Beckham heeft wilde plannen met Miami United
Maandag, 26 maart 2018 om 21:00

De clubs uit de Premier League zullen op 13 april stemmen over de invoering van een videoscheidsrechter bij alle duels. De Engelse clubs willen de implementatie van de VAR echter waarschijnlijk nog met een seizoen uitstellen. (Daily Mirror)

AS Monaco heeft contact opgenomen met Marouane Fellaini. De Belg kan na dit seizoen transfervrij vertrekken bij Manchester United en de regerend Frans landskampioen ziet wel wat in zijn komst. (La Dernière Heure)

David Beckham heeft grote plannen voor zijn Miami United. De voormalige middenvelder wil Carlo Ancelotti als trainer, terwijl hij Wayne Rooney en Cristiano Ronaldo hoopt te kunnen verleiden tot een avontuur in Florida. (Daily Mirror)

Gennaro Gattuso blijft de komende drie jaar trainer van AC Milan. Rino gaat door zijn nieuwe contract twee miljoen euro, exclusief bonussen, verdienen in het San Siro. (Corriere dello Sport)

Manchester United troeft buurman Manchester City af in de strijd om Lukasz Bejger. Het Poolse toptalent van Lech Poznan meldt zich waarschijnlijk deze zomer in de jeugdopleiding van the Red Devils. (Manchester Evening News)

Anderson Talisca heeft er na Liverpool en Manchester United nog een gegadigde bij. AS Roma denkt ook aan de komst van de op dit moment door Benfica aan Besiktas verhuurde Braziliaan. (A Bola)

Meer nieuws
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
2
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
14
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
omid-amiri
 
1
26 maart 2018 om 21:23
als hij ronaldo haalt gaat hij veel shirtjes verkopen en veel aandacht brengen naar de club maar denk niet dat cristiano genoeg geld kan verdienen bij fc miami als dat wel zo is vind ik het wel nog steeds een risico factor
 
gloryUnited
 
3
26 maart 2018 om 21:43
Al het geld dat Ronaldo daar zou verdienen komt uit de broekzak van beckham
 
bertdebloem
 
2
26 maart 2018 om 22:07
Nog een Hollywoodteam in de MLS. Wanneer gaan ze nu is eindelijk kijken naar de eigen jeugd en echt werken met een lange termijn plan. Weer gaan ze voor bejaarden met een grote marketingwaarde. Wat betreft Ronaldo hij is een winnaar en die zie ik nog wel minstens 2-3 seizoenen bij real spelen. Zou wel mooi zijn als hij zijn carrière afsluit bij Madrid.
 
Marchant
 
3
26 maart 2018 om 23:41
Beetje ondoordachte post, als je een nieuwe club start en nog moet beginnen heb je geen eigen jeugd. Is natuurlijk een geniale marketing stunt, als Ronaldo naar de msl zou gaan zij hij zijn salaris en zelfs een super transfer bedrag enkel aan marketing terug verdienen voor Miami.. Maar eerlijk gezegd zie ik in Ronaldo een familie man, die niet met 4 kids naar Amerika gaat verhuizen . Niet voor het geld iig