Diego Costa kan op huurbasis naar Istanbul
Zaterdag, 8 juli 2017 om 12:00

Southampton wil Ruben Loftus-Cheek op huurbasis van Chelsea overnemen. De Zuid-Engelsen lijken meer kans op de komst van de middenvelder te maken dan Brighton en Newcastle United. (Diverse Britse tabloids)

Internazionale heeft Juventus afgetroefd in de strijd om Facundo Colidio, toptalent van Boca Juniors. Vice-voorzitter Javier Zanetti heeft een belangrijke rol in de transfer van circa zeven miljoen euro gespeeld. (Olé)

Besiktas hoopt Diego Costa op huurbasis van Chelsea over te nemen. Een definitieve overname van de aanvaller is voor veel clubs geen optie, maar de Londenaren willen niet met de Spaanse Braziliaan opgescheept blijven zitten. (Fanatik)

Atlético Madrid en Sampdoria praten over een eventuele transfer van Luciano Vietto. De club uit Genua nam al afscheid van Patrik Schick en lijkt Luis Muriel voor twintig miljoen euro aan Sevilla over te doen. (AS)

AC Milan wil Juan Cuadrado aantrekken en dat is goed nieuws voor Mattia De Sciglio. Juventus wil laatstgenoemde kopen, stuitte tot voor kort op verzet van de roodzwarte club uit Milaan, maar stelt nu een ruildeal voor. (Corriere dello Sport)

Milan zal hoe dan ook een extra financiële bijdrage moeten leveren. Juventus schat de transferwaarde van Cuadrado op 25 miljoen euro, terwijl De Sciglio minimaal tien miljoen euro minder moet kosten. (Corriere dello Sport)

Meer nieuws
   
18:55
18:55
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
   
18:42
18:42
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
5
   
17:55
17:55
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
55
   
17:27
17:27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
10
   
17:25
17:25
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (10)

 
JuventusPuglia
 
1
8 juli 2017 om 12:25
Heb eigenlijk liever dat Cuadrado blijft, Al is het als back up want als Bernardeschi komt en je verkoopt Cuadrado is het net als de situatie toen we Pogba verkochten en Pjanic haalde. Dan zit je nog steeds krap, Dus ik hoop dat er een goede beslissing word gemaakt. Er gaan veel veranderingen komen maar het is nu nog redelijk vroeg
 
SandorSajtos
 
1
8 juli 2017 om 13:39
Ik weet alleen niet of Cuadrado zin heeft om op de bank te gaan zitten en alleen als back-up te fungeren
 
juvedeef
 
1
8 juli 2017 om 14:56
Zou het niet erg vinden als hij vertrekt. De goede wedstrijd zijn op 1 hand te tellen. Al hoop ik dat we gewoon 40 miljoen voor hem vragen. Want als je alles moet geloven zijn arsenaal en Milan erg geïnteresseerd. Dat moet je gewoon slim uitspelen. Met schick en pjaca heb je goede wissels voor bernadeschi en Mandzukic. Hoef je ook niemand meer te halen voor de flanken.
 
JuventusPuglia
 
0
8 juli 2017 om 15:15
Pjaca ligt er uit tot Maart en Shick is geen flank speler. Mandzukic was natuurlijk fantastisch maar het moet niet iets blijven, Als Cuadrado vertrekt zitten we weer krap qua flank spelers dat was toen ook met Pogba. We hadden een middenvelder nodig verkochten Pogba en haalde alleen Pjanic en miste toen eigenlijk nog een CM, Dat gaat nu ook gebeuren als Cuadrado vertrekt, Dan heb je straks weer niks aanvallends op de bank.
 
juvedeef
 
0
8 juli 2017 om 16:48
Schick Kan ook op de flanken uit de voeten. En Mandzukic gaat denk ik op dezelfde positie spelen. Anders komt hij op de bank. En het schijnt dat juve bernadeschi wilt halen en Douglas Costa. Genoeg spelers. Cuardrado is niet gewoon niet goed genoeg. Beter verkopen om winst te maken.
 
BlackMambaTR
 
0
8 juli 2017 om 13:55
Besiktas is uitstekend bezig maar dit is toch een lachwekkende verhaal. Kan mij niet voorstellen dat hij geen andere (meer lucurateive of sportieve opties heeft). Plus Costa wilt naar Atletico en met hun de CL spelen. Gaat Besiktas Costa in CL wedstrijden niet opstellen dan? Het kostenplaatje (costa verdient 10 miljoen per jaar) meegenomen en je kan concluderen dat dit em niet wordt.
 
Clutch
 
1
8 juli 2017 om 14:37
Het gaat om een verhuur voor het hele seizoen, niet tot de winterstop. Want anders hebben beide clubs er niks aan, wij moeten dan in de winter weer op zoek en Atletico heeft een spits die ze niet kunnen opstellen in de CL. Maar misschien nemen ze dat op de koop toe, want met Griezmann, Torres en Vietto hebben ze al een sterke voorhoede.
 
pieterhoek
 
0
8 juli 2017 om 14:34
Het zou voor besiktas een top aankoop zijn weet iemand of besiktas nog belangstelling heeft in andere spelers hoorde zeggen giroud.
 
Clutch
 
0
8 juli 2017 om 15:49
Er worden zoveel namen genoemd. Giroud, Gignac, Bony, Costa, Llorente. Bony lijkt me het meest realistische van al deze namen, we mogen geen transfersom betalen, maar huren is wel mogelijk.
 
real8madrid
 
0
8 juli 2017 om 18:34
Naja afgetroefd? Ik denk niet dat Juve echt concreet was aangezien je in Italie maar 2 non-EU spelers mag aantrekken per jaar en ze Bentacur al hebben gehaald en ook voor Danilo en Costa interesse tonen.