'Het is een hypothese dat Chelsea niet tevreden met hem is'
Vrijdag, 5 oktober 2018 om 19:03

Ruben Loftus-Cheek staat in de belangstelling van Crystal Palace. De club uit de Londense wijk Sydenham huurde de middenvelder vorig seizoen van Chelsea en heeft interesse om dat vanaf januari opnieuw te doen. Loftus-Cheek kwam vorig seizoen tot 24 wedstrijden op Selhurst Park en ging mee naar het WK.

Loftus-Cheek heeft van Maurizio Sarri nog maar 33 minuten gekregen in de Premier League en lijkt dus weinig toekomst te hebben op Stamford Bridge. "Het is een hypothese dat Chelsea niet tevreden met hem is, dat Chelsea in hem geen belangrijk lid voor het eerste elftal ziet. En ik houd er niet van om zo over spelers te spreken", aldus manager Roy Hodgson.

"Wat ik wel kan zeggen, is dat Ruben geweldig werk voor ons heeft verricht en dat hij voor ons het antwoord was op veel vragen. We bewonderen hem, houden van hem en wensen hem alle goeds. En natuurlijk, als de dag komt waarop hij beschikbaar komt voor een transfer, dan zullen wij ons, net zoals andere clubs, daarmee bemoeien."

"Maar wanneer we hem weer terugzien, dat is de vraag. Wie zal het zeggen, we zullen zien", zo wordt de coach van Crystal Palace geciteerd door Sky Sports. Loftus-Cheek komt uit de jeugd van Chelsea en staat nog tot medio 2021 onder contract in Londen. Met Chelsea neemt hij het zondag op tegen Southampton, de nummer zestien van de Premier League.

Meer nieuws
   
19:15
19:15
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
2
   
18:55
18:55
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
   
18:42
18:42
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
   
17:55
17:55
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
60
   
17:27
17:27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
elkun
 
2
5 oktober 2018 om 19:32
Zonde maar denk dat het beter is voor hem als hij vertrekt bij Chelsea
 
GenGhibli
 
1
5 oktober 2018 om 20:00
Niet goed genoeg uiteindelijk. Net als Barkley. Met de Europa League kunnen die gasten wel speelminuten vergaren. Groot en sterk. Zoals zovelen. Blinkt buiten zijn fysiek in weinig uit. Nooit genoeg voor de top in Engeland.
 
Reppi
 
1
5 oktober 2018 om 21:37
Met Kova Cesc Kante Jorginho Barkley Cheeck (Drinkwater) voor op het middenveld is het super druk.. die gaat als ie zich wilt ontwikkelen helaas weg moeten.. lijkt me een typische speler die dan weer over 1/2 jaar bij Tottenham beland..
 
real8madrid
 
0
6 oktober 2018 om 07:56
Lijkt me dom van Chelsea. Die zijn volgende zomer immers kova weer kwijt en tegen dan is Cesc reeds 32. Kunnen ze weer op zoek naar een nieuwe middenvelder terwijl ze nu dan een jonge, Engelse speler met een hoop talent laten gaan.