Getafe doet zichzelf in Gelsenkirchen tekort tegen Internazionale
Woensdag, 5 augustus 2020 om 22:56

Internazionale heeft zich woensdagavond voor de kwartfinale van de Europa League geplaatst. Het team van trainer Antonio Conte was in de Veltins Arena, de thuishaven van Schalke 04, met 2-0 te sterk voor Getafe en dat was meteen een doorslaggevend resultaat, daar het beoogde heenduel vanwege de coronacrisis nooit plaatsvond. In de kwartfinale speelt Inter tegen Rangers FC of het Bayer Leverkusen van Peter Bosz.

Conte koos voor dezelfde startelf die afgelopen weekeinde een 0-2 zege bij Atalanta afdwong en daarmee de tweede plaats in de Serie A veiligstelde, terwijl Getafe voor een extra-defensieve 4-5-1-opstelling koos. De openingsfase van de Spanjaarden mocht er absoluut zijn: Jaime Mata kon na een slordigheidje van Stefan de Vrij nét niet een pass van Allan Nyom verzilveren en niet veel later redde Samir Handanovic goed op een kopbal van Nemanja Maksimovic, die het leer via de grond richting de verste paal mikte.

Getafe bleef een tegenstander waar Inter voor op zijn hoede moest zijn, zeker in de counter. Na voorbereidend werk van Marc Cucurella was het alleen aan een sliding van Alessandro Bastoni te danken dat Mata niet kon scoren. De eerste echte kans voor Inter was pas ruim twintig minuten spelen: David Soria redde fenomenaal op een inzet van Lautaro Martinez, die enkele minuten later opnieuw de doelman op zijn weg vond.

Inter kwam beter in de wedstrijd en dat resulteerde in de openingstreffer van Romelu Lukaku. Na een lange pass van Bastoni was Xabi Etxeita fysiek niet opgewassen tegen de Belg, die het leer diagonaal in de rechterhoek schoot: 1-0. Het was voor Lukaku alweer zijn dertigste treffer van het seizoen in alle competities en ook meteen de ruststand in Gelsenkirchen. Een hard gelag voor Getafe, dat tot de 25e minuut uitstekend in de wedstrijd zat.

In de tweede helft kwam het meeste gevaar aanvankelijk van Inter: een van richting veranderd schot van Nicolò Barella ging nipt naast en Soria had een antwoord op een omhaal van Danilo D'Ambrosio. Getafe liet zich na een uur spelen echter meer gelden en had pech dat Handanovic goed reageerde op een kopbal van Mata. Niet veel later vond een cruciaal moment plaats, waarbij Getafe het duel definitief uit handen af.

Na een handsbal van Diego Godin, die claimde dat hij werd geduwd, ging de bal op de stip. Handanovic raadde vervolgens de intenties van Jaime Molina, die de bal echter langs de verkeerde kant van de paal schoot. Inter trok het duel daarna naar zich toe. Enkele minuten na een misser van Lukaku profiteerde invaller Christian Eriksen van onachtzaamheid bij Getafe en schoot hij de bal vanaf enkele meters binnen: 2-0. Getafe is voorlopig dus niet meer in Europa actief, daar men in het voorbije LaLiga-seizoen als achtste eindigde.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (52)

 
MarcoVerratti
 
8
5 augustus 2020 om 23:00
Was van onze kant een hele matige wedstrijd. Maar op de eerste 20 minuten en 10 minuten in de tweede helft na, waren we wel de betere partij. Als die, onterecht gegeven penalty weliswaar, penalty er in was gegaan dan was het nog een héél moeilijk verhaal geworden. Willen we kans maken op de winst in dit toernooi gaat het een heel stuk beter moeten, dit Getafe is namelijk echt niet zo’n goede ploeg en hebben het ons nog knap lastig weten te maken!
 
ConchaEspina
 
26
5 augustus 2020 om 23:06
Het is geen goede ploeg, maar wel een heel lastige ploeg om te bespelen. En dan scoren ze in de kluts of op een stilstaande fase en wordt het helemaal moeilijk. Goed spel is vaak heel moeilijk tegen dit type ploegen, net zoals Atletico.
 
MarcoVerratti
 
9
5 augustus 2020 om 23:22
Is inderdaad lastig spelen tegen dit soort ploegen. Maar het bal tempo lag bij vlagen wel zo ontzettend laag, dat we het onszelf ook wel een beetje aandeden.
 
Nerazzurri1908
 
30
5 augustus 2020 om 23:06
Gewoon 100% terechte penalty hoor. Raakt duidelijk de hand van Godin waar die helemaal niet moest zijn.
 
MarcoVerratti
 
13
5 augustus 2020 om 23:21
Godin krijgt een duwtje in de lucht waardoor hij zijn balans kwijt is en de bal inderdaad met zijn hand raakt. Hij voorkomt daarmee verder ook geen scoringskans voor Getafe. Mijn inziens dus geen terechte pingel.
 
Veloszo
 
5
5 augustus 2020 om 23:23
Leek mij meer in de val dat hij zijn hand uitstak, al kon ik het niet heel duidelijk zien op de beelden. Dat het er tegen was is duidelijk, maar om er penalty voor te geven..
 
DRL80
 
2
6 augustus 2020 om 11:18
Het is Getafe, die regelen gewoon dat ze dan een penalty krijgen. Zeuren, klagen, wijzen, roepen en huilen, daar is menig scheidsrechter niet tegen bestand.
 
Wagwan
 
27
5 augustus 2020 om 23:04
Getafe begon goed ja, iets van 10 minuten en had een gelukkige (maar terechte) penalty. Voor de rest was het Inter dat de wedstrijd rustig controleerde en uitspeelde. Zakelijke wedstrijd van Inter, waar ik Lukaku en De Vrij echt sterk vond spelen.
 
MessiBazoer
 
18
5 augustus 2020 om 23:10
10 minuten is overdreven, 1e half uur was echt wel voor Getafe. Eigenlijk tot de goal van Lukaku.
 
arturotorres
 
5
5 augustus 2020 om 23:04
Wat had ik gehoopt dat alexis sanchez nog die 100% kans erin had geschoten i.p.v. hem proberen te scoren met een lob
 
DieGelbeReds
 
12
5 augustus 2020 om 23:04
Meest opvallende moment vond ik die strafschop voor Getafe. Kan aan mij liggen hoor, maar die Godin is toch volledig uit balans doordat hij dat duel aangaat? Dat die bal dan met stom toeval tegen de hand aan komt, is dat dan al genoeg voor een strafschop? Op deze manier ga je nog eens een topscorer krijgen met 60 doelpunten in 34 wedstrijden... Grappig dat Handanovic zijn handdoekje naast het doel legde en dat Molina die bal vervolgens precies over de handdoek schuift.
 
92643
 
21
5 augustus 2020 om 23:06
Hand is hoog, je neemt een risico. Lullig, maar ik snap de beslissing wel. Hoewel ik me nog steeds afvraag wat er met de indirecte vrije trap in de 16 is gebeurd..
 
MarcoVerratti
 
11
5 augustus 2020 om 23:25
Lijkt mij inderdaad ook een veel gepastere straf dan een penalty bij dit soort zaken. Het is toch eigenlijk te gek vol woorden dat wanneer je per ongeluk een bal tegen je hand krijgt, waar verder helemaal geen sprake is van een directe scoringskans, dat je dan op eens een strafschop (wat 95% van gevallen een doelpunt oplevert) tegen krijgt.
 
Bon Jovi
 
7
5 augustus 2020 om 23:35
Voor mij een schoolvoorbeeld van een handsbal. Iets wat je zou kunnen tonen aan iemand die niets van voetbal kent en vraagt wat hands is. Dat hij uit balans is en dat het (uiteraard) zijn bedoeling niet is om die bal te raken, doet er natuurlijk allemaal niet toe. Een pluim voor de VAR overigens, dat hij dat heeft opgemerkt vanuit dat moeilijke camerastandpunt (want zij leken niet over betere beelden dan wij te beschikken), is bijzonder knap.
 
Benzema20
 
5
5 augustus 2020 om 23:05
Winst is het belangrijkst . Maar als je zo speelt tegen Leverkusen ga je er gewoon uit. Goede aanvallen werden afgewisseld met dramatische momenten . Eigenlijk mag je niet zeiken op conte nadat hij zoveel punten heeft gehaald maar ik snap zoveel keuzes niet . Dambrosio is geen wingback . Degelijk als cb maar niet op de vleugel waarom geen Moses of Candreva en ook zo laat wisselen . Waarom niet alle 5 de wissels benutten en spelers die kwaliteit hebben als Skriniar Candreva en sensi inbrengen . Verder is winst natuurlijk het belangrijkst en hopelijk volgen er nog een paar overwinningen en kan inter wie weet die beker omhoog houden
 
Joshp
 
4
6 augustus 2020 om 00:53
Het is natuurlijk heel moeilijk voetballen tegen een ploeg als Getafe. Je komt als team geen moment goed in je spel en moet continu uitkijken voor de counter als je te veel wilt doen. Tegen Leverkusen wordt het een heel ander verhaal, die spelen onder Bosz veel te aanvallend voetbal met alle gevolgen van dien voor de verdediging. Zeker met een snelle Lukaku en ik denk Alexis weet Inter daar wel raad mee en al helemaal met Moses en Young/Biraghi als snelle jongens op de wingback posities. Vond de keuze om vandaag met Godin en Bastoni naast de Vrij te spelen ook niet gek. Omdat je toch wat dichter op je eigen doel speelde vandaag kan Godin prima en met Bastoni heb je een goede optie als linker centrale verdediger omdat hij links benig is. Tegen Leverkusen speelt denk ik Skriniar ipv Godin vanwege de grotere ruimte achter de verdediging en de snelheid die Godin niet heeft
 
El_Guaje7
 
17
5 augustus 2020 om 23:07
Wat er is met Lautaro gebeurd man? Geen schim meer van de speler die hij voor de winterstop was, schokkend gewoon. Wel een zakelijke overwinning van Inter op de eerste 15/20 minuten na de wedstrijd volledig gecontroleerd.
 
Nerazzurri1908
 
19
5 augustus 2020 om 23:09
Spijtig om zien inderdaad van Lautaro. Ik weet niet of het de Barca-link is, maar feit is wel dat het sindsdien een pak minder is. Vormde een heel sterk aanvalsduo met Lukaku en krijgt volgens mij daarom nog steeds het voordeel van de twijfel, maar als het van mij zou afhangen start Alexis Sanchez altijd tegenwoordig. Is in veel betere vorm.
 
afgpower
 
14
5 augustus 2020 om 23:07
Blij dat we door zijn naar de kwartfinale. Blijft toch een luizenploeg die Getafe. Het is moeilijk doorkomen. Gelukkig was Inter uiterst effectief met kansen. Verder was het missen van de penalty bij Getafe een zeer cruciaal moment. Was het ingegaan dan kon het een zenuwslopende duel worden. Ik vond de penalty discutabel. Volgens mij had Godin het zelf niet eens door maar VAR laat alleen de hands zien niet de beweging vooraf wat toch de beslissing kan beïnvloeden. Maar goed Godin speelde ook geen beste wedstrijd, opbouwend gezien had hij veel balverlies. Leuk voor Eriksen dat ie meteen beslissend kon zijn. Conte mag wel wat eerder wisselen. Overal terechte overwinning gezien de gehele wedstrijd. Hopelijk kunnen we ver komen in de EL.
 
genieterr
 
31
5 augustus 2020 om 23:08
Echt weer een prima pot van de Vrij, die jongen mag ook wel eens wat meer aandacht krijgen ivm sommige andere nederlandse spelers.
 
maurootje
 
5
6 augustus 2020 om 00:30
Staat al vol in de wereldwijde voetbalwereld aandacht; door als beste verdediger van de Serie A te verkozen worden
 
De Toekomst
 
4
6 augustus 2020 om 06:55
Mee eens. Koeman moet met zoveel goede centrumverdedigers eigenlijk wel met 3 man centraal gaan spelen. De Vrij, De Ligt en Van Dijk verdienen alle drie een basisplaats. En dan heb je sowieso Aké nog en, voor mij telt die ook mee, Blind. Echt prima opties. Lekker proberen Gosens voor Oranje te laten kiezen en met aanvallende backs als Hateboer en Gosens gaan spelen.
 
4fRedondo
 
1
6 augustus 2020 om 08:17
De Vrij is een betere verdediger. De Ligt is een betere voetballende verdediger die ook meer scoort uit standaardsituaties en is ook meer gewend in de tijd van Ajax om met ruimte achter de verdediging te voetballen. Ik snap de keuze van Koeman wel. Maar de posities zijn prima dubbel bezet.
 
lausho
 
1
6 augustus 2020 om 12:41
De Ligt kan qua handelingssnelheid ook in de basis voor de verdediging spelen, Blind vind ik ook heel goed voor de verdediging als back up. Ake vind ik onze beste linksback. Dan heb je wel een ijzersterk trio centraal achterin staan. En kan Frenkie de Jong iets verder naar voren spelen samen met Wijnaldum, heb je van de Beek en Propper nog achter de hand. In de voorhoede is het te mager, Depay springt er echt bovenuit en hopelijk kan Bergwijn zich tot topspeler ontwikkelen. Het zegt genoeg dat Huntelaar nog altijd niet zou misstaan. Maar tot die tijd zou ik Promes, Depay en Bergwijn voorin zetten en Luuk de Jong/weghorst voor extra kopkracht achter de hand houden. Hopelijk kan een Zirkzee, Redan, Boadu of Brobbey zich tot topspits ontwikkelen.
 
Gabstra
 
37
5 augustus 2020 om 23:09
Ironisch. Getafe speelde tegen Ajax een variant van Catenaccio en wordt er nu uitgeknikkerd door de ploeg die dat heeft uitgevonden.
 
Japie_Krekel
 
53
5 augustus 2020 om 23:17
Getafe was tegen Ajax de veel beter voetballende ploeg dus ik snap niet hoe je erbij komt dat ze Catenaccio speelde. ze houden van theater maar voetballend gezien speelde ze gewoon prima in dat tweeluik
 
RUTGERRR
 
38
6 augustus 2020 om 00:15
Veel beter? Japie heeft zijn anti-Ajax bril weer op hoor. Getafe speelde naast het theater goed voetbal, maar veel beter? Ben overigens blij dat je Veltman nu eindelijk los laat, wie wordt je nieuwe vlam?
 
Regulator
 
18
6 augustus 2020 om 01:21
Laten we even eerlijk zijn. Getafe was in beide wedstrijden de betere ploeg. De eerste wedstrijd was Ajax aanvallend en op het middenveld nergens te bekennen. Tweede wedstrijd speelden ze iets beter, maar alsnog was Getafe gevaarlijker. Afgezien van dat, blijft het nog steeds een kut club .
 
Boca2005
 
3
6 augustus 2020 om 07:37
Getafe was inderdaad de beter voetballende ploeg tegen Ajax. Des te irritanter dat ze zich zo gedroegen.
 
 
0
6 augustus 2020 om 14:15
@JapieKrekel, Getafe kreeg meer ruimte in de 2e wedstrijd omdat Ajax moest komen, ja nogal wiedes dat ze dan wat beter uit de verf komen. Dat ze dan hun kansen niet afmaakten in de Arena lag geheel aan henzelf.
 
Japie_Krekel
 
1
6 augustus 2020 om 16:45
ik vond iig niet dat ze onverdiend door waren of dat het niet goed en want Ajax vond ik zeker niet beter voetballen dus waar dat Cattanacchio verhaal precies vandaan komt snap ik niet helemaal
 
InsideRMadrid
 
8
5 augustus 2020 om 23:10
Toch wel heel trots op deze Madrileense club dat ze zo een leuke Europese campagne hebben kunnen afwerken (De eerste in de club geschiedenis), en dat ze zo een grote club als Ajax hebben weten uit te schakelen is toch ook bijzonder. Helaas speelt Getafe volgend seizoen geen Europees voetbal maar hun doel is natuurlijk altijd om gewoon te handhaven in de Laliga
 
binny
 
17
5 augustus 2020 om 23:22
Kom jij uit Madrid? En jammer voor ze, maar het ging op het einde keer op keer mis. Soms zit het mee en soms zit het tegen, dat weten wij in Amsterdam maar als te goed.
 
Joga_Bonito10
 
2
6 augustus 2020 om 13:32
Hij is voor Real en alles wat met de stad of club Real Madrid te maken heeft wordt overdreven geromantiseerd. Niks nieuws eigenlijk. Onnodig provoceren ook altijd naar concurrenten (zowel Europees als nationaal). En daarnaast heeft hij dagelijks contact mbt aankopen op de korte en lange termijn. Tevens denk ik dat hij morgen de opstelling zal vormgeven in samenspraak met Zizou.
 
Millonario
 
11
5 augustus 2020 om 23:13
Getafe begon heel gretig moet ik zeggen, hadden maar een minuutje nodig om twee kansen voor elkaar te krijgen. Iets later kregen ze nog een dot van een kans, plus die penalty. Tjah, als je die kansen niet benut krijg je het deksel op de neus. Inter is sterker en heeft meer mogelijkheden, dus dit was hun kans om te stunten. Begrijp de hysterie rondom Getafe ook niet zo goed, ze spelen met wat ze hebben. Het is een kleine club die al een paar jaar goed bezig is, alleen zijn de na de lockdown heel slecht geweest in La Liga. Achja zolang het niet tegen je club is, is er sympathie he?
 
Lierse1997
 
27
5 augustus 2020 om 23:20
Ja inderdaad het is nogal belachelijk hoe er gereageerd wordt op Getafe. Een paar jaar geleden speelden ze nog in de tweede klasse en dit seizoen streden ze voor de CL plekken in Spanje en dat met een beperkt budget. Ik kan er alleen maar respect voor hebben, ook al is het echt een enorme zeikploeg. Maar als fan van een topclub (dan doel ik even op de Ajax-fans) is het natuurlijk heel makkelijk kritiek te hebben op kleinere teams die net niet de geografische ligging meehebben waardoor ze uiteindelijk succesvol kunnen worden en mooi voetbal op de mat kunnen leggen. Want ze kunnen zich gewoon niet inleven in die situatie.
 
ajaxchamps
 
12
5 augustus 2020 om 23:31
Respect dat zon kleine club zo succesvol is, zeker. Heel knap natuurlijk. Ook zie ik ze regelmatig heel goed voetballen, ook tegen Ajax. Het gezeur en gezeik heb ik nul respect voor. De trainer spoort voor geen meter, hoe die langs het veld staat is gewoon ongezond. Trouwens heb ik ze dat vandaag nauwelijks zien doen. Bij een achterstand doen ze dat niet. Als Getafe vandaag op voorsprong was gekomen had je hetzelfde gezeik weer gehad. Ben blij dat Inter wint.
 
Lierse1997
 
9
5 augustus 2020 om 23:35
Toch een geniale gek want hij heeft ze in een korte periode tot een enorm goed team weten te maken. En dat bedoel ik ook. Je kunt het je als supporter van een club met een enorme prijzenkast en legendes uit het voetbal waarschijnlijk heel moeilijk voorstellen, maar als supporter van een een kleine club neem je dit zaadvoetbal er voor lief bij als het je favoriete ploeg ver boven zich uit kan laten stijgen.
 
Bon Jovi
 
15
5 augustus 2020 om 23:43
Deels akkoord met wat je zegt. Tuurlijk kan je van ploegen met minder middelen niet altijd het allermooiste voetbal verwachten. Maar dit is toch wel 1 van de allertriestigste ploegen die ik ooit zag. Mensen uit andere sporttakken hebben vaak kritiek op voetballers, dat het allemaal acteurs zijn die bij het minste zuchtje wind gaan liggen enzovoort (ik heb jou toch ook gisteren of eergisteren nog iets dergelijks weten zeggen, Lierse, toen je de vergelijking met wielrennen en Philippe Gilbert trok). Ik vind het eerlijk gezegd in het algemeen nog meevallen, bij de meeste ploegen heb je misschien een tweetal toneelspelers maar de rest kan zich meestal wel normaal gedragen. Hier bij Getafe heb je gewoon 11 van de meest verschrikkelijke diva's aller tijden die zelf gretig tikken uitdelen en dan zelf keer op keer veel te makkelijk naar de grond gaan. En bij elke vermeende overtreding van de tegenstander de scheids omsingelen. Ach, dat Spaanse voetbal. Het is haast alsof een bedrieger en toneelspeler zijn een vereiste is om bij deze club te spelen, net zoals je bij Athletic de Bilbao een Bask moet zijn. Voor een harde maar correct verdedigende ploegen kan ik echt nog wel respect opbrengen. Maar voor dit theatergezelschap voel ik echt niks dan walging.
 
Lierse1997
 
2
5 augustus 2020 om 23:52
Nee dat theatrale is inderdaad een ramp om naar te kijken. Maar anderzijds is schijnbaar allemaal toegelaten, dus waarom er niet van profiteren? De UEFA/FIFA moet er maar eens iets aan doen. Vooral bij verdedigers. Een verdediger weet dat als hij zich laat vallen in een duel met een aanvaller er 99% van de tijd fout gefloten zal worden. Maar als ik heel eerlijk ben zou ik dergelijk met dergelijk voetbal zeker successen willen zien bij Lierse hoor. Als ik moet kiezen tussen nog 10 jaar eerste amateur met weergaloos voetbal of strijden voor play-off 1 met zo een zaadvoetbal, ik zou het wel weten ??.
 
ajaxchamps
 
5
5 augustus 2020 om 23:56
Heeft niks met kleine of grote club te maken. Goed voetbal is altijd leuk om te zien, welke club dat is boeit me niet. En Getafe kan echt wel wat als ze willen. Ik kijk gewoon naar hoe die spelers en trainer zich regelmatig gedragen. Verschrikkelijk gewoon. Daar zal ik echt nooit respect voor hebben. Het is een belangrijk onderdeel van hun tactiek ook gewoon. Schwalbes, eindeloos doorrollen en doen of je een open beenbreuk hebt, scheids continu belagen met zes man bij ieder tikje, vragen om kaarten, bewust opstootjes veroorzaken om kaarten aan te nadien en tijd te rekken. Kan nog wel even doorgaan. Heeft niks met voetbal te maken wat die doen.
 
Lierse1997
 
5
6 augustus 2020 om 00:03
@ajaxchamps, als supporter van een kleine club die een paar jaar geleden in de tweede klasse speelde, neem je dat er tijdelijk (natuurlijk niet eeuwig, maar zeker op de korte termijn) echt wel bij. En dat is dan ook het verschil tussen een supporter van een topclub en een kleinere club (ik bedoel trouwens zeker niet dat al die supporters successupporters zijn, zeker niet). Als Barcelona Europa League haalt, spelen ze zowat het slecht mogelijke seizoen en is heel de club in chaos. Maar als Getafe Europa league haalt, dan is dat een grootste prestatie en viert heel de club feest. En dat succes is voor veel clubs zo ver weg, dat ze er echt wel slecht voetbal willen bijnemen als ze toch eens mogen ruiken aan dat succes.
 
gaeajax94
 
3
6 augustus 2020 om 00:26
Inter natuurlijk verdiend gewonnen naast de eerste 20 a 30 minuten hebben ze de wedstrijd gedomineerd. Wel bij gezegd dat Inter wel geluk heeft gehad dat Getafe geen goal maakte in het begin want als dat gebeurde had je een heel andere wedstrijd. Ik denk dat dan de trucjes uit de hoge hoed kwamen om de voortgang van het spel ernstig te belemmeren, gelukkig bleef Inter dit bespaard. De penalty had de wedstrijd nog doen kunnen veranderen, maar wel erg slecht ingeschoten zeg. Al met al wel een verdiende overwinning van Inter zonder dat ze echt heel goed voetbalden
 
messino
 
2
6 augustus 2020 om 08:50
Het strijdplan van Getafe werkte gelukkig niet tegen Inter. Op wat kansjes in de beginfase en de penalty na (welke m.i. gewoon discutabel is) heeft Inter heel weinig weg gegeven. De uefa zou wel eens naar het gedrag van die coach moeten kijken en de arbitrage daarop instrueren. Wat stond die vent gisteren weer een hap misbaar te maken. De uefa heeft de mond vol van respect maar dat is alles wat deze man voor zijn tegenstanders heeft. Het enige wat ik Getafe moet nageven is dat ze ondanks een gebrek aan kwaliteit het grote tegenstanders moeilijk kan maken door goed georganiseerd te spelen. Daardoor had Inter het grote delen van de wedstrijd ook lastig. Desondanks niet het idee gehad dat die overwinning in gevaar zou komen. Een reële kanshebber in mijn ogen voor de winst van het toernooi.