijgt het dubbele salaris. Wat zeg jij dan: ik blijf bij mijn huidige werkgever en oja...doe maar minder salaris ?? Ik hoop dat je je eigen post niet serieus neemt....
 
magikhetwete
 
1
19 mei 2022 om 09:39
Je doet dus even een aanname over het dubbele en noemt het dan niet serieus. Altijd goed om je eigen invulling aan iemands woorden te geven dat in het extreme te doen en dan te zeggen dat de ander zijn post niet serieus moet nemen. Laten we even alle andere scenario's pakken: Dessers en Nelson krijgen een bod waarbij het salaris bij Feyenoord hoger is Dessers en Nelson krijgen een bod waarbij het salaris bij Feyenoord gelijk is Dessers en Nelson krijgen een bod waarbij het salaris bij Feyenoord iets lager is (0-20%) Dessers en Nelson krijgen een bod waarbij het salaris bij Feyenoord fors lager is (20-40%) Dessers en Nelson krijgen een bod waarbij het salaris bij Feyenoord extreem lager is (40%) Ik denk dat je dan de vraag krijgt of het om geld gaat. Maar in scenario 5, extreem lager, dan is het denk ik een zekerheidje, in alle andere scenario's is het gradueel anders en hangt het van andere factoren af. Maar om op je stelling in te gaan in mijn geval, ik kreeg 25% meer geboden bij een bedrijf en ging niet, geld is niet alles. Ik heb nu ook een aanbod waar ik 7500/maand kan gaan verdienen, forse verhoging toch wel en ik ga niet. Ook iets met loyaliteit aan je huidige werkgever en waarderen wat je hebt ipv altijd maar voor geld te gaan. Ik heb genoeg, ben gelukkig met wat ik heb en kan het me prima veroorloven om te gaan waar ik wil. Ik kan me goed voorstellen dat een Dessers met een salaris wat ongeveer 10x mijn huidige salaris is zich niet perse heel druk maakt als hij bij een mooie club kan spelen. Maar goed het begrip nuance is niet aan jou besteed heb ik het gevoel.
 
Bobo25
 
2
19 mei 2022 om 09:46
Vriend.... jij doet nu aannames... ik zei: "stel JIJ krijgt een aanbieding bij een vergelijkbare werkgever en je krijgt het dubbele salaris." Ik heb met geen woord over Feyenoord of Dessers gehad !? Dus over begrip van nuances...leer eerst even zelf lezen. Als reply op jouw antwoord: je gelooft toch zeker zelf niet dat Dessers bij Feyenoord blijft als hij minder kan verdienen ? Geen enkele speler die misschien door meerdere grotere club wordt gevolgd zal voor een lager loon gaan werken. Dan gaan de status van de grotere clubs/competitie en geld voor...reken maar ! Wat jezelf betreft: je zegt dat je 25% meer zou krijgen...dat is iets anders dan 25% minder.... zou je dan blijven ? Dus iets MEER gaan verdienen is iets totaal anders dan moeten inleveren. Iets met appels en peren....
 
ikwas
 
1
19 mei 2022 om 09:11
Als fan van het Nederlandse voetbal schrok ik toch even met deze kop. Na verder lezen was ik vooral opgelucht. Vindt Nelson een goede speler, maar een beetje dertien-in-een-dozijn. Daar moet bijvoorbeeld een Walemark al wel een goede vervanger voor zijn, of er moet in ieder geval gemakkelijke vervanging voor te vinden zijn. Dessers blijft natuurlijk een geval apart dit seizoen, maar we moeten niet verwachten dat het niveau van dit seizoen nu zijn constante is. Danilo vertrouwen geven en een goede concurrent halen en Feyenoord is niet eens zo veel slechter af!
 
Baardgrasmus
 
2
19 mei 2022 om 09:30
Als Dessers vertrekt is hij een held die misschien wel zijn mooiste seizoen beleefde. Als hij blijft heb ik zomaar het gevoel dat die herinnering wel eens geweld aan kan worden gedaan. Op basis van zijn statistieken moet je hem zonder meer nemen, maar het zou ook gewoon een prachtige deal voor beide partijen zijn geweest. Feyenoord zijn goals, Dessers een mooie transfer. Wees niet triest dat het over is, maar blij dat het is gebeurd. Of zo, weet ik veel, ik lul ook maar wat.
 
Ijsmuts
 
1
19 mei 2022 om 12:07
Als hij zou vertrekken dan heeft hij in ieder geval de cultstatus bereikt bij Feyenoord. Een beetje gelijk aan Guidetti. Volgend jaar speelt Danilo bij Feyenoord, het type dat meer past bij de wensen van Slot. Het zou zomaar kunnen dat Dessers volgend jaar minder rendeert en zijn verhaal bij Feyenoord als een nachtkaars uitgaat. Ik ga mee in je gedachte dat een vertrek het mooiste verhaal oplevert.
 
kraanvogelaar
 
0
19 mei 2022 om 09:51
Het is ongelooflijk dat er nog steeds twijfels zijn over Dessers. Die jongen heeft het fantastisch gedaan en waarom zou hij het niet fantastisch blijven doen? Mensen denken dat er wel ff voor een klein prijsje iemand komt die het beter gaat doen, Newsflash dat gaat niet gebeuren.
 
CRDSA
 
0
19 mei 2022 om 10:01
Voornamelijk de laatste 2/3 maanden vind ik Nelson steeds beter worden. Heeft overigens een heerlijke eerste aanname. Verwacht overigens niet dat hij nog een jaar bij ons zal spelen. Dat is jammer, maar hij is zeker vervangbaar. Ben benieuwd of Walemark na een volledige voorbereiding volgend seizoen echt van waarde kan zijn.
 
Moridin
 
3
19 mei 2022 om 10:15
Als ze blijven prima, als ze niet blijven ook prima. Goede spelers, maar ook weer niet onvervangbaar.
 
wanny
 
1
19 mei 2022 om 10:23
Dessers moet lekker cashen bij een andere club. Eerst nog even Feyenoord aan die cup helpen, dan kan ie nooit meer stuk in Rotterdam. Het kan eigenlijk alleen maar minder worden met hem.
 
Bananana
 
1
19 mei 2022 om 10:32
Tja, ik had ook absoluut niet verwacht dat Nelson aan zou blijven. Hij is een echte Gunner, en als Arteta hem de kans bied grijpt hij die met beide handen aan. Kan ik hem ook absoluut niet kwalijk nemen. Als Arsenal of hij dan ook nog eens niet verlengd houdt het inderdaad heel snel op. Met de salarissen van PL clubs valt ook echt niet te concurreren. Schijnt bij Arsenal al rond de 3 miljoen per jaar te verdienen. In het begin van het seizoen heb ik hem regelmatig verguisd. Begint de laatste maanden eindelijk beter te spelen en ook met meer overtuiging. Minder verwarring als hij bij de 16 komt, iets meer rendement tegen de kleintjes. Nog steeds een slechte traptechniek naar mijn idee, maar oke. Jammer als hij niet blijft, maar je wil ook niet hemel en aarde bewegen voor Nelson, zeker niet om hem nog een jaar te huren. Dan kan je Wålemark beter de kans geven, die hopelijk ook fysieke sprongen heeft gemaakt na de zomer. Verwacht dat hij wel wat tijd nodig heeft om te aarden en aan de druk te wennen naast die fysieke achterstand. En Dessers.. Hij is echt een held geworden mede door de ECL. Of het onderhandelen gaat lukken lijkt me zwaar als Arnesen nu al hier mee naar buiten komt. Toch apart, want Dessers heeft meermalig aangegeven graag te blijven als Feyenoord de 4 miljoen neerlegt. Benieuwd wie van de 2 halve waarheden verteld of de andere voor de bus aan het smijten is. Niet heel netjes om hiermee naar buiten te komen in ieder geval. Van Dessers' kant snap ik het volledig, staat nu aan de waarschijnlijk absolute piek van zijn carriere. Lekker cashen dus.
 
messino
 
0
19 mei 2022 om 10:38
Als Feyenoord in de ECL goed voor de dag komt dan kan het wel eens een lastige transferzomer worden. Gewilde spelers als Senesi, Malacia en Sinisterra worden dan rustig ook weggekaapt. Terwijl smaakmakers als Dessers en Nelson dan ineens niet meer haalbaar blijken. Dat wordt dan bouwen aan een nieuwe ploeg.
 
Westend
 
1
19 mei 2022 om 12:11
Achja dat heb je toch elk jaar. Als je voo Senesi, Malacia en Sinistera asosiaal hoog in de boom gaat zitten qua transferprijs, heb je natuurlijk weer mogelijkheid om te investeren. Die gasten zijn natuurlijk ook allemaal wel weer vervangbaar. Je hebt er alleen wel (een keer) een retegoeie scouting voor nodig. Stengs (bekende Slot) speelt ook vrij weinig bij Nice. Misschien zou je die bijvoorbeeld kunnen huren (ik noem maar een zijstraat)
 
messino
 
0
19 mei 2022 om 14:12
Waar het wel om gaat is dat Slot met het perspectief is gekomen om uiteindelijk om de prijzen mee te gaan doen. Nu lijkt het erop dat er opnieuw gebouwd moet gaan worden. Overigens vind ik jouw suggestie omtrent Stengs een hele goeie. Zeker bij een vertrek van Sinisterra en/of Nelson.
 
Westend
 
0
19 mei 2022 om 12:07
We bedongen kort voor de deadline nog een afkoopsom, maar om de contractvoorwaarden met de speler zelf af te kaarten, daar was geen tijd meer voor”, aldus Arnesen. Dus we horen nu al een jaar lang dat hij een afkoopsom heeft van 4 miljoen. Maar die is dus helemaal nooit op papier gezet. Met andere woorden: die bestaat niet. Blij met een dooie mus dus
 
magnetics
 
0
19 mei 2022 om 13:31
Ik denk eigenlijk dat Feyenoord Dessers amper gaat missen. Ja, hij prikt er een boel in, maar als je dat wegzet tegen het aantal kansen dat hij krijgt en hoeveel daarvan hij verprutst met zijn armoedige balcontrole... Danilo gaat het minstens zo goed doen.
 
Westend
 
1
19 mei 2022 om 14:47
Nou ja de interessante vraag is dan ook altijd: hoe komt het dan toch dat Dessers wel altijd op de plek staat waar hij gevaarlijk kan worden. Met zijn positiespel en looplijnen zorgt hij wel dat hij, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Linssen, wel altijd op de plek staat waar hij gevaarlijk kan worden. Hij mist dan alleen de kwaliteiten om het echt af te maken. Ik moet nog maar zien of Danilo altijd op de juiste plek staat.