Goede bekende van Van Gaal wil terug in Oranje: 'Ik kijk uit naar het WK'
Donderdag, 16 juni 2022 om 14:20

Timothy Fosu-Mensah zinspeelt op een terugkeer in het Nederlands elftal. De drievoudig Oranje-international hoopt zich het komende halfjaar bij Bayer Leverkusen in de kijker te spelen bij Louis van Gaal. Fosu-Mensah kent de bondscoach van Oranje goed, want hij debuteerde in 2016 onder diens bewind bij Manchester United. "Het WK komt eraan, daar kijk ik ook naar uit", zegt Fosu-Mensah in gesprek met ESPN.

De 24-jarige rechtervleugelverdediger redde het uiteindelijk niet bij Manchester United en werd in januari 2021 verkocht aan Bayer Leverkusen. Daar zette Fosu-Mensah direct een sterke serie neer en zo kwam hij snel in beeld voor het EK, dat vanwege uitstel vorig jaar zomer werd afgewerkt. "Ik raakte eind februari, begin maart geblesseerd en toen waren de interlands. Dat was heel erg jammer. Voor mijn gevoel zat ik er heel dichtbij."

Louis van Gaal geeft Fosu-Mensah in 2016 instructies voor een invalbeurt bij Manchester United.

Tijdens die interlandperiode had Fosu-Mensah een plek in de uiteindelijke EK-selectie willen verdienen, maar zo ver kwam het dus niet. "Wat kun je eraan doen? Je moet vooruit kijken. Het EK heb ik moeten laten schieten." Fosu-Mensah kende vervolgens een teleurstellend seizoen in Duitsland vol blessures, waardoor hij slechts tot acht officiële optredens kwam. Inmiddels is hij hersteld van de zware hamstringblessure die hem sinds eind maart aan de kant hield en heeft hij alle reden om met een positieve blik vooruit te kijken.

"Nu ga ik in de Champions League spelen met Leverkusen. Dat zijn dingen waar ik naar uitkijk. Het WK komt eraan, daar kijk ik ook naar uit. Je weet maar nooit, maar ik ben nu bezig met Leverkusen." De derde en laatste keer dat Fosu-Mensah het Oranje-shirt mocht aantrekken was op 26 maart 2018 in de oefeninterland tegen Portugal (3-0 winst). Een terugkeer bij het Nederlands elftal lijkt op voorhand niet uitgesloten. Denzel Dumfries (Internazionale) wordt naar alle waarschijnlijkheid de eerste rechtsback op het WK, maar Van Gaal zoekt volop naar een stand-in. Hans Hateboer (Atalanta) voldeed in zijn ogen niet en werd dinsdag tegen Wales (3-2 winst) in de rust vervangen.

Meer nieuws
   
11:30
11:30
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
   
11:17
11:17
Speler van Borussia Dortmund reist om deze reden apart naar CL-kraker in Parijs
2
   
11:02
11:02
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
7
   
11:00
11:00
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
   
10:44
10:44
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
40
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (78)

 
Buitenspelgoal
 
17
15 juni 2022 om 22:42
Potentie is/was er zeker, maar hij is helaas zo vaak geblesseerd geweest.
 
Oortap
 
24
15 juni 2022 om 22:43
Dit was inderdaad 4-5 jaar terug de powerhouse die we o zo nodig hadden rechtsachterin, die Dumfries nu is geworden. Maar als backup lijkt het me niet eens zo'n rare gedachte, zolang hij fit blijft en goed speelt bij zijn club. Sowieso een upgrade tov Hateboer.
 
Dabor
 
56
15 juni 2022 om 23:04
Volgens mij hebben we met Karsdorp, Frimpong, Geertruida, Veltman genoeg betere opties t.o.v. Hateboer idd zou je zeggen. Voor Fosuh-Mensah zou het fijn zijn als hij een poosje fit blijft en een basisplaats kan veroveren in Leverkusen.
 
tyuin
 
11
15 juni 2022 om 23:37
Speelt Frimpong dan niet alles op zijn positie bij Leverkusen? Die doet het daar toch zo goed? Dan moet Fosu-Mensah zich uberhaupt eerst eens in de basis zien te spelen van Leverkusen. Denk niet dat hij dat even in 3 maanden voor elkaar krijgt, al kan hij ook centraal uit de voeten. Veltman noemen als betere optie dan Hateboer vind ik lood om oud ijzer, die doet het bij Brighton echt niet beter dan Hateboer bij Atalanta. Daarbij heette het bij Ajax niet voor niets een "Veltmannetje" als er een fout werd gemaakt. Karsdorp achter Dumfries vind ik momenteel de meest logische keuze. Geertruida en Frimpong er net achter.
 
Dabor
 
14
15 juni 2022 om 23:55
Veltman heeft gewoon een uitstekend seizoen achter de rug bij Brighton, in eerste instantie als rwb en later als rcv. Het enige wat Hateboer voor heeft op Veltman is zijn loopvermogen. Veltman is vooral verdedigend een stuk beter natuurlijk. Maar zoals je zegt zitten er nog wel een paar voor die in dit systeem beter tot hun recht komen zoals Karsdorp en Frimpong. En Geertruida doet het ook goed natuurlijk maar is misschien minder bekend met het spelen als rwb (wat hij misschien wel hartstikke goed kan maar dat weet ik dus niet).
 
arnhemmer
 
6
16 juni 2022 om 09:30
Karsdorp heeft nou noet echt weten te overtuigen in de wedstrijden tegen Feyenoord en Vitesse. Tegen Vitesse vond ik hem verdedigend echt onthutsend slecht. Frimpong is de enige juiste optie. Sterker nog, die kan Dumfries er maar zo uit spelen. Die jongen heeft al een aantal fantastische seizoen achter de rug. Ook bij Celtic was hij geweldig.
 
nino brown
 
1
16 juni 2022 om 15:35
Ik betwijfel of jij BAH dit seizoen hebt gezien.
 
Suarez 7
 
138
15 juni 2022 om 22:45
Je mag volgens mij 26 man meenemen. Laat ik de discussie maar starten. Cillessen, Bijlow, Flekken, Geertruida, Dumfries, Timber, De Ligt, De Vrij, Ake, Van Dijk, Malacia, Blind, De Jong, Gravenberch, Schouten, Berghuis, Koopmeiners, Wijnaldum, Klaassen, Bergwijn, Depay, Noa Lang, Danjuma, Luuk de Jong, Brobbey en Gakpo.
 
bochherief
 
38
15 juni 2022 om 22:50
Laat cillese maar weg ten faveure van krul. Blind heeft ook niet meer het niveau. Verder geen verkeerde selectie. Goed dat je noa noemt, die moet echt mee
 
Oortap
 
176
15 juni 2022 om 22:54
Krul teert werkelijk al 8 jaar op twee gestopte penalties, maar het is toch een matige keeper hoor. Cillessen is in alle overige facetten beter.
 
bochherief
 
28
15 juni 2022 om 22:56
Cillese is een maat zwakker dan flekken. Dan kun je beter krul meenemen als penalty specialist. We lachen f de boer altijd uit, maar om Jasper niet mee te nemen naar het afgelopen ek had hij wel goed gezien
 
Martijn R
 
45
15 juni 2022 om 23:01
Cillessen is de beste keeper die we hebben. Neem die Krul lekker mee in plaats van Bijlow joh. Raakt ' ie niet geblesseerd bij het verlaten van het vliegtuig, komt hij kwalitatief simpelweg tekort.
 
Dabor
 
34
15 juni 2022 om 23:14
Cillessen is zeker geen maat zwakker dan Flekken, ik weet niet waar je dat op baseert. In Oranje zakt Cillessen nooit door de ondergrens dus wat mij betreft de 1e keeper op dit moment. Nee het is geen keeper die onmogelijke ballen uit de kruising pakt maar verder ook geen rare capriolen uithaalt. Dat Bijlow in potentie beter kan worden is duidelijk maar is dat op dit moment nog niet wat mij betreft. Het zit allemaal dicht bij elkaar dus moeten we eerst maar zien wie er fit is in november, en wie de beste vorm op dat moment heeft lijkt mij. Ik hoop wel dat Bijlow de komende maanden fit blijft en een vorm laat zien dat hij de 1e keeper moet zijn voor de komende jaren zodat we niet iedere keer een andere keeper op goal hebben staan.
 
bochherief
 
52
15 juni 2022 om 23:22
Dabor jij hebt ook de wedstrijden tegen België en wales gezien? Cillese leverde 2 zwakke partijen af, tegen de Belgen blunder bij de afgekeurde tegengoal, slappe mentaliteit bij de bal op de paal die ook zomaar een tegengoal had kunnen zijn, ballen amper klem, onzekerheid uitstralen (ook naar de defensie) en zwak bij de tegengoal. Tegen wales wederom de defensie niet goed kunnen neerzetten, en ook niet kunnen duiken. Een keeper die niet kan duiken, daar heb je helemaal niks aan. Bijlow, flekken, krul zonder discussie. Waar we t eens over zijn: geen topkeepers generatie
 
Bobiku29
 
1
15 juni 2022 om 23:37
Haha inderdaad Oortap. En het is nou ook weer geen echte penaltykiller. Hij was er beter in dan Cillessen, maar dat zegt niet zo veel
 
Dabor
 
9
15 juni 2022 om 23:42
Ik snap je punten wel hoor, maar ik vind de punten die je opnoemt niet beter bij Flekken en al helemaal niet bij Krul. Ik vind Flekken heel sterk met zijn trap, maar qua ballen tegenhouden niet beter als Cillessen. Krul heeft uitstraling maar daar houdt het ook wel op wat mij betreft. Daarom hoop ik ook gewoon dat Bijlow de komende maanden fit blijft en in vorm is tegen de tijd dat het WK begint.
 
Camavingoat
 
20
16 juni 2022 om 00:10
Soms vraag ik me echt af of mensen überhaupt wel naar wedstrijden kijken ipv maar wat neerzetten. Krul is me toch een partij slecht bij Norwich, dat is echt niet te omschrijven als ''slecht team, slechte verdediging'. Hij keepte een keer een goede wedstrijd tegen United dacht ik en heel voetbalzone was weer lyrisch, een fantastische keeper. Je zegt dat je niks hebt aan een keeper die niet kan duiken, nou Krul duikt of helemaal niet of hij gaat in slow-motion naar de grond. Ik heb het al vaker gezegd, er is geen een speler die zo erg wordt overschat als een keeper die niet keept.
 
Ronaldinges
 
12
16 juni 2022 om 07:38
Ach bochherief brengt alles alsof het een feit is, maar zijn mening heeft al meerdere keren laten zien, dat hij weinig van voetbal snapt!
 
Janta
 
1
16 juni 2022 om 15:35
Blind niet meer het niveau, dan heb jij de CL wedstrijden waarin Ajax speelde zeker overgeslagen.
 
achmedn
 
0
16 juni 2022 om 17:21
en Cillessen raakt nooit geblesseerd?
 
mitchajax020
 
18
15 juni 2022 om 22:53
Eens, alleen ik zou Luuk ruilen met Vincent want die heeft mij toch verrast. Erg balvast. Blij dat wij het eens zijn dat Teze, Hateboer en Martens Indi gewoon echt niet kan.
 
Lincoln Osiris
 
67
15 juni 2022 om 22:54
Het wordt kiezen tussen Weghorst en De Jong, en dan Brobbey en Janssen. Niet tussen De Jong en Janssen, totaal andere types.
 
Davilla_7
 
10
15 juni 2022 om 23:35
Luuk de Jong en Weghorst zijn evengoed twee totaal andere types. Bijzonder hoe die twee altijd op één hoop worden gegooid
 
Eindtovenaar10
 
32
15 juni 2022 om 23:42
Misschien vanuit een PSV bril, maar Luuk de Jong zou ik ten alle tijd meenemen. Als je er niet doorheen komt is het toch lekker dat je ballen de 16 in kan slingeren. Luuk denk oprecht de beste kopper uit Europa.
 
Terborg
 
6
16 juni 2022 om 00:19
nou ik denk dat iedereen het hier wel mee eens is. Als je alleen al ziet hoeveel punten Luuk in de laatste 10 minuten heeft gesprokkeld voor Barca dit seizoen. Zo'n type speler is toch perfect op een eindtoernooi!
 
MessiBazoer
 
15
15 juni 2022 om 22:54
Kies je niet voor Karsdorp omdat hij nooit geselecteerd word of omdat je hem zelf niet zou selecteren?
 
Suarez 7
 
12
15 juni 2022 om 23:25
Ik selecteer Geertruida, omdat ik hem in potentie goed vind passen in het systeem dat Oranje speelt. Vind Karsdorp een goede speler, maar vind dat Geertruida voetballend veel meer brengt.
 
DavidDein
 
2
16 juni 2022 om 08:21
Karsdorp is aan de bal toch veel beter? Geertruida is geweldig in de opbouw maar op de rechterwingback moet je toch ook wel een actie en een voorzet hebben. Ik zou Geertruida meenemen voor de positie rechtscentraal en als 433 back, maar in 352 zie ik hem niet tot zijn recht komen als back.
 
jsdenhaag
 
1
16 juni 2022 om 16:20
Hierbij mijn selectie voor nu: Bijlow, Cillesen, Flekken. van Dijk, de Vrij, de Ligt, Timber, Aké, Geertruida, Botman, Dumfries, Frimpong, Malacia, Bakker. F. de Jong, Koopmeiners, Wijnaldum, Klaassen, Berghuis, Gravenberch. Bergwijn, Depay, Brobbey, Lang, Danjuma, Weghorst, Danjuma.
 
Psvlld
 
9
15 juni 2022 om 22:54
Prima selectie met een paar kanttekeningen. Mocht Gravenberch aankomende maanden alleen maar banken verdiend hij het simpelweg niet en zijn beurten bij Oranje waren zeker niet best tot nu toe. Koopmeiners brengt me na deze interlands ook aan het twijfelen, maar helaas zijn de opties beperkt dus die snap ik wel.
 
Suarez 7
 
15
15 juni 2022 om 23:33
Ik zou een Gravenberch die weinig speelt altijd selecteren boven spelers als Jordy Clasie, Marten de Roon etcetera.
 
bochherief
 
12
15 juni 2022 om 23:45
Sowieso, gravenberch staat niet voor niets bekend als de nieuwe rijkaard, met zijn grote passen, overzicht en mix van defensieve en technische kwaliteiten
 
tyuin
 
8
15 juni 2022 om 23:50
Waarom gaat iedereen er maar klakkeloos vanuit dat Gravenberch niet gaat spelen bij Bayern? Oke, Bayern heeft idd goede middenvelders, maar niet allen meer de jongste en daarbij speelt Bayern meer dan genoeg wedstrijden in een jaar. Nagelsmann wilde hem per se hebben en past nu ook al veel jeugd in, dus waarom zou hij Gravenberch niet gewoon de kans geven? Gravenberch zal echt niet altijd in de basis verschijnen dit eerste half jaar, maar ik zie hem meer dan genoeg invalbeurten maken en spelen tegen de kleine clubs. Past hij zich daarin aan in de geoliede machine, en dat talent heeft hij, dan zie ik niet in waarom hij niet genoeg minuten gaat maken om mee naar Qatar te gaan. En inderdaad, ga je dan maar Clasie selecteren? Dat sceptische constant..
 
LetMeTalk!
 
6
16 juni 2022 om 00:11
Op Müller na zijn de middenvelders op zich redelijk jong, het is niet dat ze op hun laatste benen lopen en nog maar een jaartje meekunnen. Op Müller na is de oudste middenvelder Sabitzer met zijn 28 jaar. Vind dat een raar argument aangezien de meeste makkelijk nog vele jaren meekunnen en nog niet hun zogenaamde 'hoogtepunt' hebben bereikt. Wel ben ik het er mee eens dat hij kansen gaat krijgen aangezien ze inderdaad veel wedstrijden spelen.
 
FrankLucas18
 
5
16 juni 2022 om 02:39
Kimmich en Goretzka gaat hij er voorlopig niet uitspelen
 
NJfromVOL
 
2
15 juni 2022 om 22:59
Niet slecht; er valt altijd wel wat te zeuren over 1 of wel / niet en dat gaat ook gebeuren
 
jeron
 
15
15 juni 2022 om 23:00
Ik snap deze selectie wel!
 
shenkie
 
10
15 juni 2022 om 23:01
Bijna eens!Geertruida heeft nooit in 5 achter gespeeld, dus karsdorp/frimpong ipv hem. Verder heb ik vd Beek nog niet afgeschreven. In de basis beter dan Klaassen en koopmeiners. Alleen denk ik dat het ten koste gaat van Gravenberch. Die gaat denk ik niet spelen.Verder is deze selectie een momentopname.Maakt weghorst er 15 bij besiktas voor november en vind de jong het net niet is t simpel. Evenals dat wijndal 6 assists kan geven en malacia in een vormdip kan komen. Malen/Lang idem
 
RomanEmpire010
 
11
15 juni 2022 om 23:14
Op de plek waar Koopmeiners speelt in dit systeem is Donny absoluut niet beter. In de verste verte niet. Die jongen was een hele goede 10 in het systeem van Ajax waarin hij vaak in de box kon opduiken met zijn goede loopacties, maar laat die jongen nou geen controleur zijn op dat niveau. Koopmeiners, met iets meer het lef om die pass vooruit te spelen, is fantastisch. Kan uit het niets iemand over 40 meter voor de keeper zetten. Dat kan verder niemand echt op die positie. Voor de 10 positie, bij goede prestaties, zie ik Donny wel kans maken, maar absoluut niet op 8 naast Frenkie.
 
Camavingoat
 
1
16 juni 2022 om 00:13
En hoelang ga je wachten op die Koopmeiners? Het komt er op dit moment totaal niet uit en het klopt niet. Frenkie en Koopmeiners zijn nu niet complementair aan elkaar.
 
juvetino
 
0
16 juni 2022 om 05:22
Dat zeg je door 1 wedstrijd? Geef Koopmeijners wat tijd, hij kent jet systeem en liet bij Atalanta erg goed spel zien, is de beste passer van oranje, moet gewoon nog even wennen aan het oranje shirt.
 
FcGrun050
 
5
15 juni 2022 om 23:04
Opzich geen verkeerde selectie. Met Timber zal Geertruida redelijk overbodig zijn, want Timber kan ook als rechtsachter uit de voeten. Dan zal een pure rechtsback zoals Frimpong wel interessant zijn. Gravenberch vind ik aardig afhankelijk hoeveel minuten hij gaat maken bij Bayern. Anders zou Veerman, Rosario, Matusiwa en heel misschien Van den Boomen (exotische naam natuurlijk, maar als hij die lijn doorzet van de Ligue 2 naar Ligue 1 met bomvol assists, dan zou ik hem wel september willen zien bij de interlands tegen Polen en Belgie). Brobbey hangt ook vanaf natuurlijk, want als Malen onder Terzic uiteindelijk prima speelt, dan heeft hij mijn voorkeur als Brobbey weer schommelt tussen bank en basis (mits Haller blijft en hij naar Ajax vertrekt).
 
Suarez 7
 
10
15 juni 2022 om 23:27
Ik denk dat Timber niet heel goed is als opkomende vleugelverdediger in een 5-3-2 systeem. In die rol moet je veel diepgaan en weinig de bal aanraken (zeker als Blind links speelt), hoe gek dat ook klinkt. Timber is juist iemand die wat lager op het veld moet staan en juist aan de bal moet komen als een soort eerste spelverdeler.
 
FcGrun050
 
3
16 juni 2022 om 00:24
Maar Geertruida ook niet, want die speelt onder Slot en Van de Looi ook in een viermans achterhoede. Maar ik bedoelde meer de vergelijkbaarheid qua spelers, want Geertruida is ook geen echte back. Is net als Timber een centrale verdediger die ook op rechts kan en aanvallend redelijk sterk is (geertruida is koppend sterker, terwijl Timber best goed kan schieten). Maar dan zal ik liever voor zo'n pijlsnelle back gaan als Frimpong die ook andere mensen in stelling kan brengen met een assist zoals hij dit seizoen heeft gedaan voor Leverkusen.
 
Bobiku29
 
2
15 juni 2022 om 23:23
Zou wel terecht zijn als Karsdorp boven Geertruida wordt verkozen
 
Suarez 7
 
13
15 juni 2022 om 23:29
Ik volg de Serie A niet enorm intensief. Ik kan me alleen baseren op wat ik gezien heb, en ik vond Karsdorp in die wedstrijden vrij flets spelen. En dat terwijl Geertruida, zeker aan de bal, mij echt overtuigd. Maar als ik te kort door de bocht ben dan hoor ik het graag. Karsdorp heeft zich natuurlijk wel op een hoger niveau laten zien dan Geertruida.
 
fcu_030
 
3
15 juni 2022 om 23:29
Ik zie wel liever Weghorst mee ipv de Jong. Dan heb je Weghorst en Brobbey achter de hand. Ik vind Brobbey echt een goede pinchitter die wat brengt als die erin komt. Ontzettend sterk en maakt makellijk een goal. Veder prima selectie
 
Suarez 7
 
8
15 juni 2022 om 23:31
Ik denk persoonlijk dat Luuk de Jong en Brobbey de ideale invallers zijn. De Jong heeft zovaak laten zien van belang te kunnen zijn in de slotfase van een wedstrijd met zijn kopkracht. Brobbey kan als extra stormram van belang zijn, maar hij heeft ook de snelheid om in de counter toe te slaan of een bal vast te houden. Ik zie in hem zomaar de verrassing van het toernooi.
 
M4UR1C3
 
2
15 juni 2022 om 23:33
@Suarez 7 Ik ben het bijna helemaal met je eens. Ik zou liever Weghorst zien ipv Luuk de Jong. En Donny vd Beek ipv Schouten. Voor de rest helemaal eens
 
voetbalfan111
 
1
15 juni 2022 om 23:34
Exact hoe ik erover denk Suarez. Al is het onduidelijk hoe van de Beek het volgend seizoen gaat oppakken
 
Drenniz
 
1
16 juni 2022 om 00:08
Krul gaat sowieso mee, van gaal wilt een penalty killer en Krul is natuurlijk ook niet wie hij toen wel was maar we hebben op dit moment geen betere penalty stopper.
 
achmedn
 
0
16 juni 2022 om 17:22
Als Krul meegaat dan wie blijft thuis? Bijlow, Cillesen of Flekken?
 
JK-Ajax
 
0
16 juni 2022 om 08:32
Geertruida boven Frimpong? Geertruida heeft nog helemaal niks bewezen maar krijgt wel een plekje van jou
 
Rikkinho
 
0
16 juni 2022 om 09:34
Karsdorp voor Geertruida. Verder lijkt het me een prima selectie. Grappig trouwens dat in de discussie het niet over Schouten gaat. Die vinden we er blijkbaar allemaal bij horen?
 
Sir Paul
 
0
16 juni 2022 om 15:07
Ik sluit me hierbij aan
 
XAJAcfa
 
0
16 juni 2022 om 15:33
Dus geen Weghorst, Frimpong, Teze tja terwijl ik het typ denk ik Suarez 7 je selectie is zo slecht nog niet al komt er altijd een verrassing maar dat kan ook zo maar ene Ihattaren worden
 
consy
 
0
16 juni 2022 om 15:48
Eens met elke naam die je opnoemt. Ben ook vooral heel benieuwd naar Gravenberch, hoeveel gaat hij spelen bij Bayern..? Mocht dat voldoende zijn dan kun je natuurlijk niet om hem heen.
 
jsdenhaag
 
0
16 juni 2022 om 16:10
Denk dat je Malen ook nog vergeet.
 
Je-muel Rellum
 
0
17 juni 2022 om 11:15
Malen Donny vd beek Wijndal
 
 
0
18 juni 2022 om 07:31
Bijlow, Flekken, Cillessen; Dumfries, Karsdorp, Van Dijk, De Vrij, Timber, Aké, De Ligt, St Juste, Wijndal, Malacia; Frenkie, Koopmeiners, Schouten, Berghuis, Gini, Ihattaren (die gaat topmaanden draaien); Danjuma, Depay, Bergwijn, Lang, Luukinho, Weghorst/Piroe. Dat is mijn uitspraak en daarmee zal je 't moeten doen
 
romaldinho
 
8
15 juni 2022 om 22:50
Ik zou eerder kiezen voor frimpong die een goed seizoen heeft gedraaid in Duitsland. Is ook niet voor niets opgenomen in team of the season van de Bundesliga.
 
Boktor
 
5
15 juni 2022 om 22:51
Eerst maar eens Karsdorp (opnieuw) proberen
 
blaugrana11
 
16
15 juni 2022 om 22:55
Frimpong doet het beter bij een betere club uit een betere competie.
 
Aqua1
 
21
15 juni 2022 om 23:04
Snap de massale roep om Karsdorp niet zo, het is in Oranje altijd een flop geweest.
 
Boktor
 
2
15 juni 2022 om 23:10
Ik denk niet dat de Serie A veel onder doet voor de Bundesliga. Bayern is beter dan de Italiaanse topclubs, maar de Italiaanse top is wat breder op het moment. Ben niet heel erg kapot van Borussia en Leverkusen eerlijk gezegd. Al is Juve ook wel heel erg gezakt dit seizoen.
 
Boktor
 
5
15 juni 2022 om 23:15
`Altijd`? Hij heeft welgeteld 3 potjes gespeeld. Eind 2016 en begin 2017. Dat was in de redelijk dramatische periode onder Danny Blind. Als Van Gaal Schouten, Flekken, evt Frimpong, Janssen, Hateboer etc. probeert, denk ik dat Karsdorp ook een keer de kans verdient. Zeker als back up van Dumfries ipv Hateboer.
 
RyanGarcia
 
3
15 juni 2022 om 23:15
Huh een flop? Is dit echt zo want ik kan in zijn 3 interlands niet herinneren dat die iets geks deed? Wellicht heb je gelijk hoor ik zal het even terugzoeken.
 
FcGrun050
 
5
15 juni 2022 om 23:16
@aqua1 - Wel knap om iemand een flop te noemen als die maar 3 interlands heeft gespeeld in een van de slechtere Nederlands elftallen in jaren. Van wat ik me kon herinneren was zijn interland tegen Frankrijk nog best goed. Louis zal wel zijn redenen hebben om hem te passeren en was waarschijnlijk benieuwd waarom Hateboer steeds werd gekozen door Koeman en De Boer. Uiteindelijk heeft hij vast achter zijn oren gekrabd, want ik heb Hateboer vaak verdedigt, maar hij maar 2 redelijke interlands gespeeld en dat was tegen Polen way back en een van de interlands tegen Italie. Voor de rest heeft die er niks van gebakken.
 
FRPorto
 
3
15 juni 2022 om 23:26
Bedoel je het oranje van As Roma? Want bij het Oranje van NL heeft die sinds zijn constante jaren bij Roma nog geen kans gehad
 
NorgeNederland
 
1
16 juni 2022 om 15:31
Altijd een flop geweest... Drie wedstrijden gespeeld, inmiddels allemaal ruim 5 jaar geleden. Spelers kunnen natuurlijk niet groeien en zich verbeteren. Verbaas me elke keer dat mensen zomaar wat roepen met zoveel zelfvertrouwen.
 
gomes1psv
 
3
16 juni 2022 om 07:31
Wij kijken allemaal uit naar t WK, Timothy. In de woorden van Jiskefet: het is op de NOS en daar ligt de afstandsbediening…
 
Boktor
 
0
16 juni 2022 om 08:40
Haha, dit was ook mijn eerste gedachte. Maar denk toch dat het slim is dat 'ie iets van zich laat horen. Volgens mij is' ie aardig bezig en de backup positie achter Dumfries is zeker nog niet vergeven. Geen idee of hij uit de voeten kan als wingback in een systeem met 5 verdedigers eigenlijk.
 
WZNACWZDB
 
1
16 juni 2022 om 08:51
We hebben ooit een Nederlands B-elftal gehad. We hebben nu een hele sterke kerngroep en daaronder een groep spelers die aan de poort rammelt. Is het niet een idee dit b-elftal weer in het leven te roepen?
 
Bundy_sr
 
0
16 juni 2022 om 09:39
Fosu Mensah zou een goede aanwinst voor Ajax zijn. Kan met Rensch concurreren om de rechtsbackpositie en waar nodig zou die ook centraal Timber bij blessures/schorsingen kunnen vervangen
 
Schveenman
 
1
16 juni 2022 om 17:22
Van Gaal heeft bewezen dat hij het kan. Ik vind t leuk dat hij weer bondscoach is. Ik zie t alleen niet hoe dit ned elftal wereldkampioen moet worden. Maar door hem volg ik het wel weer. Zelfs kijk ik weer. Ik vind t nog niet overtuigend met dit ned elftal. Maar t is nog maar de voorbereiding....en wordt bergwijn niet overschat? Wellicht 1 vd betere counterspitsen maar als jezef t spel moet maken...