Barça heeft ontmoeting met vertegenwoordigers stopper
Donderdag, 19 april 2018 om 15:00

Sokratis Papastathopoulos heeft nog altijd niet bijgetekend. Borussia Dortmund wil graag langer door met de verdediger, die momenteel tot medio 2019 vastligt. (Reviersport)

Newcastle United vreest dat het naast de komst van Kenedy grijpt. Chelsea zou de huurling graag voor een hoog bedrag wegdoen en Bayern München en Paris Saint-Germain zouden interesse hebben. (The Northern Echo)

Barcelona heeft een ontmoeting met de vertegenwoordigers van Clément Lenglet achter de rug. De verdediger van Sevilla, die ook op de radar staat van onder meer Liverpool, ligt nog tot medio 2021 vast in Andalusië. (Sport)

Swansea City leidt de race om de handtekening van Stéphane Bahoken. De spits van Strasbourg staat ook op het lijstje van Aston Villa en Stoke City, maar the Swans hebben de beste papieren. (France Football)

Aleksandr Golovin is een transferdoelwit van Napoli. De Italiaanse club heeft al contact gehad met CSKA Moskou over een transfer van de Russisch international, die ook bij Chelsea op de radar staat. (Championat)

Unai Emery ontkent dat hij in gesprek is met clubs over een eventueel dienstverband. De huidige trainer van Paris Saint-Germain zegt dat hij gefocust is op zijn werk in de Franse hoofdstad. (Twitter)

Meer nieuws
   
08:06
08:06
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
   
07:38
07:38
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
   
07:30
07:30
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
   
07:13
07:13
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
17
   
06:30
06:30
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
Wichardk
 
0
19 april 2018 om 18:03
Misschien vervanger voor Umtiti