Bayern weet voldoende na transfer van Virgil van Dijk
Zondag, 31 december 2017 om 18:00

Real Madrid is bereid om ver te gaan voor de komst van Harry Kane. Tottenham Hotspur kan een bod van in totaal 169 miljoen euro verwachten, waarin ook Gareth Bale verwerkt zit. (Daily Express)

Sevilla is niet de enige club met interesse in Yannis Salibur. De verdediger van Guingamp staat ook op de radar bij West Bromwich Albion en Fiorentina. (L’Équipe)

Bayern München gaat niet langer voor de komst van Jürgen Klopp. De Duitse club ziet het aantrekken van Virgil van Dijk als een duidelijk signaal dat de directie van Liverpool per se wil dat de oefenmeester aanblijft. (Daily Star)

Everton wil Callum Wright terughalen van Blackburn Rovers. Leicester City, Tottenham Hotspur en Stoke City zijn echter van plan om the Toffees de voet dwars te zetten. (Liverpool Echo)

De kans is groot dat Josh Earl in de toekomst in Liverpool speelt. Zowel Everton als Liverpool heeft het voorzien op de linksback van Preston North End. (The Sun)

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat Cenk Tosun bij Everton aan de slag gaat. De interesse in de aanvaller neemt toe en nu heeft Besiktas de vraagprijs voor de Turks internatioal plots naar 35 miljoen euro verhoogd. (Sabah)

Meer nieuws
   
21:13
21:13
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
0
   
20:30
20:30
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
   
20:00
20:00
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
42
   
19:44
19:44
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
14
   
19:21
19:21
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
35
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
stengun
 
11
31 december 2017 om 19:36
volgens mij heeft Klopp een enorm langdurig contract, en de volle 100% steun van het bestuur in welke spelers hij wil halen en wat hij wil doen. Bayern is een mooie club, zeker. maar er is meer eer te halen in het terugbrengen van Liverpool naar de top van het voetbal, dan om weer eens kampioen te worden bij Bayern (die dat vrij makkelijk kunnen elk jaar)