Bod van 65 miljoen euro uit Engeland op Arek Milik
Donderdag, 9 januari 2020 om 00:30

De mogelijke opvolger van Lars Veldwijk loopt rond in de Keuken Kampioen Divisie. Sparta Rotterdam heeft zijn oog laten vallen op MVV-spits Anthony van den Hurk en hoopt spoedig tot een akkoord te komen. (De Limburger)

Hertha BSC gaat niet een derde bod uitbrengen op Lucas Tousart. Olympique Lyon moet nu bepalen of men het tweede bod van 25 miljoen euro op de defensieve middenvelder accepteert of niet. (France Football)

Manchester United gaat nog deze maand een bod van 65 miljoen euro op Arek Milik uitbrengen. Napoli is momenteel met de aanvaller in gesprek over het verlengen van zijn medio 2021 aflopende contract. (Sky Italia)

Watford aast op Joe Bryan van Fulham en denkt dat twaalf miljoen euro afdoende is. De Championship-club uit Londen acht de linksback echter cruciaal in de strijd om promotie naar de Premier League. (The People)

Olympique Lyon gaat een voorstel van Atlético Mineiro afwijzen. De Braziliaanse club wil Jean Lucas anderhalf jaar huren, maar de middenvelder begint zich steeds beter thuis te voelen bij de Ligue 1-club. (Le10Sport)

Lille wil snel weten van Boubakary Soumaré of hij deze maand getransfereerd wil worden. De middenvelder geniet concrete interesse uit Engeland, waar men mondeling heeft toegezegd circa vijftig miljoen euro te willem betalen. (RMC Sport)

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (27)

 
No.2
 
3
9 januari 2020 om 01:33
Weet iemand of Ajax nog een doorverkoop% heeft op Milik!?
 
Richard-nec
 
21
9 januari 2020 om 06:32
Nee vokgens mij niet , als dat wel zo was hadden ze het waarschijnlijk in de titel gezet
 
nederland79
 
1
9 januari 2020 om 09:09
paar % opleidingsvergoeding
 
SamuelSanders
 
33
9 januari 2020 om 02:12
Dus United verkoopt lukaku voor ongeveer 75 miljoen en wilt dan een Milik halen voor 65 miljoen met een 1 jarige contract? Je zou denken dat ze geleerd hebben van hun fouten.
 
Japie_Krekel
 
13
9 januari 2020 om 02:29
dit gerucht lijkt me ook erg sterk. hij heeft 29 keer gescoord in 70 wedstrijden voor Napoli. dat is niet het moyenne van een spits die United dichter bij een top 4 plek gaat brengen
 
Jantje_Fatsoen
 
29
9 januari 2020 om 03:02
Zou een dramatische aankoop zijn inderdaad. Ga dan voor Cavani of zo. Ik zou nog eerder aan een Haller denken dan aan Milik
 
D-Bergkamp
 
12
9 januari 2020 om 07:10
99 wedstrijden met 44 goals en 5 assists bij Napoli zijn wel gemiddeldes waar een United wat mee kan...
 
Lewy
 
6
9 januari 2020 om 08:46
Want Haller komt ook maar enigszins in de buurt van Milik? Tuurlijk is het bedrag hoog, maar ik begrijp oprecht niet dat Milik zo onderschat wordt. Bij Ajax was dat al zo en dat is eerlijk gezegd lachwekkend als je kijkt naar de statistieken van ze spitsen voor hem.
 
Lewy
 
3
9 januari 2020 om 08:49
Makkelijk om alleen te kijken naar het aantal wedstrijden. Als je de Serie A niet volgt is dat prima, maar reageren heeft dan ook weinig zin. Milik heeft last gehad van erg vervelende blessures, maar is ook dit seizoen weer sterk teruggekomen na zijn blessure. Hij scoort altijd en overal.
 
nederland79
 
0
9 januari 2020 om 09:09
@japie, natuurlijk wel veel invalbeurten erbij
 
AchiZozo
 
1
9 januari 2020 om 11:07
Milik doet het bij Napoli gewoon goed. Hij is vaak geblesseerd geweest en heeft dus heel wat wedstrijden als invaller gespeeld om terug te komen. Zijn moyenne is meer dan prima voor een spits. Zeker gezien hij in Italië speelt. Zeker weten een toevoeging voor United. Hij heeft oog voor de goal, mooie loopacties, koppend ook heel sterk en een goede linkerbeen . Hij zou united meer aanvallende invloeden geven. Rashford zou ook beter tot zijn recht komen en bovendien meer ruimte krijgen. Ook zou ik het niet eens gek vinden om een Ziyech erbij te hebben. United moet zeker voor Milik gaan en nog 2 goede verdedigers halen. Koulibaly en Sule zou echt mooi zijn!
 
-The Maestro-
 
1
9 januari 2020 om 11:15
Ik neem aan dat je zelf ook wel ziet dat Koulibaly en zeker Süle onhaalbaar zijn. Al helemaal als je ze alle twee wilt halen. Man United had dat geld van Maguire beter kunnen investeren in Koulibaly.
 
Dante
 
0
9 januari 2020 om 11:52
-The Maestro- Eerst noem je Koulibaly onhaalbaar, en vervolgens zeg je dat ze beter Koulibaly hadden kunnen halen. In 1 alinea!
 
-The Maestro-
 
1
9 januari 2020 om 12:15
Ik bedoel dat Koulibaly onhaalbaar is omdat ze al een vermogen hebben uitgegeven aan Maguire.
 
Jantje_Fatsoen
 
3
9 januari 2020 om 12:37
Ja, vind ik wel. Sterker nog: ik vind Haller beter. Goed aanspeelpunt, voetbalt actiever mee
 
Japie_Krekel
 
0
9 januari 2020 om 13:44
@nederland79 dat kan maar tilt een bankzitter van Napoli United naar een hoger niveau en wil je graag een speler die zo vaak geblesseerd is?
 
Japie_Krekel
 
0
9 januari 2020 om 13:48
@D-Bergkamp 1 doelpunt in de twee wedstrijden. ik denk dat United meer heeft aan een spits die er elk seizoen 25 plus goals inschiet. als Lukaku het daar al niet red dan heb ik helemaal mijn twijfels of Milik zich weet te onderscheiden bij United
 
Japie_Krekel
 
0
9 januari 2020 om 13:52
@lewy waarom is Haller zoveel minder als Milik dan? Haller vind ik sowieso sterk aan de bal en in de lucht, hij is minder vaak geblesseerd en hij schiet er in Engeland toch ook wel met regelmaat een goal in. ik vind Haller niet goed genoeg voor United maar dat vind ik Milik ook niet
 
Kruk666
 
9
9 januari 2020 om 04:21
Ik dacht dat Ajax met een vervroegde 1 aprilgrap kwam, maar milik voor 65miljoen?
 
Japser
 
3
9 januari 2020 om 08:15
En zie hier het structurele probleem van ManUtd: gemiddelde spelers kopen voor een veels te hoge prijs. Of spelers kopen die totaal niet passen bij ManUtd of het snelle spel van de premier league
 
THenry_228
 
2
9 januari 2020 om 09:49
Inderdaad, met alle respect voor Milik maar dat is toch eerder een spits die je bij Everton, West Ham of Leicester verwacht maar toch niet bij United?
 
JFK010
 
0
9 januari 2020 om 12:37
Waarom zou die niet bij MU passen? Het is niet dat ie steevast een bankzitter is volgens mij. Zoals hierboven geschreven heeft het vooral met zijn blessures te maken. Milik is toch een beetje een counterspits die die ballen van overal rond of in de 16 kan binnen trappen? Heb m niet intensief gevolgd, maar buiten zijn blessures om heb ik toch wel mooie goals voorbij zien komen vanuit de serie A. Ik denk dat het met Rashford en Martial dan als linkerbeen van het stel wel zou kunnen klikken. Heb m wel vaker snijdende steekpasjes zien geven of lepe lobballen. Heeft zelf ook mooie looplijnen volgens mij. Zou MU dan eindelijk de weg omhoog vinden? Stel dat Donny er ook heen gaat? Dan zouden ze alleen achterin nog echt moeten versterken. Zou dan zoeken naar een type Godin of zo. Niet veel restwaarde, maar misschien wel iemand die al die jonkies bij de hand zou kunnen nemen. Enige risico wat mij betreft is zijn blessuregevoeligheid.
 
-The Maestro-
 
4
9 januari 2020 om 11:13
Man United moet stoppen met grote bedragen uitgeven voor net-niet spelers. Als Man United zijnde zou ik beginnen met het aanstellen van Poch, en hem de volledige zeggenschap geven over het transferbeleid. Allereerst moet je daar beginnen met een grote schoonmaak, en overbetaalde spelers als Lingard, Shaw & Mata van de hand doen. Vervolgens moet er gericht ingekocht worden. Spelers als Alex Telles, Thomas Partey & Jadon Sancho zouden Man United echt versterken. Verder moet je dan proberen Eriksen & Cavani transfervrij vast te leggen. Als dat lukt heb je een absoluut topteam die zondermeer kampioen kan worden. Opstelling: De Gea; Alex Telles, Lindelöf, Maguire, Wan-Bissaka; Partey, Pogba; Rashford, Eriksen, Sancho; Cavani/Martial. (4-2-3-1)
 
JFK010
 
3
9 januari 2020 om 12:56
zou het prachtig vinden als het zou lukken wat jij schrijft. Al die transfers zou United op vooruit gaan. Al heb ik er wel een hard hoofd in: Cavani zie ik naar Atlético gaan. Eriksen zie ik naar Inter of heel misschien nog Real gaan. Die andere 3 zouden misschien nog wel lukken, maar ook daar zullen ze de Jackpot voor moeten betalen. Al met al denk ik toch een onhaalbare missie! Al is die wel mooi bedacht zo! Ik zou in je aankopen alleen nog een ervaren, bewezen kracht neerzetten. Ala Godin of Bonucci (die zijn zelf denk ik natuurlijk niet haalbaar, maar zo een type speler). Meer een oudere rot in het vak die nog vuur in zijn donder heeft. Weinig restwaarde maar wel een baas achterin. Ik denk dat De Gea met zo een beest voor zich, weer een stuk zekerder in zijn schoenen gaat staan en ook weer de sterren van de hemel zal keepen. Verder zou ik Milik ook geen slechte keus vinden (je moet alleen hopen dat hij niet meer geblesseerd raakt). Ik denk dat een 3-mans aanval met Rashford, Milik en Martial (roulerend over de verschillende posities voorin) wel voor een heleboel gevaar zou kunnen zorgen in de PL. Verder zou ik ook een Donny halen. Ik denk met zijn felheid en lopen tussen de linies, hij wel van toegevoegde waarde zou kunnen zijn en dat het Engelse voetbal hem wel zou liggen.
 
 
0
9 januari 2020 om 15:40
Ik snap dat dit een gerucht is maar wat moet Man United met Milik? ze hebben Rashford en Greenwood al en eventueel Martial. Voor 65 Miljoen zou ik gaan kijken om Upamecano los te weken bij leipzig. Anders kan je van dat geld ook een speler als Havertz halen.