AS Roma slaat verlaagd bod van 475 miljoen euro af
Zondag, 31 mei 2020 om 08:00

Bilal Benkhedim geniet concrete interesse van onder meer AC Milan, OGC Nice en Valencia. De creatieve middenvelder heeft nog een contract voor twee seizoenen met Saint-Étienne. (Diverse Franse media)

Real Madrid ziet in Wilfred Ndidi een alternatief voor Eduardo Camavinga van Stade Rennes. Leicester City zal hoe dan ook de hoofdprijs vragen voor het afkopen van het nog vier jaar doorlopende contract. (The Sun)

Voorzitter James Pallotta van AS Roma heeft een nieuw bod van 475 miljoen euro van de Friedkin Group op de club afgeslagen. Het consortium had aanvankelijk 710 miljoen euro voor de club over, maar dat was voorafgaand aan de coronacrisis. (Il Messaggero)

De recente verliezen op financieel ten spijt, Pallotta is van zins om AS Roma niet meer te verkopen. De Amerikaan wil de club met spelersverkopen én zijn eigen financiële middelen weer gezond laten worden. (Il Messaggero)

Swansea City greep drie jaar geleden naast de komst van Alphonso Davies. De nu linksback van Bayern München kon voor 4,5 miljoen euro worden overgenomen van Vancouver Whitecaps, maar hij kreeg geen werkvergunning. (The Sun)

Barcelona wil Philippe Coutinho alleen opnieuw verhuren als een club tien miljoen euro betaalt. Het liefst zou de Spaanse topclub ook nog een verplichte optie tot koop van zeventig miljoen euro toevoegen. (AS)

Meer nieuws
   
23:55
23:55
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
   
23:48
23:48
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
   
23:36
23:36
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
   
22:55
22:55
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
   
22:53
22:53
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.