Boëtius en Kuwas komen op zelfde lijst terecht
Zondag, 7 januari 2018 om 12:00

Bolton Wanderers vraagt vierenhalf miljoen euro voor Jake Turner. De achttienjarige doelman wordt gevolgd door onder meer Everton en Manchester United. (The Sun)

Voor doelman Wouter van der Steen is belangstelling vanuit Japan. Werkgever sc Heerenveen is vooralsnog niet bereid mee te werken aan de transfer. (Voetbal International)

Simone Verdi staat voor een miljoenentransfer naar Napoli en dus zoekt Bologna naar een opvolger. De Serie A-club heeft Jean-Paul Boëtius en Brandley Kuwas op het oog. (Corriere dello Sport)

Stefano Okaka is een van de kandidaten om de nieuwe spits te worden van Crystal Palace. De Italiaan kan voor ruim elf miljoen euro worden opgehaald bij Watford. (The Sun)

Moussa Marega heeft de clubs voor het uitkiezen. De doelpuntenmaker van FC Porto is in beeld bij Brighton & Hove Albion, Chelsea, Leicester City, Manchester United en Tottenham Hotspur. (Diverse Engelse media)

Nantes houdt hoop op de komst van Lucas Moura. Voorzitter Waldemar Kita zegt dat Paris Saint-Germain er geen problemen mee heeft om de rechtsbuiten naar Nantes te sturen. (France Football)

Meer nieuws
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez maakt miskoop finaal af: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij!'
0
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
14
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (16)

 
AbrahamBollegraf
 
5
7 januari 2018 om 12:23
Nederlandse talenten worden tegenwoordig niet op hun juiste waarde meer gewaardeerd helaas, kennelijk heeft men in het buitenland betere scouts lopen.
 
TimMatavz7
 
27
7 januari 2018 om 12:30
Als wij slechte spelers uit het buitenland halen hebben wij slechte scouts en kunnen wij zelf niks opleiden. Als een buitenlandse club dan ineens interesse heeft in onze "mindere" spelers is dat omdat wij ze niet kunnen waarderen. Als je op die manier redeneert kun je de eredivisie inderdaad 24/7 blijven afzeiken.
 
AbrahamBollegraf
 
4
7 januari 2018 om 12:55
....niet op hun juiste waarde meer gewaardeerd..in Nederland (!)...(genoeg voorbeelden te noemen), dat nekt het Nederlands voetbal hoewel de ere-divisie in het buitenland best een goede naam heeft.
 
Koldmagnum
 
4
7 januari 2018 om 13:27
Hou op man... de eredivisie heeft echt geen goede naam meer... alleen om zwakkere spelers te stallen.. denk je dat het buitenland niet ziet dat de eredivisieclubs (vorig jaar uitgezonderd) nooit ergens om spelen in Europa?
 
AbrahamBollegraf
 
2
7 januari 2018 om 13:41
De reacties uit het buitenland muv België, spreekt toch andere taal en niet vanwege hun spreektaal. ....zwakkere spelers?..veelal hun talenten om hier 'het vak te leren'...
 
narsingh
 
3
7 januari 2018 om 16:07
Als je kijkt naar de jeugdopleiding Ajax Feyenoord en AZ dan behoort de Eredivisie tot de beste ter wereld.
 
Koldmagnum
 
2
7 januari 2018 om 13:29
Snap niet dat ze interesse in Boëtius tonen. Hij heeft dit jaar bij ons nog bijna niets laten zien... als ze hem toch kopen, kunnen wij altijd Kuwas nog halen bij Heracles.
 
AbrahamBollegraf
 
3
7 januari 2018 om 13:58
Als Feyenoorder dus..(?) mag ik hopen dat je oa. toch nog het thuisduel tegen Napoli hebt gewaardeerd ?? Mertens heeft volgens eigen zeggen nog steeds een hoge waardering voor de Ere-divisie...en vrijwel alle geïnterviewde buitenlandse ex-eredivisie spelers. Ook zij begrijpen het enorme financiele verschil en vinden dat juist ongelofelijk hoeveel talenten hier rondlopen. Kom op man, positiever graag!
 
Koldmagnum
 
2
7 januari 2018 om 14:40
Zeker als Feyenoorder... maar goed Larson is niet in de beste vorm en die staat wel hoger dan Boëtius in de pick order. Ja de ex-eredivisie speler... maar de rest? Denk dat een Messi weinig spelers in de eredivisie kent.. misschien kan hij niet eens de helft van de ploegem noemen
 
FCRRR
 
4
7 januari 2018 om 22:32
Kun jij de helft van de ploegen in Argentinië noemen dan, ik niet?
 
GinoMartis
 
1
8 januari 2018 om 15:45
Klop helemaAl abraham kijk hoe t gaat met nl elftal. Omdat z d jongens niet waarderen alleen maar afzeiken
 
AbrahamBollegraf
 
1
9 januari 2018 om 15:13
Ja jammer en zo triest... Van Dijk...Promes...Drost...Tete...Memphis...de Ligt...van de Beek...Kluivert, het buitenland dweept met hun, zelfs Babel, Strootman, Rekik Cillessen worden behoorlijk gewaardeerd bij hun clubs. En er komen zoveel toptalenten aan ook uit het buitenlans oa. Shane Kluivert, Xavi Simons beiden Barcelona men is jaloers op Nederland!