Chelsea doet laatste poging om Real af te troeven
Woensdag, 29 maart 2017 om 12:00

SC Cambuur heeft Sipke Hulshoff een voorstel voor een tweejarig contract gedaan. Dit betekent echter niet per se dat de interim-trainer doorgaat als coach, aangezien een andere rol ook tot de mogelijkheden behoort. (Voetbal International)

Juventus heeft de pijlen gericht op drie spelers van Jong Spanje. Héctor Bellerín is het hoofddoelwit, terwijl Marco Asensio en Iñaki Williams ook op de verlanglijst van La Vecchia Signora staan. (Tuttosport)

Chelsea gaat een laatste poging doen om Eden Hazard uit de handen van Real Madrid te houden. De Belg kan zo’n 345 duizend euro per week gaan verdienen op Stamford Bridge. (The Sun)

Bayern München heeft de hoop op de komst van Max Eberl nog niet opgegeven. Der Rekordmeister hoopt de sportief directeur over te kunnen nemen van Borussia Mönchengladbach. (BILD)

Maxwell zet aan het einde van het seizoen waarschijnlijk een punt achter zijn loopbaan. Paris Saint-Germain hoopt de ex-Ajacied als ambassadeur echter wel voor de club te kunnen behouden. (Diverse Franse media)

Leonard Nienhuis moet aan het einde van het seizoen op zoek naar een nieuwe club. De sluitpost heeft te horen gekregen dat SC Cambuur zijn contract niet gaat verlengen. (Leeuwarder Courant)

Meer nieuws
   
12:00
12:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
6
   
11:31
11:31
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
18
   
11:02
11:02
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
18
   
10:51
10:51
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
   
10:26
10:26
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (15)

 
yigal
 
4
29 maart 2017 om 12:11
Ze moeten er alles aan doen om hem te behouden. Wat een fantastische speler is dat. Denk overigens dat hij helemaal niet bij Real past.
 
chandor
 
2
29 maart 2017 om 12:42
dat zeiden ze over Bale ook maar waar ik mij meer zorgen om.maak waar willen ze hem neerzetten? bale links c7 rechts en hazard dan? 345000 per week is denk ik niet genoeg wat real gaat bieden.
 
real8madrid
 
2
29 maart 2017 om 13:33
Dat zeggen heel veel mensen. Maar kijk eens hoeveel wedstrijden Bale al heeft gemist? En Ronaldo heeft ook al een aantal wedstrijden in de spits gespeeld. Na Bale en Ronaldo heb je eigenlijk enkel Vazquez voor de flanken. Als Hazard erbij komt denk ik dat hij, Bale en Ronaldo met z'n 3 gewoon constant rouleren. Aangezien Bale zo enorm blessuregevoelig is en Ronaldo een dagje ouder wordt
 
La~Decima
 
0
29 maart 2017 om 14:22
Asensio kan ook op de flank toch? Die mag wel wat meer kans krijgen. Ik vind het blessureleed wel een probleem bij Bale. Je kunt er niet op bouwen. ALS Bale weggaat zou Hazard wel een droomvervanger zijn.
 
Real CF Madrid
 
2
29 maart 2017 om 13:00
Hazard zou CR7 kunnen opvolgen. Ze willen hem misschien er alvast bij hebben. Maar zoals het er nu voor staat heeft Real gewoon een zeer complete selectie en een geweldig elftal. Casemiro en Kroos kunnen nog jaren mee op het middenveld. Benzema en Bale ook voorin. Voor Ronaldo zouden ze alvast Hazard kunnen halen, maar ook Ronaldo kan nog lang mee. Carvajal en Marcelo ook voor de backs. Ramos kan nog jaren mee. Vervanger voor Pepe hebben ze al in Varane. Navas is als keeper nog vrij jong en anders kunnen ze De Gea halen. Ze hebben als aanvallende middenvelders nog Isco, Asensio en James. Dus dat zit echt wel goed met de selectie. Wat een geweldig elftal. De enige aankopen die je nog eventueel nodig zou kunnen noemen is een vervanger van Modric. Dat wordt een dure aankoop om die klasse te kunnen vervangen in de toekomst. Die kan overigens ook nog wel een tijdje mee maar een vervanger halen die alvast kan wennen zou slim zijn. Nou dan zouden ze Hazard kunnen halen maar dat is dus nu nog best vroeg aangezien die best veel zal banken. De Gea kan dan nog de beste aankoop zijn, wanneer ze weer mogen inkopen. Met deze selectie kunnen ze in ieder geval nog jaren vooruit. Een opstelling voor nu en de komende jaren :
 
blabla84
 
0
29 maart 2017 om 16:06
Kovacic als vervanger van modric, toch?
 
Real CF Madrid
 
2
29 maart 2017 om 13:03
Graag reacties voor de vervanger voor Modric
 
Spalato87
 
3
29 maart 2017 om 13:12
Kovacic is toch zijn ideale vervanger? die jongen ontwikkeld zich super en is pas 22,23 ofzo? Waarom zou je dan nog een extra dure speler gaan kopen? Zou buiten dat niet eens weten wie je anders zou moeten halen..
 
LosBlancosCF
 
2
29 maart 2017 om 13:40
Kovacic vind ik een perfecte vervanger, de rust die hij uitstraalt is heerlijk gwn, anders mag verratti wel komen wat een geweldenaar is dat toch
 
John Terry
 
1
29 maart 2017 om 13:39
Gaan we weer. Laatste poging? Er is nog niet eens wat gebeurd. Abramovic staat niet bekend om het verkopen van topspelers en heeft natuurlijk als het om business gaat 200 keer de ervaring van Perez. En dan natuurlijk de eigen mening van Hazard niet vergeten, die gewoon happy is en niks heeft laten weten over dat hij een transfer wilt. Wil je Hazard? Minstens je halve transferbudget, dan wordt er pas gepraat.
 
Toumi
 
0
29 maart 2017 om 18:37
Zo te zien hebben we hier een woordvoerder van Chelsea. Ot: Hazard heeft nooit echt een geheim van gemaakt dat Real zijn droomclub was. Hij speelt er niet gewoon omdat de concurrentie er momenteel moordend is. De kans dat hij op de bank komt te zitten is reƫel. Misschien kan hij eerst een gesprek eens houden met club en trainer voor hij iets beslist. In ieder geval zie ik hem zeker nog voor Rael spelen in de toekomst.
 
John Terry
 
0
29 maart 2017 om 20:37
Beargumenteerbaar de beste speler uit de Premier League die nog drie seizoenen vastligt en momenteel 26 is, geloof mij maar dat daar harde knaken voor moeten gaan vallen. Nu weet ik wel dat Real dat kan, maar dan blijf je wel met Navas en een vertrekkende Pepe over. Voor de bedragen van tegenwoordig zal zelfs Real Madrid dan twee keer moeten nadenken waar de prioriteiten precies liggen. Ook al ben je de grootste van Europa, je kan niet elke topspeler hebben.De reden dat hij momenteel niet bij Real speelt is overigens dat hij nooit met ze om tafel is gegaan, met Chelsea wel. Zo simpel is dat. Nooit een bod van hem geweest, nooit gezegd dat hij weg wilt. Drogba was vroeger ook fan van Arsenal, we weten hoe dat afliep.
 
Real CF Madrid
 
0
29 maart 2017 om 14:39
Dan kost Hazard wel heel veel, ook in de huidige markt, als Real haar halve transferbudget aan hem besteedt Kovacic is een groot talent, maar moet nog veel stappen maken om Modric direct te vervangen. Wanneer Modric vertrekt bij Real, halen ze misschien alsnog een vervanger die er direct staat. Maar misschien is Kovacic dan wel al oud genoeg. Het is wel een ander type middenvelder. Gaan ze nog voor een ander dan is Ander Herrera misschien wel een optie van United. Das ook een geweldige speler en is ook een Spanjaard. Past wel daar denk ik. Verratti is ook geweldig maar verwacht dat hij eerder naar Juventus gaat dan naar Real.