'Het zou Higuaín meer pijn hebben gedaan als hij niet was uitgefloten'
Dinsdag, 4 april 2017 om 14:44

Gonzalo Higuaín werd afgelopen zaterdag met een flink fluitconcert begroet in het Stadio San Paolo toen hij met Juventus voor het eerst terugkeerde om tegen Napoli te spelen en de Argentijn kan woensdag, als de return in de halve finale van de Coppa Italia op het programma staat, waarschijnlijk eenzelfde behandeling verwachten. Volgens Fabio Cannavaro, die voor beide clubs speelde, is het niet vreemd dat de fans Higuaín trakteerden op gefluit.

"Natuurlijk, ik zou het ook doen. Fluiten is een vorm van spot en het feit dat de Napoli-fans hem zo uitfloten, laat zien dat hij veel liefde heeft achtergelaten. Als ze zich onverschillig hadden getoond, zou het Higuaín veel meer pijn hebben gedaan. Hem met gefluit aanvallen is in dit geval een liefdesdaad", laat de geboren Napolitaan optekenen door La Stampa. "De fans vinden de manier waarop hij vertrok niet leuk, als een dief in de nacht, zonder afscheid te nemen van zijn ploeggenoten en de coach."

"Van de ene op de andere dag, om precies te zijn, was hij vertrokken. Het was traumatisch", gaat Cannavaro verder. Volgens de oud-verdediger is vooral Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis wijzer geworden van de negentig miljoen die Juventus voor El Pipita neerlegde: "Het staat iedereen vrij om te doen wat hij of zij wil. Juventus heeft hem alleen maar gekocht omdat iemand dat bedrag in zijn clausule heeft gezet. En diegene heeft er een hoop geld aan verdiend." Juve verdedigt woensdag een voorsprong van 3-1 op i Partenopei.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
2
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
JuventusPuglia
 
0
4 april 2017 om 14:52
Volledig te snappen. Vind het zelf ook nog apart hoe dat allemaal gegaan is. Begon met een gerucht waarvan niemand ooit kon denken dat die 1 waar was en 2 het zo snel al geregeld was. Is nog niet zo goed als bij Napoli maar dat had ik ook wel verwacht maar doet het gewoon prima bij ons. Hij is alleen niet meer de onbetwiste nummer 1 in de aanval waardoor hij niet meer zo erg opvalt of in de picture staat
 
juvedeef
 
0
4 april 2017 om 15:33
Het probleem is dat hij gewoon weinig tot geen bruikbare ballen krijgt voorin de laatste tijd. Als je al kijkt naar de wedstrijd tegen Napoli. Heeft hij geen bruikbare ballen gehad en moest hij alles op het middenveld komen halen. Dit is niet hoe je higuain moet gebruiken natuurlijk. Allegri moet hier echt naar gaan kijken. Dat scheelt je zoveel doelpunten in een jaar.
 
JuventusPuglia
 
0
4 april 2017 om 18:33
Ja ik weet wel waar het probleem ligt. Heb al vaker gezegd dat Allegri veel te behoudend speelt met dit materiaal. En die 3-5-2 ben ik echt klaar mee, Dat is het hele probleem. Met die opstelling kan je amper heersen op het middenveld, Hiquain moet nu veel te veel mee voetballen, Waardoor die scorend vermogen inleverd. Maarja de vorige keer dat ik het aangaf kreeg ik kritiek maar het is gewoon zo. Bijv belachelijk dat we Pjanic halen en dat hij niet eens samen met Marchisio op het middenveld staat. Weet nu al hoe hij gaat spelen tegen Barcelona ( hoewel ik het hoop fout te hebben ) terwijl we Juventus zijn en elke wedstrijd van eigen krachten moeten uitgaan.
 
HaagseKoerd
 
0
4 april 2017 om 15:53
Hij heeft Napoli wel dik 90 miljoen euro opgeleverd. Zou hem eerder toejuichen dan uitfluiten
 
Angeloleroy
 
1
4 april 2017 om 17:52
Fans willen spelers zien geen geld daar hebben hun niks aan. Zeker als je weet dat er niet iets beters ervoor terug komt en dat wisten ze vantervoren
 
JuventusPuglia
 
0
4 april 2017 om 19:08
Napoli is er niet op achteruit gegaan hoor. Zelfde verhaal als Ibra bij Zweden denk dat Napoli nu juist iets beter is door dat niet iemand is die meer aandacht krijgt