Hazard: 'We verdienden het om te winnen, het was een zware wedstrijd'
Woensdag, 27 september 2017 om 23:48

Het duel tussen Atlético Madrid en Chelsea leek lange tijd in een 1-1 gelijkspel te gaan eindigen, maar Michy Batshuayi besliste in de slotseconden anders. De Belg maakte er 1-2 van, waardoor the Blues met de drie punten op zak terugkeren naar Londen. Eden Hazard was opgetogen na het duel.

"We zijn erg blij. Het was een zware wedstrijd tegen een van de beste teams van Europa. We verdienden het om te winnen. We speelden goed, we hebben de kwaliteiten en we willen elke wedstrijd winnen. Het was niet makkelijk, maar we deden het wel. Atlético Madrid verdedigt goed en beide teams zijn goed in het blokkeren van de aanvallers", reageerde hij na de wedstrijd bij BT Sport.

Hazard zag landgenoot Batshuayi de winnende maken en dat verbaasde hem niet: "Elke keer als hij op het veld staat scoort hij. Hij is een topscorer en ik ben erg blij voor hem. Ook voor Álvaro Morata." De Spanjaard nam de gelijkmaker voor zijn rekening nadat Antoine Griezmann Atlético vanaf de stip op voorsprong had gezet: "Het is een belangrijke overwinnning voor ons, een zware test. Atlético stond een paar jaar geleden nog in de Champions League-finale en nu kunnen we weer rustig naar huis om deze mentaliteit ook in de Premier League te laten zien", vertelde de Spanjaard.

Meer nieuws
   
12:10
12:10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
   
12:00
12:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
9
   
11:31
11:31
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
20
   
11:02
11:02
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
20
   
10:26
10:26
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
Ajacxied
 
8
28 september 2017 om 00:08
Wat heerlijk dat Hazard weer terug is zeg, direct weer de absolute uitblinker op het veld. Chelsea heeft het erg goed gedaan tijdens zijn afwezigheid, maar je merkt dat het aanvallend echt niet te vergelijken is tussen een Willian voorin of een Hazard, hazard is drie klasses beter. Vond dat Chelsea het ook zeker verdiende, maar zo onverwachts als het nu voor veel mensen lijkt te komen kan het toch niet zijn? Chelsea heeft vorig seizoen met overmacht de PL gewonnen, die kunnen het wel. Wat ik trouwens echt geweldig aan Conte vind is dat hij nooit op een gelijkspel speelt, winnen winnen winnen is het enige wat hij kent en ik denk dat dat ook bijdraagt aan z'n successen. Je kunt beter de helft van de wedstrijden winnen en de helft verliezen, dan alles gelijkspelen. Dus spelen op de winst levert nou eenmaal meer punten op (met een topteam).
 
chelsea12
 
5
28 september 2017 om 00:10
Zeker een van de kanshebbers voor de motm vandaag. Speelde erg goed, had een paar mooie dribbels, maar Hazard is meer dan alleen dribbelen. Die man zorgt er gewoon voor dat Chelsea mooi voetbal speelt. Op naar city en 3 pakken thuis.
 
Warabe
 
17
28 september 2017 om 06:09
Hazard wat een beest speler is t toch ook. Die man kan uit stilstand mensen voorbij spelen alsof t niets is. Met Kanté lijkt t ook alsof je een man extra hebt. Die man onderschept meer balletjes dan de NSA telefoongesprekken.
 
ÖzilKast
 
1
28 september 2017 om 07:57
??????????
 
Alwin1987
 
0
28 september 2017 om 08:02
De overwinning was zeker terecht want speelden veel beter.