De Boer praat in april met mogelijke nieuwe werkgever
Dinsdag, 14 februari 2017 om 09:00

Real Madrid heeft de contractonderhandelingen met Isco uitgesteld tot na het lopende seizoen. De middenvelder ligt nog vast tot medio 2018 en mag de komende maanden laten zien wat hij waard is. (Goal)

Beijing Guoan wil de komst van Jonás nog niet uit het hoofd zetten. Benfica heeft naar verluidt een Chinees bod van vijf miljoen ontvangen, dat resoluut naar de prullenbak is verwezen. (O Jogo)

Frank de Boer lijkt toch eerder dan hij vorige week aangaf bereid in te stappen bij Rangers FC. De trainer is namelijk naar verluidt van plan om in april te gaan praten over een functie bij de club. (Daily Record)

Hernán Toledo staat op het punt om Fiorentina te verlaten. De Argentijn wordt waarschijnlijk voor de rest van het seizoen verhuurd aan Lanús. (Diverse Italiaanse media)

Tottenham Hotspur is bereid om Anthony Martial een uitweg te bieden. De Fransman heeft een moeizame relatie met José Mourinho en verlaat Manchester United mogelijk aankomende zomer. (Daily Mirror)

Arsène Wenger blijft bij zijn beslissing om David Ospina te laten keepen in de Champions League. Petr Cech blijft zodoende, tot onvrede van zijn ploeggenoten, tegen Bayern München veroordeeld tot de bank. (Daily Mirror)

Meer nieuws
   
19:32
19:32
Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
4
   
19:15
19:15
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
3
   
18:55
18:55
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
   
18:42
18:42
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
7
   
17:55
17:55
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
61
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (8)

 
KusH
 
0
14 februari 2017 om 09:08
Toch te verliefd op t spelletje dan denk ik Frank... om t maar in de trant van Valentijnsdag te houden.. Maar even een seizoen niets doen.. echt helemaal niets op voetbal gevoed zou misschien wel goed zijn. 5 lange jaren bij Ajax.. hoogte en dieptepunten. En meteen door naar Inter waar t niet liep. Wil natuurlijk niets zeggen. Maar even hoofd leeg.. family First.. zou t wel weten. Maar .. mooie club natuurlijk voor m. Heeft er gespeeld.. kent de omgeving. En.. met alle respect.. niet een te hoog niveau. Kan wel veel winnen met ze .. Ben benieuwd..
 
BarryDB
 
4
14 februari 2017 om 09:08
Als hij in april gaat praten met Rangers, gaat dat toch over het volgend seizoen lijkt mij?? En dat is juist precies wat hij aangaf, niet ergens zomaar instappen, maar een nieuw seizoen beginnen met een voorbereiding en alles erop en eraan
 
S.N. Battalion
 
2
14 februari 2017 om 09:38
Ik mag toch van harte hopen dat Real het contract van Isco verlengd. Ik snap zijn positie volkomen, bij Real is het middenveld gewoon overbezet met kwalitatief goede spelers, concurrentie is moordend. Wellicht bij een mooi bod moet er helaas afscheid genomen worden van James, ik denk dat hij perfect binnen Manu past, kan Pogba vast spelen op 6 waar hij het best rendeert na mijn mening.
 
radjanain4
 
1
14 februari 2017 om 09:40
Ongelooflijk dat Cech niet gaat keepen in de Champions League. Vele malen beter dan Ospina. In de FA cup of league cup snap ik het nog wel maar dit is Gvd de Champions League! Dit laat eens te meer zien dat het tijd is voor een nieuw tijdperk bij Arsenal...
 
jeron
 
1
14 februari 2017 om 09:47
Hoe staat Rangers er financieel weer voor? Zijn er voldoende sponsoren? Misschien leuke uitdaging om ze sportief weer terug te brengen
 
Zlatan65
 
1
14 februari 2017 om 12:04
Ook hier bewijst Wenger wederom dat het geen winnaar is en voorlopig ook geen prijzen meer met Arsenal zal pakken. Denk echt dat het het beste is dat hij vertrekt bij Arsenal. Hij moet zich ook doodschamen als je naar de erelijst van Arsenal vd laatste 10 jaar kijkt.
 
AnilkumarSo
 
0
14 februari 2017 om 19:21
Denk dat deze club meer voor hem is, de echte grote topclubs is niet aan hem uitbesteed. En dat geldt ook voor koeman had lieverd guardiola weer gezien bij fc Barcelona daar hoort gewoon een Spaanse toptrainer/coach te staan