Barcelona krijgt toch gewenste transfer van 40 miljoen
Donderdag, 8 maart 2018 om 20:40

Het dolende Hamburger SV heeft donderdag flink ingegrepen. Bestuursvoorzitter Heribert Bruchhagen en technisch directeur Jens Todt moeten hun biezen pakken bij de in degradatienood verkerende Rothosen. (Diverse Duitse media)

Tottenham Hotspur meldt zich mogelijk aankomende zomer met ruim twaalf miljoen euro bij VfB Stuttgart. Mauricio Pochettino is bijzonder gecharmeerd van Benjamin Pavard. (BILD)

De transfer van Arthur naar Barcelona lijkt ondanks eerdere geruchten toch plaats te gaan vinden. Grêmio-voorzitter Romildo Bolzan geeft aan dat de Catalanen de komst van de middenvelder, die veertig miljoen euro moet kosten, nog deze week af gaan ronden. (Diverse Braziliaanse media)

AC Milan heeft Napoli laten weten dat het de gesprekken met de zaakwaarnemer van Pepe Reina heeft geopend. De doelman gaat na dit seizoen waarschijnlijk transfervrij de overstap maken. (Sky Italia)

Het bestuur van Manchester United staat compleet achter José Mourinho. Wat betreft de directieleden van the Red Devils is het ‘doen wat de trainer zegt, of wegwezen’. (The Independent)

Nordi Mukiele staat in de belangstelling van AS Roma en Olympique Marseille. De rechtsback ligt tot 2022 vast bij Montpellier en kan ook op Engelse belangstelling rekenen. (Mercato365)

Meer nieuws
   
18:56
18:56
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
13
   
18:25
18:25
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
47
   
18:20
18:20
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
10
   
18:00
18:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
   
17:55
17:55
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
Lukaku16
 
6
8 maart 2018 om 21:05
Kan iemand uitleggen wat voor speler Arthur is en of hij wel klaar is voor een overstap naar de absolute top? Volgens mij zou Barça misschien beter een jeugdspeler de kans geven ipv 40 miljoen uit te geven aan een speler uit de Braziliaanse competitie. Maar nogmaals, heb geen idee van wat voor speler hij is.
 
ElMago
 
12
8 maart 2018 om 23:11
Arthur doet het zeker niet verkeerd bij Gremio, ik vind het een fantastische speler om naar te kijken. Is een speler met een goed overzicht en heeft een goede techniek. Moet zeggen dat ik het baseer op enkele wedstrijden die ik kijk van zijn club. Je zou hem wat vergelijken kunnen met Iniesta als type speler al mag die nog wel oefenen om aan het niveau te komen van Iniesta natuurlijk De vraag of hij de directe stap naar absolute top kan zetten is natuurlijk de vraag. Barcelona is een toch wat andere club dan Gremio. Zeker op het oog van de toekomst zou deze jongen zeker van pas kunnen komen daar heb ik alle vertrouwen in. Ik weet niet of Barcelona een jeugdspeler beter een kans kan geven, omdat ik niet weten welke jeugdspelers dicht aan een eventuele basisplek zitten. Daar zou een Barca kenner even antwoordt op moeten geven. En waarom Arthur zo duur is, dat heeft te maken met zijn clausule die is rond de 50 miljoen dacht ik.
 
MSN10
 
0
9 maart 2018 om 11:59
Arthur had zijn contract niet lang geleden verlengd vandaar de hoge clausule. Ik heb ook wat gezien van deze jongen en ik heb er wel vertrouwen in. De manier hoe hij het spel maakt enzo past echt bij Barcelona. Ik vind het wel een goeie aankoop en is ook een type speler dat scorend vermogen heeft en dat is iets wat Barcelona mist, een middenvelder die ook z’n goaltjes mee pikt. We hadden Paulinho die het goed deed in het begin maar jammer dat hij is blijven hangen op die 7 goals wat zeker niet slecht is en ook hele belangrijke tussen zaten. Ik zie een mooie toekomst tegemoet voor Barcelona met griezzman nog erbij. Ik vraag me af en toe wel af hoe de trainer dat allemaal gaat doen, want dat zijn allemaal spelers die echt niet op de bank Willen zitten. (messi) Suarez Dembele Coutinho Griezzman