Chelsea richt pijlen op tweetal van Leicester
Woensdag, 23 augustus 2017 om 15:00

Tottenham Hotspur is bereid om te voldoen aan de vraagprijs van Lazio voor Keita Baldé Diao. De Romeinen wensen een bedrag van dertig miljoen euro voor de vleugelaanvaller, die zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar Juventus. (Corriere dello Sport)

Door blessures van Jeffrey Bruma en John Anthony Brooks is VfL Wolfsburg op zoek naar een nieuwe verdediger. Kandidaten voor die functie zijn Aymen Abdennour van Valencia en Neven Subotic van Borussia Dortmund. (BILD)

Chelsea is dicht bij een deal met Leicester City over Danny Drinkwater voor 33 miljoen euro. Ook wil de Engelse landskampioen Jamie Vardy overnemen van the Foxes. (Daily Mirror)

Bayer Leverkusen wil Lucas Alario naar Europa halen. De Duitse club heeft zestien miljoen euro geboden voor de spits van River Plate, maar de Argentijnen willen acht miljoen euro meer zien. (Diverse Argentijnse media)

Kenedy kan verkassen naar Newcastle United. De promovendus is dicht bij een éénjarige huurdeal met Chelsea, de club waar hij niet meer gewenst zou zijn. (The Times)

Paris Saint-Germain doet er alles aan om Kylian Mbappé te strikken. De aanvaller van AS Monaco kan in Parijs vijftien miljoen euro per jaar verdienen, het dubbele dat Real Madrid het talent heeft geboden. (Marca)

Meer nieuws
   
15:30
15:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
   
15:00
15:00
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
   
14:53
14:53
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
   
14:30
14:30
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
   
14:24
14:24
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (12)

 
LaaaBombaaa
 
2
23 augustus 2017 om 15:07
Subotic naar Wolfsburg, waarom kijkt Ajax niet wat de opties zijn voor Subotic.
 
Piet_Ajacied
 
2
23 augustus 2017 om 15:19
Salaris. Maar daar zal het toch niet alleen aan kunnen liggen? Spelers komen niet naar de eredivisie om voor topclubs te komen spelen terwijl ze wel degradatievoetbal willen spelen in bijv. Engeland, Spanje, Italiƫ of Duitsland. Zowel Ajax als Feyenoord en PSV moeten toch in staat zijn een aanzienlijke tekenbonus te geven zodat het salarisplafond gehandhaafd blijft. Of gebruik makend van een vast salaris + bonussen? Ik snap het ook niet als ik sommige transfers zie.
 
SpeedyAFC
 
0
23 augustus 2017 om 17:16
Zelfs dan blijft het lastig, in de eredivisie krijg je ook minder internationale media aandacht wat van directe invloed is op het sponsor geld dat een speler verdiend. dus ook dat moet dan via tekengeld gecomenseerd worden. Daarmee loopt het tekengeld aardig op tot vele miljoenen euros want zowel het salaris als het sponsorgeld moeten over de hele lengte van het contract gecompenseerd worden met tekengeld en bonussen. Ik denk dat ajax het salarisplafond moet gaan herzien, zeker nu de trasnferbedragen internationaaal meer dan verdubbeld zijn, is het niet raar om een deel daarvan mee te nemen in de begroting om daarmee ruimte te maken in het salarisbudget.alleen wil je voorkomen dat de huidge contracten ook herzien moeten worden omdat het dan ineens over heel veel geld gaat. Dat is echt een dilemma want als betere spelrs minder verdienen dan een aankoop dan gaan spelers zoals Ziyech morren.
 
CarltonBanks
 
2
23 augustus 2017 om 15:52
Lazio heeft geen keus, de keuze ligt bij Keita
 
real8madrid
 
1
23 augustus 2017 om 17:38
Natuurlijk wel, ze kunnen het bod van Juve afwijzen en dat van Spurs accepteren. Dan kan Keita nog van alles willen, dan heeft ie enkel de keuze tussen blijven of naar Spurs gaan
 
jpafca
 
2
23 augustus 2017 om 15:39
Zou iemand mij kunnen vertellen wat Chelsea met Vardy en drinkwater zou moeten doen? Lijken mij nou niet bepaald nodig, of heb ik het mis?
 
Chelsea007
 
1
23 augustus 2017 om 15:48
Vardy is inderdaad helemaal niet nodig en de berichtgeving over hem mag je als een korreltje zout nemen omdat het enkel The Daily Mail is die zijn komst speculeert. Drinkwater daarentegen is wat mij betreft broodnodig aangezien we maar 3 centrale middenvelders hebben met Kante, Bakayoko en Fabregas. Hij zou perfect in de 3-4-3 systeem passen met zijn werklust en loopvermogen dus hij is zeker geen overbodige luxe. Na 2 geweigerde biedingen denk ik dat 33 miljoen voldoende zal zijn om hem te halen. Meerdere bronnen spreken over zijn komst dus ik hoop dat hij binnen enkele dagen gepresenteerd wordt.
 
 
1
23 augustus 2017 om 16:19
Ik heb een vriend die een officiele Chelsea page beheert die goeie contacten heeft in de club die beweert dat de Jamie Vardy deal gerealiseerd wordt. Het klinkt allemaal vaag voor jullie, maar ik verwacht dat de Vardy deal done zal zijn. We kunnen deze twee spelers goed gebruiken. De selectie van Chelsea is best wel smal. En met deze twee spelers heb je meer mogelijkheden. Ik zie liever Vardy dan Belotti voor 100 miljoen. Vardy heeft zich al in de Premier League bewezen en met een top team om zich heen is dat positief. Al zal hij de komende 5 jaar waarschijnlijk niet altijd op zijn top zijn.
 
RemyLeereveld
 
1
23 augustus 2017 om 18:58
waarneer gaan chelsea wat bij koopt moeten erg wat bij kom en ik snap dat niet van conte over costa sterkt spits en morta vind ik niks