Barça heeft concurrentie van Atlético in strijd om Italiaan
Zaterdag, 17 februari 2018 om 00:30

Victor Wanyama komt de laatste tijd minder aan spelen toe bij Tottenham Hotspur en dat is niet onopgemerkt gebleven bij Liverpool. The Reds zijn op zoek naar een opvolger voor Emre Can en richten hun pijlen mogelijk op de Keniaan. (Daily Mail)

Liverpool zal echter wel te maken krijgen met forse concurrentie. Manchester United en Chelsea houden de situatie van Wanyama bij Tottenham Hotspur naar verluidt eveneens goed in de gaten. (Daily Mail)

Alessandro Florenzi heeft twee opties in LaLiga. De Italiaan kan na dit seizoen transfervrij vertrekken bij AS Roma en is in beeld bij Barcelona en Atlético Madrid. (Il Messaggero)

Juventus gaat een poging doen om Manchester United en Manchester City af te troeven. La Vecchia Signora hoopt te kunnen profiteren van haar goede relatie met zaakwaarnemer Jorge Mendes door Fabinho op te pikken bij AS Monaco. (Mundo Deportivo)

Harry Kane heeft tijdens het Champions League-duel met Juventus een lichte enkelblessure opgelopen. De spits van Tottenham Hotspur is een twijfelgeval voor de FA Cup-wedstrijd tegen Rochdale. (Diverse Engelse media)

Na Palermo is ook Bologna geïnteresseerd in de diensten van Abel Hernández. De spits kan Hull City aankomende zomer met een aflopend contract verlaten. (Tuttomercatoweb)

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
2
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
Rhynocerys
 
2
17 februari 2018 om 00:37
Zijn doelpunt tegen Barcelona zal ik nooit vergeten. Wereldgoal. Hij zal alleen niet vertrekken bij Roma, net als op vele andere voetballers lijkt Roma ook een bepaalde aantrekkingskracht op Florenzi te hebben. Kan het me ook wel voorstellen. Volgens mij was zijn wens om in de voetsporen van Totti en De Rossi te treden. Zou ook niet goed weten waar hij bij Barcelona zou moeten spelen. Semedo en Roberto met daarachter mogelijk nog Palencia lijkt me een beetje too much met ook Florenzi er nog bij. Atletico zou ik wel een leuke club voor hem vinden. Toch zal hij bij Roma blijven
 
JamieDS
 
0
17 februari 2018 om 12:40
gozer kan CM en zelfs RM en RW.
 
connorverwer
 
0
17 februari 2018 om 00:39
Maar manchester united heeft ook een goede relatie met Jorge Mendes....
 
JuventusPuglia
 
0
17 februari 2018 om 02:45
Khedira is trager en op leeftijd, Een type alla Fabinho of Emre Can is zeker nodig aankomende zomer
 
chelsea37
 
1
17 februari 2018 om 08:06
Sami Khedira is zo ondergewaardeerd. Hij kan echt goed voetballen en is defensief top. Florenzini zie ik niet vertrekken bij Roma, maar hij zou voor bijna elk team een versterking zijn omdat die op heel veel posities kan spelen.