'Ik zie me niet zoals Dick Advocaat tot mijn zeventigste doorgaan'
Vrijdag, 9 november 2018 om 10:44

Erwin Koeman staat momenteel als interim-trainer aan het roer bij Fenerbahçe. In de komende interlandperiode wordt er een besluit genomen over zijn toekomst bij de Turkse topclub. Eerder dit seizoen werd Koeman gelinkt aan een dienstverband bij FC Groningen, maar in gesprek met het Dagblad van het Noorden ontkent hij te zijn benaderd.

"Wat de toekomst brengt, staat in de sterren geschreven, maar één ding: ik voel me er zeker niet te groot voor en financieel hoeft het geen onhaalbare kaart te zijn. Niet geschoten is natuurlijk altijd mis en vragen staat vrij. Als het nee is, is het nee, maar als het ja is, ja, dan gaat het misschien wel een keer gebeuren", aldus Koeman, voor wie FC Groningen wel altijd een speciale betekenis zal hebben.

"FC Groningen is en blijft de club waar ik ben begonnen, waar mijn vader heeft gespeeld, waar ik ben opgegroeid, waar ik mijn debuut heb gemaakt, waar ik mijn actieve carrière heb beëindigd, waar ik heel veel heb meegemaakt, tot degradatie aan toe", vervolgt de huidige interim-trainer van Fenerbahçe. Koeman begon dit seizoen als assistent van Phillip Cocu bij de Turkse topclub, maar heeft na diens ontslag het roer overgenomen.

"Ik zie me niet zoals Dick Advocaat tot mijn zeventigste doorgaan, maar ben en blijf een voetbaldier. Ik geniet net zoveel van het spelletje bij Everton of Fenerbahçe als bij mijn cluppie vv Acht, al is het lang niet altijd een feest om hoofdtrainer te zijn. FC Groningen zal me altijd blijven triggeren", besluit Koeman. Hij boekte donderdagavond zijn eerste overwinning als trainer van Fenerbahçe, in de Europa League tegen Anderlecht (2-0).

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
Fenerli070
 
9
9 november 2018 om 11:25
Geef deze man een kans ali koc
 
khalid3073wx
 
6
9 november 2018 om 11:27
Kunnen de Fener fans verklaren waarom het onder Erwin beter gaat. Op het opstellen van Valbuena na doen beiden heren exact het zelfde lijkt me. Ik kijk de wedstrijden niet maar kijk op Vz alleen naar de opstelling en uitslagen.
 
bdb030
 
2
9 november 2018 om 12:13
Ik ben geen Fener fan maar het lijkt mij dat Erwin gewoon een betere uitwerking op de spelers heeft dan Cocu. Ze voelen zich gewoon lekkerder onder Erwin. Hij heeft pas 2 wedstrijden op de trainersstoel gezeten bij Fener maar het lijkt me tof als hij mag blijven zitten!
 
Wilshere.10
 
8
9 november 2018 om 12:21
Strijdlust lijkt eindelijk terug te zijn gekomen en zijn opstellingen zijn niet zo belachelijk slecht. Voorbeeld hierbij is dat cocu ismail, een zeer zeer zeeeeeerrrrr matige back op linksmid zat te posteren in plaats van valbuena. Ook zit er meer idee in achter ons spel. Bekijk de statistieken tegen Anderlecht maar. Geen enkel schot op ons doel terwijl ze 60 balbezit hadden. Fener heeft in mijn ogen de juiste spelers om countervoetbal te kunnen spelen en Cocu hamerde maar door op possessie.
 
 
3
9 november 2018 om 11:28
Lijkt mij de ideale man voor groningen, rustig, welbespraakt en heeft verstand van t spelletje. Kent de cluh uiteraard door en doorm
 
Titaantje
 
1
9 november 2018 om 15:22
Die komt nog wel een keer bij Groningen uit, maar eerst maar eens het jaar afmaken bij Fener! Zou toch mooi zijn als hij ze nog wat verder de EL in kan loodsen en de club terug de top 5 van Turkije in brengt.