'Ik kan niet garanderen dat we niet weer met Chelsea gaan praten over transfer'
Donderdag, 6 december 2018 om 16:53

Maurizio Sarri wilde Elseid Hysaj afgelopen zomer meenemen naar Chelsea, maar stuitte uiteindelijk op de onwil van Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis, die het contract van de trainer niet wilde verscheuren voordat hij dat garantie kreeg dat the Blues na Jorginho niet nog meer transferclausules van zijn spelers zouden lichten. Zaakwaarnemer Mario Giuffredi sluit echter niet uit dat het in de toekomst alsnog van een transfer van zijn cliënt naar Londen zou kunnen komen.

"Ik kan niet garanderen dat er in januari niet weer met Chelsea gesproken gaat worden. We weten dat er afgelopen zomer contact is geweest omdat Sarri hem wilde hebben en we weten ook dat Sarri niet weg is van Davide Zappacosta. We zullen zien hoe het gaat, er kan van alles gebeuren", legt de belangenbehartiger uit aan Radio Crc.

Hysaj speelt in de huidige voetbaljaargang minder namens i Partenopei dan in de voorgaande seizoenen. Volgens Giuffredi is dit echter geen reden voor de Albanees om op een vertrek aan te sturen: "Trainer Carlo Ancelotti is erg enthousiast over hem, hij is alleen uit tactische overwegingen minder vaak in actie gekomen in de Champions League."

"Ancelotti is een geweldige trainer omdat hij weet hoe hij zijn opstelling of tactiek moet aanpassen aan de tegenstander. Nu er wat gerouleerd wordt is het niet correct om te zeggen dat Hysaj zijn plaats kwijt is geraakt. Het lijkt alleen uitzonderlijk omdat hij in de afgelopen seizoenen altijd alles speelde." Hysaj kwam dit seizoen vooralsnog dertien keer in actie in de Serie A, terwijl hij ook tot drie optredens in de groepsfase van de Champions League kwam.

Meer nieuws
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
3
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
15
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
Willian-Borges
 
4
6 december 2018 om 17:06
Meer dan graag Reece James gaan ze sowieso geen kans geven. Dan liever een kwaliteitspeler op rechts.
 
 
4
6 december 2018 om 19:01
Meteen in januari halen. Kan Azpi mooi doorschuiven naar het centrum en kan die Luiz eruit.
 
Zermatt_Person
 
0
6 december 2018 om 19:16
Zou zeker een goede optie zijn. Een achterhoede met: Alonso, Rudiger, Azpi, Hysaj. Middenveld: Barkley, Kante, RLC. Aanval: Hazard, Giroud, Pedro. Ik denk dat Chelsea het dan veel beter zal doen als nu. Die Jorginho is gewoon erg matig en brengt vooral defensief te weinig op de CVM. Kante zorgt gewoon voor veel meer balans en defensief werk dan Jorginho. RLC en Barkley kunnen dan als twee offensieve middenvelders wat meer naar voren voetballen. Pedro vind ik ook veel beter in systeem van Sarri dan Willian.
 
chelsea37
 
0
6 december 2018 om 22:34
Dan kan je sarri ontslaan Giroud Barkley RLC. Dat vraagt om lange ballen
 
azchelsea
 
0
6 december 2018 om 20:48
Exact dit. Azpi heeft bewezen prima uit de voeten te kunnen op centraal.