Ibrahimovic hekelt Guardiola-nasleep: 'Dat is niet waar, dat is allemaal bull*'
Zondag, 26 augustus 2018 om 18:20

Het is algemeen bekend dat Zlatan Ibrahimovic en Josep Guardiola niet de beste vrienden van elkaar zijn. De spits en trainer botsten regelmatig bij Barcelona en na zijn periode bij de Catalaanse grootmacht spuwde de Zweed regelmatig zijn gal over Guardiola. Ibrahimovic benadrukt echter dat het conflict niet bij hem begon, maar bij de huidige manager van Manchester City.

"Alles dat is gebeurd, is met een reden gebeurd. Ik heb geen spijt van transfers en de clubs waarvoor ik heb gespeeld. Ik heb moeilijke momenten gekend, die hebben we allemaal. We zijn niet iedere dag een superheld. In Barcelona was het een uitdaging. Ik kwam in een situatie terecht waar de coach niet met mij sprak, dat was nieuw voor mij", zegt Ibrahimovic in gesprek met ESPN.

"Als ik geen probleem heb, ga ik je niet benaderen. Het gaat om de persoon die wél het probleem heeft. Hij moet de ander benaderen en we moeten het dan als mannen oplossen. Ik had geen probleem met Guardiola, dus het zat mij niet dwars. Het zat de ander dwars, want ik had geen problemen", aldus de spits van Los Angeles Galaxy, die op een gegeven moment een statement maakte.

"Ik bracht de oplossing door te zeggen: 'Geen probleem. Als je een probleem hebt, zal ik het voor je oplossen: ik vertrek.' Ik ga niet blijven en je problemem bezorgen, zo ben ik niet. Het verhaal doet in de media de ronde dat trainers problemen met mij hebben. Met mijn karakter. Dat is niet waar. Dat is allemaal bull*. Als er iemand ooit problemen had, was het de trainer. Een probleem waar ik niets vanaf wist."

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
NJfromVOL
 
18
26 augustus 2018 om 18:32
Geen probleem? Hoe lang is dit geleden? De koele Zlatan wil blijkbaar nog steeds heel graag zijn versie van de waarheid vertellen.
 
MESSI-FC
 
41
26 augustus 2018 om 18:35
(Ik had geen probleem met Guardiola, dus het zat mij niet dwars) oke 9 jaar later 1 boek, 100 interviews maar nee.....
 
YungSuarez
 
10
26 augustus 2018 om 18:55
Dan ook nog het regeltje “als ik geen probleem met je heb, dan stap ik ook niet op je af. Als je een probleem hebt moet je op min afstappen en lossen we het als mannen op.” Als je een echte man bent stap je op diegene af die een probleem in jou ziet en vraag je wat diegene zijn probleem is. Zo kan je het ook oplossen. Maar krijg het gevoel dat de ego van Zlatan dat niet kan verteren.
 
falonso
 
2
26 augustus 2018 om 19:45
Als je een echte man bent, en je hebt een probleem met iemand, stap je toch ook gewoon op die persoon af? Ja, je kunt stellen dat Zlatan ook naar Guardiola had kunnen stappen, maar ik vind wel dat Zlatan een punt heeft dat eigenlijk Guardiola naar hem had moeten komen. Als iemand op het werk een probleem met mij heeft, verwacht ik ook dat diegene naar mij toe komt om dat uit te leggen en dan gaan we samen naar een oplossing zoeken. Na een tijdje zal ik wel zelf naar die persoon gaan, maar eigenlijk had die persoon al lang naar mij moeten komen vind ik.
 
falonso
 
2
26 augustus 2018 om 19:46
Ik zie jou en Njfromvol hetzelfde doen. Hij zegt dat hij toen geen probleem had. Dat is dus de verleden tijd en gaat over zijn tijd met Guardiola bij Barcelona. Dat hij dan nu zoveel later daar zo vaak zijn verhaal over doet, staat daar toch los van?
 
fcknudde
 
2
26 augustus 2018 om 19:25
Gewoon andere visies allebei grote kwaliteiten. Maar er kan maar 1 kapitein zijn en dat doet Pep gewoon goed. Ergens wel jammer want in die tijd leek me het pure porno met een aanspeelpunt als Zlatan. Maar goed het Barca van die tijd was fenomenaal ervoor en erna ook. Heb wel de indruk dat Zlatan het meest last van de situatie heeft (ook al doet hij van niet).
 
MESSI-FC
 
2
26 augustus 2018 om 19:54
Met Barça had ie grote kans om de CL te winnen daar heeft ie spijt van denk ik.
 
Hmng
 
0
27 augustus 2018 om 03:47
Ze wonnen de CL het jaar erna, en de grote Zlatan zit nog steeds zonder CL winst en zal hem ook nooit meer winnen... misschien is dat het?