'Hoelang ik nog bij Atlético blijf? Die vraag moet je niet meer stellen'
Dinsdag, 3 januari 2017 om 11:25

Onder meer Manchester City en Manchester United hebben naar verluidt serieuze belangstelling voor Antoine Griezmann en laatstgenoemde club zou zelfs een bod van zeventig miljoen euro willen uitbrengen op de aanvaller. De 25-jarige Fransman lijkt echter niet uit te zijn op een vertrek, zo laat hij weten in gesprek met AS.

"Ik ben erg gelukkig bij Atlético en ben trots dat ik voor deze supporters, ploeggenoten en voor deze trainer mag spelen. Ik wil het vertrouwen en de waardering die de fans van Atlético altijd hebben getoond, terugbetalen. Ik wil doelpunten maken en de fans gelukkig maken", zo wordt Griezmann geciteerd door de krant.

Meer: Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético

"Hoelang ik nog bij Atlético blijf? Die vraag zint mij niet, ik houd niet van vragen over mijn toekomst omdat die vragen aan spelers als Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Gareth Bale nooit worden gesteld. Ik ben net als hen gewoon gelukkig bij mijn club, ik heb plezier bij Atlético. Dus stel die vragen over mijn toekomst niet meer…", aldus Griezmann.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
AlexDelPiero10
 
6
3 januari 2017 om 11:53
Kleine baas! 1 van mijn favoriete spelers en niet alleen om zijn spel, hij is ook Sociedad erg dankbaar en heeft dat terugbetaald en hij heeft ook hen lang trouw gebleven, net zoals hij dat nu bij Atleti zal doen. 1 van de weinige spelers waarvan ik het gevoel heb dat ze geluk boven (meer) geld verkiezen.
 
oxxis
 
2
3 januari 2017 om 12:29
Het is ook wat eenvoudiger om geluk boven meer geld te verkiezen als je al jaarlijks ruim 6 miljoen aan salaris opstrijkt ja Maar verder heb je wel gelijk, nette en verstandige jongen die Griezmann, zit goed op zijn plek daar.
 
AlexDelPiero10
 
0
3 januari 2017 om 15:44
Oh natuurlijk alles is relatief, zeker als je al zoveel geld verdient. Maar er zijn genoegbspelers die voor die 2 miljoen meer verkassen, zelfs voor minder. En Grizzi kan makkelijk bijna het dubbele scheppen in Engeland.
 
Edo
 
1
3 januari 2017 om 14:37
Inderdaad, en ik hoop dat hij dat ook doet. Ik zou er overigens knetterdol van worden als iedereen telkens naar iets vraagt waar je helemaal niet mee bezig bent. Is het zo moeilijk om te geloven dat iemand gewoon lekker wil blijven waar hij is?