Frustratie bij Immers na nieuwe tik: 'Dat interesseert me echt geen ene reet'
Zondag, 11 november 2018 om 18:45

ADO Den Haag verloor zondagmiddag van AZ door een treffer van Guus Til: 0-1. Lex Immers uit na afloop van de thuisnederlaag zijn frustraties over de in zijn ogen onnodige verliespartij tegen de ploeg van trainer John van den Brom. Dat Immers tot man of the match was uitgeroepen, kon de middenvelder niets mee.

"Ja, dat interesseert me echt geen ene reet, helemaal niet. Dit is echt klote gewoon! Je werkt zo hard om iets om te buigen. We geven eigenlijk niets weg", stelt Immers in gesprek met FOX Sports. Til maakte het enige doelpunt in het Cars Jeans Stadion en volgens Immers was de treffer van de middenvelder 'ongelukkig'. "Zeker in de situatie waarin we nu zitten."

"Nu moeten we keihard werken om hier uit te komen. Er komt een dag dat het wél onze kant op valt. We krijgen wel wat kansjes, maar natuurlijk moet dat meer worden. We scoren te weinig. Dat is het probleem", aldus Immers, die met ADO slechts een zege in de laatste acht competitiewedstrijden wist te boeken. Na twaalf duels staat de club met twaalf punten op de dertiende plaats in de Eredivisie.

Meer nieuws
   
18:47
18:47
'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
   
18:25
18:25
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
   
18:08
18:08
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
   
17:31
17:31
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
   
17:30
17:30
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
vastreke
 
0
11 november 2018 om 18:52
Tja hier komt Ado wel uit die hoeven niet te vrezen die komen niet in nood Ik schat emmen de graafschap en nac lager in dan ado
 
Raubaht
 
2
11 november 2018 om 19:18
Den Haag heeft een best aardig team dus daar kan het niet zozeer aan liggen. Ik denk dat het tijd wordt voor een nieuwe trainer. Groenendijk heeft het aardig gedaan maar het is tijd voor een nieuwe frisse wind voor de ploeg. Groenendijk krijgt dit team niet meer vol aan de praat denk ik, degraderen zullen ze niet, daar is dit team te goed voor. Maar Den Haag kan zoveel beter dan dit.