Antoine Griezmann praat over binnenlandse overstap
Zondag, 17 december 2017 om 18:00

Als Fabian Delph tot het einde van het seizoen fit blijft, kan hij rekenen op een nieuw contractvoorstel van Manchester City. The Citizens zijn nog niet helemaal overtuigd van de fitheid van de middenvelder. (Daily Mirror)

Nu ook Manchester United geïnteresseerd is in Jonny Evans, gaat West Bromwich Albion actie ondernemen. The Baggies willen het contract van de verdediger, die ook in de belangstelling van Arsenal en Manchester City staat, openbreken. (Daily Telegraph)

Antoine Griezmann heeft naar verluidt al met Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu gesproken en nadert een akkoord. De spits van Atlético Madrid is aankomende zomer voor honderd miljoen euro op te halen. (Mundo Deportivo)

Swansea City zal zich in januari opnieuw bij West Bromwich Albion gaan melden. The Swans hebben Nacer Chadli nog altijd op de korrel. (Daily Star)

In de zoektocht naar een vervanger voor de geblesseerde Benjamin Mendy is Manchester City in Duitsland terechtgekomen. Philipp Max van FC Augsburg genoot al de nodige interesse vanuit de Premier League, maar staat nu ook op het lijstje van the Citizens. (Daily Mail)

Als Daniel Sturridge in januari wil vertrekken bij Liverpool, heeft hij de toestemming van manager Jürgen Klopp. De spits wil graag aan spelen toekomen om zijn plaats in de Engelse selectie voor het WK 2018 veilig te stellen. (The Sun)

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (10)

 
NJfromVOL
 
3
17 december 2017 om 18:05
Griezmann is een aanwinst voor elk team, maar heb nog steeds het idee dat hij naar Enegland verkast.
 
Mister Objecti
 
4
17 december 2017 om 18:09
Griezmann heeft altijd aangegeven graag in Spanje te blijven. Hij geeft daar de voorkeur aan vanwege het voetbsl maar ook vanwege het weer. In Spanje is het leven aangenamer. Met die uitspraken gaf hij indirect geïnteresseerd te zijn in Barca want Real en Atletico hebben een gentlemansagreement geen spelers van elkaar over te nemen! Ik zie Griezmann naar Barca gaan tenzij Barca zelfs niet echt wilt. Echt lijkt het juist erop dat ze wel willen.
 
Mister Objecti
 
3
17 december 2017 om 18:06
Griezmann zou een welkome versterking zijn. Het bestuur geeft met Griezmann een kwaliteitsimpuls aan dit Barca, want die had al ingeboet en na het vertrek van Neymar beschikken ze over weinig spoeling. Denis Suarez of Andre Gomes in de aanval doet gewoon pijn aan mijn ogen en van Deulofeu wordt al stilletjes aan afscheid genomen. Bartomeu laat je eens van je goede kant zien en haal deze Fransman binnen!
 
manan
 
1
17 december 2017 om 18:09
Geweldige speler maar op welke positie zal hij spelen? Dembele komt nog terug.
 
Guaporta
 
10
17 december 2017 om 18:10
Niet geheel correct. De Catalaanse media berichten een gesprek tussen de familie van Antoine Griezmann en Josep Bartomeu. Op dit moment schijnt Griezmann geen zaakwaarnemer te hebben en totdat er iemand wordt aangesteld functioneert zijn zus als zaakwaarnemer. Het lijkt me niet uitgesloten dat zij ook de onderhandelingen met Barcelona zal voeren, maar daar heb ik uiteraard geen inzicht in. Wel lijkt de interesse van Barcelona niet langer een gerucht te zijn, maar een concrete poging om de speler binnen te halen. Voor honderd miljoen euro zou hij komende zomer de overstap moeten gaan maken. Weet niet helemaal wat ik hiervan vindt, Griezmann lijkt dit seizoen niet in de beste vorm te steken en zelfs in de huidige markt is honderd miljoen euro ontzettend veel geld voor een voetballer. Als je al iemand aan wil trekken voor een soortgelijk bedrag, ga dan meteen voor het hoogst haalbare. Paulo Dybala. In mijn optiek de betere speler en wanneer je hem de tijd geeft om samen te gaan spelen met Messi, Dembélé en Suárez denk ik dat hij meer zou kunnen betekenen voor de club dan Griezmann. Neemt overigens niet weg dat Griezmann een waanzinnig getalenteerde speler is en de club waarschijnlijk behoorlijk zal helpen. Denk alleen niet dat hij de ideale keuze is.
 
Mister Objecti
 
5
17 december 2017 om 18:55
Jij draait de rollen van Griezmann en Dybala om. Griezmann is het hoogst haalbare met een enorme track records en Dybala een waanzinnig getalenteerde speler. Griezmann is veel complementairder aan Messi, Suarez en Dembele middels zijn spel en positie. Dybala zat vandaag wederom op de bank bij Juventus en zit dat ook bij Argentinië. Dybala is erg goed maar teveel Messi qua positie, loodlijnen en spel. Zoals Sampaoli ook al concludeerde passen Messi en Dybala jammer genoeg niet met elkaar in een team.Het doet mij deugd dat het erop begint te lijken dat Barca toch gaat doen wat ik afgelopen zomer al zei dat ze moesten doen. Griezmann aantrekken met Dembele.
 
Busi
 
1
17 december 2017 om 19:19
Dybala zei dit zelf ook dus heeft inderdaad geen zin
 
massinissa
 
1
17 december 2017 om 20:12
idd mister objecti, ik heb liever griezmann dan dybala want dybala speelt meer voor zichzelf. griezmann is belangrijker voor barca.
 
Mister Objecti
 
0
17 december 2017 om 21:43
Precies ja! Griezmann is een speler die multi-inzetbaar is, over een uitstekende passing beschikt en sterk is in de combinatie. Een ideale speler voor Messi om een gevaarlijke koppel mee te vormen. Belangrijk vind ik bij hem ook dat hij ook kan afdrukken. Dybala is tevens een erg goede speler maar door Messi niet de speler die Barca nu nodig heeft.
 
Bas7
 
1
17 december 2017 om 20:17
Vervelend nieuws dit voor United fans.. was afgelopen zomer speler van ons geweest als Atletico de transferban niet had gehad. Toch heb ik ergens nog hoop dat die naar United komt, maar zie het somber in