Bod van 400 miljoen euro op Premier League-club
Zaterdag, 25 januari 2020 om 18:15

Julius Bliek heeft waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd in het shirt van Go Ahead Eagles gespeeld. De verdediger heeft toestemming gekregen om te praten met een geïnteresseerde club uit het buitenland. (RTV Oost)

De zaakwaarnemer van Jean-Kévin Augustin werkt aan een overstap van zijn cliënt naar Leeds United. De door RB Leipzig aan AS Monaco verhuurde spits wil graag aan de slag in Engeland. (The Athletic)

De Saudische kroonprins Mohamed Bin Salman heeft zijn pijlen op een andere Premier League-club gericht nadat het niet is gelukt om Manchester United over te nemen. De gesprekken om Newcastle United voor 400 miljoen euro te kopen zijn inmiddels onderweg. (Wall Street Journal)

Girondins Bordeaux kan meer dan twintig miljoen euro incasseren voor Aurélien Tchouaméni. AS Monaco en een club uit de Premier League hebben allebei een bod uitgebracht op de jonge middenvelder. (20 Minutes)

Florentino Luís heeft in OGC Nice, Stade Rennes en AC Milan een aantal bewonderaars. I Rossoneri zouden de middenvelder van Benfica in eerste instantie willen huren, inclusief koopoptie van vijftig miljoen euro. (Record)

Real Madrid heeft zijn oog laten vallen op Kenneth Soler. De achttienjarige vleugelspits komt nu nog uit voor Espanyol, waar hij nog wacht op zijn eerste minuten in de hoofdmacht. (Marca)

Meer nieuws
   
14:00
14:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
   
13:33
13:33
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
7
   
13:32
13:32
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
12
   
12:53
12:53
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
14
   
12:10
12:10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
lucas1234
 
16
25 januari 2020 om 18:35
Lijkt mij personlijk een betere investering dan Man United. Newcastle is een slapende reus in Engeland (net als Aston Villa overigens). Een enorm stadion, gigantische achterban en veel groeipotentie. Ik zie Newcastle met goed beleid, zomaar dezelfde stappen zetten als Man City.
 
MoTheSpur
 
2
25 januari 2020 om 20:08
Duurt wel 5 jaar voordat ze op dat punt kunnen komen hoor. Veel vallen en opstaan met slechte aankopen enzo. Hopelijk kunnen ze het moet goed beleid doen.
 
lucas1234
 
1
25 januari 2020 om 20:15
Dat is ook normaal toch, bij City heeft het ook jaren geduurd.
 
MoTheSpur
 
3
25 januari 2020 om 21:25
Dat is waar maar het ligt ook aan het beleid en of die non-voetbal mensen geduld hebben gezien zij het waarschijnlijk gewoon als speeltje zien. Sommige eigenaren houden het binnen drie jaar alweer voor gezien.
 
bommmel
 
2
25 januari 2020 om 23:37
Ik denk niet dat hij het ziet als speeltje. Het gaat hem waarschijnlijk om het legitimeren van zijn persoon. Daar zou je niet aan mee moeten werken. Het lijkt me dan ook sterk dat het bij Manchester United het echt op geld is afgeketst. Hij had dat bod lachend kunnen verdrievoudigen.
 
MrKrillin
 
0
26 januari 2020 om 09:42
@lucad1234 zoals je aangeeft, met goed beleid. Ik denk niet dat die Salman geduld heeft en de stad ver in het noorden - ver weg van bruisende Londen - lijkt me ook niet aantrekkelijk voor zo een (narcistische) prins. Denk dat een club uit Londen een betere keuze zou zijn. Iets als Arsenal zou voor zijn zelfverheerlijking beste zijn (ook voor Arsenal) en anders een club als Westham United. Als hij geduld heeft heb je mooie clubs divisie lager als QPR of Fullham. Iemand met veel geld en goed beleid gun je een club als Leeds. Zou gaaf zijn als die weer terugkomen aan de top.
 
Zermatt_Person
 
4
25 januari 2020 om 18:43
Die Florentino Luis zou een goede CVM zijn voor Spurs, die het nu mist. Florentino Luis heeft een passing range van boven de 90 procent en gemiddelde ibterceptie aantal van 4.1 per wedstrijd. Dat zijn goede cijfers voor een voetballende CVM. Spurs had veel beter Florentino Luis kunnen halen met een huurdeal en optie tot koop i.p.v. Gedson Fernandes. Florentino Luis is een speler die ze meer missen dan een Fernandes. Types als Gedson Fernandes hebben ze er genoeg in selectie van Spurs.
 
MoTheSpur
 
3
25 januari 2020 om 20:06
Elke degelijke CVM is welkom bij ons haha. Fernandes gaat ook gewoon een goede toevoeging zijn met zijn techniek, dribbels en loopvermogen. We missen een sterke verdediger voor naast Alderweireld, een balvaste spits en dus een CVM. Als Newcastle overgenomen zou worden dan gaat het echt een competitieve competitie worden. Je ziet nu al teams als Wolves, Sheffield en Leicester de top4 en top6 bestormen. Alleen hopen dat het wel met goed beleid zal gaan.