Arsenal trekt 110 miljoen uit voor drietal aankopen
Zaterdag, 8 augustus 2020 om 15:30

Federico Bonazzoli is momenteel in gesprek met Sampdoria over een verlenging van zijn contract. De spits kan echter voor om en nabij de 3,5 miljoen euro echter ook voor een overstap naar Fiorentina kiezen. (La Gazzetta dello Sport)

Jackson Porozo lijkt op weg naar Europa. Na Royal Antwerp, Boavista, Hamburger SV en Real Valladolid hebben ook Lazio en Sevilla het voorzien op het verdedigende talent van Santos. (Diverse Italiaanse media)

Arsenal wil deze zomer 110 miljoen euro uitgeven om de komst van Thomas Partey, Gabriel Magalhães en Dani Ceballos mogelijk te maken. Om dit bedrag bij elkaar te krijgen, zullen eerst echter de nodige spelers verkocht moeten worden. (Daily Mirror)

Atlético Madrid heeft op zijn beurt geen interesse in een bijzondere constructie met Arsenal om een transfer van Thomas Partey te bewerkstelligen. The Gunners dienen simpelweg de contractuele afkoopsom van vijftig miljoen euro te betalen. (Eurosport)

Benfica en Grêmio hebben een akkoord gesloten over een transfer van Éverton Soares. De Braziliaans international gaat voor vijf jaar tekenen in Lissabon en kost twintig miljoen euro, al houdt Grêmio daar maar vijftien procent van. (Record)

José Bordálas lijkt zijn conclusies te trekken na de Europa League-uitschakeling van Getafe. De oefenmeester zou bij de clubleiding hebben aangegeven de eer aan zichzelf te willen houden. (Cadena COPE)

Meer nieuws
   
10:26
10:26
V/d Vaart wil Oosting van transferdoelwit af brengen: 'Het is niet verstandig'
0
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
16
   
09:14
09:14
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
18
   
09:00
09:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
   
08:56
08:56
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
13
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (18)

 
ArsenalFanehv
 
7
8 augustus 2020 om 15:50
Dit zouden toch wel 3 uitstekende aankopen zijn voor Arsenal. Ceballos is echt geweldig sinds de herstart van de PL en is eigenlijk onmisbaar. Gabriel is een goede linksbenige verdediger die nog erg jong is. En Thomas Partey is een van de beste verdedigende middenvelders die er is. Voor 110 miljoen doe je hiermee uitstekende zaken zou je zeggen. Hopelijk kunnen ze dan nog Coutinho huren van Barcelona en Willian gratis binnen halen en dan zit het goed met de spelers die binnen komen. Aubameyang zijn contract laten verlengsn en dan heb je al een heel goede zomer achter de rug. Er moet wel afscheid worden genomen van veel spelers zoals: Holding, Sokratis, Kolasinac, Guendouzi en Ozil. Hopelijk blijven AMN en Torreira maar voor het juiste bedrag zou ik er gewoon afscheid van nemen omdat je het geld goed kunt gebruiken.
 
Imesut
 
2
8 augustus 2020 om 15:54
Als je Partey haalt kun je Torreira ook beter verkopen, mag die jongen graag maar denk dat hij niet past in ons elftal. En Willian hoeft niet trouwens, Coutinho huren zou wel prima zijn mits zijn salaris niet al te hoog is wat ik niet verwacht.
 
ArsenalFanehv
 
5
8 augustus 2020 om 16:06
De transfer van Willian heeft positieve en negatieve punten, maar we hebben gewoon echt te weinig ervaring in onze selectie zitten. Hoeveel winnaars hebben we? Hoeveel spelers die meer dan 30 interlands hebben gespeeld? Een speler als Willian kan uitstekende begeleiding geven aan Martinelli, Saka en Pepe. Bovendien lees ik op veel plekken dat hij genoegen neemt van een salaris van 'maar' 100k per week. Dat is zeker wel te doen. Coutinho huren kan alleen als Coutinho zelf genoegen neemt met minder salaris want Barcelona wilt geen water bij de wijn doen en Arsenal kan zijn salaris niet betalen.
 
arsenal890
 
7
8 augustus 2020 om 16:12
Ik ben het eens met imesut. Ik hoef Willian ook niet te zien. Deze 3 namen zijn erg goed plus het huren van Coutinho. Maar Willian zie ik liever niet. Wordt 32 jaar en wil een contract voor 3 jaar. Daarnaast presteert hij niet. 1 goede wedstrijd en dan 6 mindere.
 
Petit_17
 
2
8 augustus 2020 om 17:01
Ik zou Ceballos, Partey en Gabriel graag zien komen! Willian heb ik mijn vraagtekens bij, maar zou ik wel snappen. Waarom iedereen Coutinho noemt begrijp ik he le maal niets van... Deze gast heeft sinds zijn vertrek bij Liverpool weinig goeds meer laten zien. Ozil 2.0 anyone? (na zijn contractingverlenging dan) Imo een over het paard getrokken speler die veel te veel zou moeten kosten. Het afbreukrisico is te groot bij Coutinho en zou alleen om de naam en voor op FIFA een leuke aankoop zijn.
 
Jackieboy10
 
2
8 augustus 2020 om 17:59
Maar welke begeleiding moet dat dan zijn ArsenalFanehv? Willian heeft prijzen gepakt, maar sinds wanneer is zijn aandeel daarin substantieel geweest? Hoe belangrijk is hij echt voor Chelsea geweest? Zelfs in zijn prime was hij een speler die nooit meer dan een handvol echt goede wedstrijden per seizoen speelde. En nu wordt hij volgend seizoen al 32 en bieden wij hem volgens alle geruchten een driejarig contract ter waarde van 100k per week. Dat vind ik dus helemaal niet te doen, want hij wordt alleen maar minder. En ondanks dat hij minder wordt, zit je wel vast aan die 3 jaar voor 100k per week. Ook als hij al na of halverwege volgend seizoen er niets meer van bakt. Zwaar risicovolle en nutteloze transfer dus. Nog buiten het feit dat ik als fan het verschrikkelijk vind om te zien dat wij een plek worden waar de Chelsea rejects prima terecht kunnen.. Alle afdankertjes halen wij wel bij ze op, geen probleem! Een trieste ontwikkeling wat mij betreft.
 
Imesut
 
0
8 augustus 2020 om 20:22
@Jackieboy10, ik vind sowieso die begeleiding ding een overrated iets, het wordt altijd standaard bij oudere spelers genoemd en mensen denken dat dan ook echt. Willian heeft in de 7 seizoenen dat hij daar zat een gemiddelde van 5 goals en 5 assists dus ik weet sowieso niet waar hij ze precies in moet gaan begeiden. Het zou gewoon een slechte zet zijn om hem te halen, geef het een half jaar en we schreeuwen met z'n alle dat hij weer mag vertrekken wat never nooit gaat lukken met zijn leeftijd en salaris. Man ik ben bang dat het echt gaat gebeuren.
 
Soccer1000
 
22
8 augustus 2020 om 16:04
2,5 miljoen heeft Arsenal al binnen door 55 man personeel te ontslaan. Nog 107,5 te gaan.
 
ArsenalFanehv
 
13
8 augustus 2020 om 16:07
Misschien wat meer research doen en je zult zien dat die 55 man niet zijn ontslagen voor bezuinigingen. Ze willen de club veranderen naar hoe Edu het wilt hebben. Hij is nu 1 jaar TD en heeft gezien hoe de club werkt en wilt daar verandering in brengen. Waarom mag dat dan niet?
 
IronManUtd
 
6
8 augustus 2020 om 16:24
Zelfs voor een voetbalsite klinkt dit als een uiterst naïeve reactie arsenalfanehv. Werknemers worden doorgaans vervangen bij slechte prestaties, en ontslagen om geld te besparen. Maar aangezien wij onwetenden geen research hebben gedaan zoals jijzelf, kun je ons eens uitleggen wat Edu graag voor veranderingen wilde bewerkstelligen met minder werknemers?
 
ArsenalFanehv
 
6
8 augustus 2020 om 16:27
Hij wilt niet minder werknemers, hij wilt ze vervangen. Dit is eerder dit seizoen ook al gebeurd bij de jeugdelftallen in overleg met Per Mertesacker (Hoofd jeugdopleidingen), en die draaien nu beter dan te voren. Edu wilt andere mensen op die posities hebben, mensen die hij beter acht voor wat hij wilt zien.
 
IronManUtd
 
0
10 augustus 2020 om 10:03
Dit geloven toch echt alleen de supporters. Je mag in Engeland helemaal niet zomaar mensen ontslaan en vervangen voor andere, en al zeker niet 55 ineens. De club heeft ook letterlijk gezegd dat deze stap nodig is om voldoende economische middelen te hebben om op het hoogste niveau te blijven presteren in de premier league en europa league.
 
TILBURG013
 
3
8 augustus 2020 om 16:25
Precies wat @arsenalfanehv zegt, het gaat hier over een totale verandering in de structuur van scouting. Het is gewoon helemaal verkeerd begrepen door iedereen.. voor de Corona crisis waren ze al bezig om dit door te voeren. Ze willen meer gaan scouten op basis van data en ze willen geen scouts meer op wereldwijde basis. Het had dus inderdaad niks te maken met bezuinigen..
 
Rochester
 
4
8 augustus 2020 om 16:09
Hoe zit het trouwens met een eventuele transfer van Coutinho naar Arsenal? Schijnbaar was dat toch bijna rond? Zou wel een goede aankoop voor Arsenal zijn en als ze dan ook spelers als Partey, Gabriel en Ceballos weten te strikken dan halen ze goede spelers binnen. Ze zouden dan moeten proberen om spelers als Lacazette, Ozil, Mustafi, Elneny, Mkhitaryan, etc. te verkopen en daar kunnen ze waarschijnlijk een aardig bedrag mee ophalen qua transfersommen, maar ook qua salaris. Dan moeten ze in mijn ogen alleen nog een vleugelaanvaller aantrekken en dan denk ik dat Arsenal echt wel een goede selectie heeft met een goede trainer waarmee ze mee zouden kunnen strijden om een plek in de top 4. Overigens lijkt Benfica ook echt weinig last te hebben van de coronacrisis. Hebben Jorge Jesus teruggehaald als trainer, hebben de portemonnee getrokken om Pedrinho van Corinthians over te nemen (20 miljoen, al was dat voor de coronacrisis), halen misschien Cavani wel binnen, net als Everton (is echt een goede speler en zal ook 15 tot 20 miljoen gaan kosten), Guga (een 21-jarige Braziliaanse rechtsback, een goede back met veel potentie) en waarschijnlijk nog wel een aantal spelers. Maar Benfica heeft de afgelopen jaren natuurlijk wel goed verkocht, met o.a. Joao Felix, Raul Jimenez, Talisca, Joao Carvalho, Ederson, Semedo, Lindelof, Renato Sanches, Guedes, Gaitan en zelfs een miskoop als Raul de Tomas met winst doorverkocht (20 miljoen gekocht, 22,5 miljoen verkocht na 6 maanden bij Benfica waarin hij geen bal raakte). Na wat mindere jaren op het gebied van verkopen en scouten, verkoopt Benfica echt weer als een geoliede machine. Hebben natuurlijk pech gehad dat het handelen met investeringsmaatschappijen niet meer is toegestaan en daar had Benfica het tot ongeveer 2017/2018 lastig mee met kopen, verkopen, scouten, etc. maar Benfica is er mede dankzij de jeugdopleiding die ze hebben weer bovenop gekomen op dat gebied, Porto verkoopt ook wel spelers voor mooie bedragen maar die hebben het er toch moelijker mee.
 
sniewaar
 
1
8 augustus 2020 om 16:13
Partey zou een absolute droom zijn. Coutinho en Willian kunnen een mooie tussenoplossing zijn voor weinig geld. Bij Ceballos is het lastig te peilen wat hij precies wil. Als ze al die namen binnenhalen kan er volgend jaar een leuk team staan.