Alexis Sánchez kan terugkeren naar Spanje
Vrijdag, 3 april 2020 om 23:45

Cengiz Ünder wordt op de transferlijst geplaatst door AS Roma. De Turkse middenvelder kende nog een sterk debuutseizoen 2017/18, maar wist in zijn laatste twee jaar niet te imponeren in het Stadio Olimpico. (Corriere dello Sport)

Arthur heeft van de clubleiding van Barcelona te horen gekregen dat hij niet mag vertrekken. De Catalanen zijn van plan om Ivan Rakitic en Arturo Vidal te verkopen, waardoor de Braziliaanse middenvelder moet blijven. (Daily Mirror)

Alexis Sánchez kan zijn loopbaan vervolgen bij Atlético Madrid. De aanvaller wordt momenteel door Internazionale gehuurd van Manchester United, maar de Engelsen willen de grootverdiener niet langer op de loonlijst hebben staan. (Radio Cooperativa)

Manchester United is niet langer van plan om een linksback aan te trekken. Brandon Williams is dit seizoen definitief doorgebroken bij de club en krijgt volgend seizoen een kans als basisspeler. (The Sun)

Napoli voegt zich in het rijtje geïnteresseerde clubs voor voormalig Vitesse-aanvaller Milot Rashica. De vleugelspits van Werder Bremen mag komende zomer voor dertig miljoen euro vertrekken. (Corriere dello Sport)

Emerson mag dan bij Chelsea weinig indruk hebben gemaakt, in Italië ligt de linksback nog altijd goed in de markt. Juventus, Internazionale en Napoli hebben belangstelling voor de ex-verdediger van AS Roma. (Goal)

Meer nieuws
   
19:10
19:10
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
   
19:07
19:07
Miskoop van Sven Mislintat heel hard op weg naar de uitgang bij Ajax
26
   
18:47
18:47
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
1
   
18:25
18:25
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
   
18:08
18:08
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
Bati-United
 
3
4 april 2020 om 01:00
Sanchez voorgoed weg bij United, dát zou mooi zijn! Hopelijk kunnen ze er nog wat voor vangen al lijkt me dat niet. Een hoog bedrag zal het iig niet zijn.
 
AFC-BusbyBabe
 
1
4 april 2020 om 09:48
Dat zou idd goed nieuws zijn. Al nemen ze hem voor een goede fles wijn over. Zijn salaris is het grote probleem. Wat andere clubs niet willen en kunnen betalen. Als hij maar weg is, is het goed Wat betreft. De linksback positie. Daar was United ook zeker niet naar op zoek. Onzin bericht.