Depay krijgt mogelijk grote naam als trainer
Dinsdag, 8 oktober 2019 om 11:50

Mauricio Pochettino wil snel afscheid nemen van tegenvallende spelers. Eric Dier is een van de namen die Tottenham Hotspur in januari al mag verlaten. (Daily Telegraph)

Een ruime nederlaag in de wedstrijd tegen Liverpool gaat Ole Gunnar Solskjaer de kop kosten. De manager van Manchester United staat ernstig onder druk na de uiterst matige seizoensstart. (Daily Mail)

Na het ontslag van Sylvinho heeft Olympique Lyon twee namen in gedachten voor zijn opvolging. Laurent Blanc en Arsène Wenger, allebei clubloos, staan op het verlanglijstje van les Gones. (L’Équipe)

Manchester United is niet de enige Engelse club met belangstelling voor Moussa Dembélé. Ook Everton zit achter de spits van Olympique Lyon, die circa 45 miljoen euro moet kosten. (Daily Star)

SC Heerenveen onderneemt opnieuw een poging om Runar Espejord over te nemen van Tromsø IL. De Friezen zijn momenteel met de Noorse club in gesprek over de spits annex jeugdinternational. (iTromsø)

Wilfried Zaha onderneemt juridische stappen tegen zijn voormalig zaakwaarnemer Will Salthouse van Unique Sports Management. De aanvaller is nog altijd boos dat er geen vertrek bij Crystal Palace gerealiseerd kon worden. (Daily Mail)

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (16)

 
Japie_Krekel
 
23
8 oktober 2019 om 12:02
ik hoop echt op Wenger, ik zou die man graag terug zien in het voetbal. staat voor leuk aanvallend voetbal, gedraagd zich meestal gewoon normaal en krijgt hij financieel wat steun van de directie dan denk ik dat Olympique Lyon met hem hoge ogen kan gaan gooien. de man word tegenwoordig neergezet als een of andere koekenbakker omdat hij de Premier League de laatste jaren niet won maar als hij net als pakweg een Guardiola een miljard mocht investeren in zijn selectie werd hij nu waarschijnlijk ook als topcoach gezien. bij Arsenal had hij gewoon niet de financiele middelen om het de top 2 echt lastig te maken
 
sergiogreene
 
5
8 oktober 2019 om 12:10
Door wie word hij neergezet als koekenbakker dan? Denk dat iedereen kan beamen dat zijn laatste seizoenen tegenvielen maar dat neemt niet weg dat hij een fantastische manager voor Arsenal is geweest.
 
arsenal890
 
1
8 oktober 2019 om 12:15
Hij had echt wel in sommige zomers meer kunnen uitgeven hoor. Arsenal is al jaren 1 van de rijkste clubs dus had zeker wel gekund.
 
Sella11
 
10
8 oktober 2019 om 12:36
Arsenal had wel degelijk restricties wat betreft uitgaven. Arsenal heeft een self-sustaining model waarbij ze zonder geld van buiten af willen overleven. Door de bouw van emirates konden ze gewoon langere periodes niet veel uitgeven. Pas nu kroenke arsenal volledig in bezit heeft, is er mogelijkheid om geld van buitenaf komen(geen gezeur met andere aandeelhouder)
 
iwanvangils
 
5
8 oktober 2019 om 15:16
Is er een onderwerp waar hij geen mening overheeft... Gelukkig valt het meer mensen op dat meneer japie krekel best irritant is. Kreeg laast zelfs een waarschuwing omdat ik er wat van zei haha
 
MoTheSpur
 
0
8 oktober 2019 om 12:23
Eric Dier is natuurlijk geen basismateriaal voor het niveau wat wij nastreven maar ik zou hem nog wel achter de hand houden gezien hij op meerdere plekken inzetbaar is en hij Engels is. Als hij de rol van bankzitter/squadplayer niet ziet zitten dan gewoon verkopen. Maar er zijn zat anderen die ook mogen/zullen vertrekken en die dus vervangen moeten worden. (Eriksen, Wanyama, Aurier, Alderweireld, misschien Vertongen ook, als het aan mij ligt Lamela, Rose. Een gedeelte hiervan had natuurlijk al weg moeten zijn maarja. Gewoon een nieuw project en steun de trainer met investering in spelers.
 
thomas44
 
1
8 oktober 2019 om 13:52
Eric Dier kan, en i.m.o. ook beter CV gaan af en toe i.v.m. kopkracht, duelkracht en niet kunnen dribbelen/schieten/passen. Wanyama is prima hoor, als bankzitter. Lamela is heeft wat nodig voor de breedte, en alder-verthongen blijft een sterk duo (ondanks mindere maanden nu). Aurier kan op de vleugel, niet op RA.
 
MoTheSpur
 
0
8 oktober 2019 om 16:37
Dier zou handig te zijn maar alleen als hij op de bank wilt zitten. Lamela voegt gewoon niks toe, die jongen speelt al jaren bij ons maar heeft het nooit goed gedaan hooguit 4/5 wedstrijdjes per seizoen. Aurier is slecht en heeft gewoon niet de voetbalintelligentie, hey is wachten op rode kaarten en tegendoelpunten met hem. Alderweireld-Vertongen is nog steeds een sterk koppel maar als ze weg willen dan moet je ze gewoon uitzwaaien en vervangen. Wanyama is gewoon matig vooral na zijn blessures, niet mobiel genoeg en zijn passing is ondermaats. Gewoon verkopen nu het nog kan. Met alle inkomsten kun je gewoon twee spelers halen die wel wat toevoegen aan de selectie. Het is tijd om spelers te vervangen die gewoon te lang bij de club zitten en niet vooruit zijn egaan.
 
Les Gones
 
7
8 oktober 2019 om 12:49
Wenger zou wel echt een droomkandidaat zijn maar heb zo m'n twijfels of hij het zelf wel zou willen. Liet zijn ploegen altijd leuk en attractief spelen en maakt gebruik van de jeugd en verder barst hij natuurlijk van de ervaring. Van mij mag ie komen!
 
YT42
 
2
8 oktober 2019 om 14:20
In z'n geboorteland, aantrekkelijk salaris, jonge spelers en toch een mooie club met een rijke historie. Zou toch een mooie laatste uitdaging zijn voordat die met pensioen gaat.
 
Sirius
 
0
8 oktober 2019 om 13:13
Ik denk niet dat het probleem bij Lyon de trainer is. Ze werken veel met jonge spelers en dan kun je niet verwachten dat je een seizoen lang stabiel bent. Verder zijn ze Ndombele, Mendy en Fekir kwijt.
 
Les Gones
 
4
8 oktober 2019 om 13:38
Ik denk juist van wel. Jonge spelers hebben stabiliteit en vastigheid nodig. De laatste jaren werd er te vaak gerouleert van systeem en spelers wat vaak niet ten goede kwam van het spel. De kwaliteiten zijn er om met deze spelers en een goede en capabele coach goed spel op de mat te leggen met goede resultaten als gevolg.
 
Sirius
 
0
8 oktober 2019 om 14:25
Ik zeg ook niet dat het niet beter kan. Een veertiende plaats is voor Lyon natuurlijk niet goed, maar Frankrijk is wat dat betreft sowieso een rare competitie. Meer dan eens zakken subtoppers in Frankrijk ver af naar beneden. Vaak incidenteel, maar het is wel opvallend.
 
OL1950
 
0
8 oktober 2019 om 15:31
Het is voornamelijk een fysiek sterke competitie waarin teams met fysiek sterke spelers kunnen winnen van iedereen. Ook Paris heeft het dit seizoen regelmatig moeilijk met subtoppers en laagvliegers.
 
szrcn
 
0
8 oktober 2019 om 16:15
Wenger is echt niet clubloos!!! De term “ lyon is trainerloos “ is meer gepast in dit geval.
 
CommandPrompt
 
0
8 oktober 2019 om 16:19
Is Marcelino niet wat voor Lyon? Succesvol met zowel Villarreal als toch ook wel met Valencia. Weg dankzij een bijzondere eigenaar.