Barcelona werkt aan volgende drie contractverlengingen
Woensdag, 21 oktober 2020 om 17:00

Sander van de Streek staat op het punt zijn contract bij FC Utrecht met twee seizoenen te verlengen. De middenvelder beschikt momenteel over een aflopende verbintenis. (Voetbal International)

FC Utrecht hoopt ook Urby Emanuelson, die nu nog op amateurbasis speelt, te binden. De bedoeling is dat de routinier ook na zijn actieve loopbaan aan de Domstedelingen verbonden blijft. (Voetbal International)

Barcelona wilde naast Frenkie de Jong, Clément Lenglet, Marc-André ter Stegen en Gerard Piqué met nog drie spelers verlengen. Antoine Griezmann, Sergio Busquets en Sergi Roberto kwamen echter (nog) niet tot een akkoord met de club. (Catalunya Radio)

Napoli heeft Dimitrios Giannoulis nog altijd in het vizier. De linkervleugelverdediger van PAOK Saloniki werd in de afgelopen transferperiode ook gelinkt aan Internazionale en Arsenal. (Diverse Italiaanse media)

Ook Bayern München heeft belangstelling voor Denis Zakaria. Eerder werden Manchester United en Chelsea in verband gebracht met de middenvelder van Borussia Mönchengladbach. (BILD)

Nicolás Lodeiro staat mogelijk voor een lucratief avontuur in het Midden-Oosten. De voormalig Ajacied, die de afgelopen vier jaar voor Seattle Sounders speelde, wordt begeerd door een niet nader genoemde club uit Saudi-Arabië. (Sounder At Heart)

Meer nieuws
   
12:58
12:58
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
2
   
12:30
12:30
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
4
   
12:23
12:23
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
15
   
11:44
11:44
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
2
   
11:09
11:09
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
26
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
bale99
 
3
21 oktober 2020 om 17:08
Dit begrijp ik dus niet. Griezmann ligt nog vast voor een paar jaar en is nou niet bepaald goed bezig of iets. Waarom zou je dan nu al willen verlengen. Als hij nu niets brengt denk ik niet dat hij op zijn 35e opeens wel wat toevoegt. Snap ook niet waarom Piqué bijvoorbeeld nu tot zijn 38e heeft kunnen verlengen maar goed.
 
bf1994
 
2
21 oktober 2020 om 17:18
Salaris nu verlagen. En richting het einde compenseren. In andere woorden gewoon uitstellen waardoor je over een paar jaar een flinke som moet betalen. Kortzichtig beleid wat bartomeu al een hele tijd voert, dit past goed in dat rijtje
 
Lebuffon
 
2
21 oktober 2020 om 19:01
Hij probeert zijn eigen hagje te redden en de de volgende president nog dieper in de problemen te brengen. Echt wat een walgelijke president is het ook. Benieuwd wat ze gaan zeggen als hij aansprakelijk gesteld wordt.
 
ehvvoetbalstad
 
4
21 oktober 2020 om 17:24
Je zou denken dat Barça na dat debacle met Suárez met zijn riante contract dat hij niet wilde verliezen, geleerd zou hebben. Nou niet dus, ze willen nog meer dertigers een langdurig megacontract bieden en hun salarishuis zo flexibel maken als een blok beton. Waarom gaan ze niet een nieuwe koers varen: als je bij Barça speelt moet je dat willen. En dan speel je dus niet voor het geld. Laat al die gasten een voorbeeld nemen aan Mario Götze. Hij gaat van 10 mln naar 3 mln omdat hij graag met plezier wil voetballen. Al die spelers van Barça zijn al tig keer miljonair, die kunnen dat toch ook doen?
 
NeutraleFanNL
 
0
21 oktober 2020 om 18:00
Want dat zou jij ook doen? Voetbal is en blijft werk. De een ziet het nog altijd als dezelfde hobby als hoe hij het zag toen hij op zijn 4e begon, de ander is het puur als werk gaan zien.
 
mkvali
 
2
21 oktober 2020 om 23:45
Hoe je zo'n mooi club kunt verpesten en dan nog als Catalaan , totale schande ! Hij samen met Rossell namen een extreem succesvol club over en 10 jaar later blijft er niks meer van over dan een ontevreden sterspeler , een peperdure salarishuis , een team dat 3 jaar achter elkaar als pudding in mekaar zakt en een bestuur dat geen schaamte kent ! Verlengen zodat je uw geld achteraf nog kunt krijgen , wauw wat leuk Messi moet gewoon leuk zijn loyaliteitbonus van 70 miljoen euro voor de volle 100% eisen ! Bovendien als spelers niet akkoord gaan mogen ze op einde van het seizoen gratis vertrekken dat hebben ze hier bij voetbalzone ook nog nergens vermeld !