Coutinho mag blijven hopen op Barcelona
Vrijdag, 1 september 2017 om 21:00

De zomerse transferperiode is pas net ten einde, maar AC Milan kijkt nu al naar januari. De club uit Milaan onderhandelt inmiddels al voorzichtig met Udinese over de winterse komst van Jakub Jankto. (Corriere dello Sport)

Allan kan een nieuw contractvoorstel van Napoli tegemoet zien. De huidige verbintenis van de Braziliaanse middenvelder, die twee jaar geleden van Udinese overkwam, loopt medio 2019 ten einde. (Diverse Italiaanse media)

Een schrale troost voor Philippe Coutinho: Barcelona gaat volgend jaar zomer een nieuwe poging wagen. De Catalanen hebben er vertrouwen in dat Liverpool over een jaar wel medewerking wil verlenen. (Sport)

Diafra Sakho leek op weg naar de uitgang bij West Ham United, maar zijn toekomst ligt toch in Londen. De spits zal spoedig een nieuw contract aangeboden krijgen door de clubleiding. (Sky Sports)

Rafael Benítez staat na drie speelrondes mogelijk al voor een vertrek bij Newcastle United. De Spaanse manager is ontevreden over de transferactiviteit van de promovendus deze zomer. (The Sun)

Birmingham City heeft naast de komst van Alex Song gegrepen. De ex-speler van Arsenal was al in Engeland voor zijn medische keuring, maar een akkoord met zijn club Rubin Kazan bleef uit. (Daily Mail)

Meer nieuws
   
09:38
09:38
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
4
   
09:15
09:15
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
87
   
08:47
08:47
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
23
   
08:26
08:26
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
15
   
07:44
07:44
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
35
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (15)

 
SJSJ
 
5
1 september 2017 om 21:08
Jammer ik ben bang dat het dan te laat is, voor Barca. Niet omdat een andere club hem kan wegkopen maar omdat ze juist dit seizoen zo'n speler nodig hebben. Het heeft echt zo lang geduurd! Voor mij is het wel een teleurstelling
 
Perspectief
 
7
1 september 2017 om 21:08
Jezus, laat Coutinho op Anfield. Hopelijk gaat de Motion of no confidence door en krijgen we een normaal bestuur. Eentje die niet 150 miljoen of wat dan ook biedt.
 
PAASCHKAAL
 
14
1 september 2017 om 21:10
Hier wordt je toch moe van. Coutinho dit en Coutinho dat. Laat Coutinho lekker daar. Hij is volgend jaar niet meer nodig en dan toch ook 'al' 26. Ga dan liever voor een jongere ster. Daarnaast heeft Liverpool gewoon vanaf dag 1 duidelijk aangegeven dat Coutinho nergens heen zou gaan. Vervolgens hebben ze drie biedingen linea recta naar de prullenbak gewezen. Dan nog schakelt Barcelona niet door naar bijvoorbeeld een Lemar (die voor veel minder was op te halen) maar blijven ze Liverpool lastigvallen. Erg onprofessioneel.
 
DavitDavtyan
 
4
1 september 2017 om 21:34
Ikvind het ook jammer dat Barca niet ergens anders heeft gekeken. Dembélé was per se nodig, omdat er eenmaal weinig toppers op flanken lopen die haalbaar zijn. Daarom is het ook acceptabel dat hij zoveel kostte. Coutinho aan de andere kant is een profile dat je ook ergens anders kan halen. Er zijn genoeg creatieve middenvelders.
 
PAASCHKAAL
 
1
1 september 2017 om 22:47
Precies. Het creatieve profiel kan Iniesta dit seizoen nog vervullen, samen met Denis. Ik had liever een ster controleur gehad als Koke/verratti/eriksen maar die waren alle drie helaas niet haalbaar denk ik (hoewel 100+ voor Eriksen misschien wel aantrekkelijk was voor de Spurs).
 
Ajax_Fan10
 
4
1 september 2017 om 21:44
Mee eens laat maar liverpool doet dit ook dom 150 doe normaal
 
PAASCHKAAL
 
2
1 september 2017 om 22:48
Ik vrees dat de transfermarkt blijft escaleren. Op sportief gebied is het behouden van Coutinho een goede zet van Liverpool en als ze hem volgend jaar voor meer geld verkopen (wat best zou kunnen) op financieel gebied ook.
 
PAASCHKAAL
 
2
1 september 2017 om 21:13
Verder zou ik Song nog best een versterking vinden voor een team in Engeland in het rechter rijtje. Zou zelf ook liever in Engeland spelen (ook al is het op het tweede niveau). Benitez heeft inderdaad weinig versterkingen kunnen verwelkomen maar moet eens kijken naar de selectie die hij heeft. Het is al een echt vreemdelingenlegioen dat de afgelopen jaren bij elkaar gekocht is, probeer nu eerst eens uit te vogelen wat je hebt aan echt talent en bouw daar mee. Er lopen best wat leuke spelers rond. Ze zijn vorig jaar ook niet voor niks zo krachtig gepromoveerd.