Doelwit van Ajax voor vijf jaar naar Turijn
Zaterdag, 28 januari 2017 om 21:00

Stef Nijland maakte twee weken geleden zijn rentree bij PEC Zwolle na een half jaar blessureleed. De aanvaller kon afgelopen zomer naar Turkije, maar verkoos een langer verblijf in Zwolle. (Website PEC Zwolle)

Joris van Overeem zit op een zijspoor bij AZ en Greuther Fürth wil de middenvelder verlossen uit die situatie. De club uit de 2.Bundesliga heeft zich officieel bij AZ gemeld, maar sprak nog niet met Van Overeem zelf. (Voetbal International)

Vanja Milinkovic-Savic gaat niet naar Ajax. De doelman van Lechia Gdansk werd gelinkt aan de Amsterdammers, maar gaat voor vijf jaar aan de slag bij Torino. (Sky Italia)

HSV heeft Walace bijna binnen en troeft daarmee Leicester City en Watford af. De verdediger wordt maandag medisch gekeurd in Hamburg en komt voor zo’n tien miljoen euro over van Gremio. (Final)

Zoals het er nu naar uit ziet gaat Luisão zijn aflopende contract bij Benfica met één jaar verlengen. Alleen een buitengewone aanbieding zou een uitzondering op deze overeenkomst vormen. (Record)

Fiorentina-trainer Paulo Sousa staat op de nominatie om bij Juventus de opvolger te worden van Massimiliano Allegri. De Portugees ontwijkt voorlopig alle vragen over zijn toekomst. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws
   
16:00
16:00
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
   
15:26
15:26
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
   
14:34
14:34
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
   
14:18
14:18
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
   
13:54
13:54
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
Dennish
 
3
28 januari 2017 om 23:05
Ik geloof niet dat Ajax heel veel interesse in die jongen had. Hij zou hier nr2 worden en Onana blijft hopelijk nog jaren eerste keeper van Ajax.
 
Venezuela
 
0
29 januari 2017 om 02:21
Er staat ook nergens dat ie Onana uit de basis zou spelen, en deze jongen heeft zeker wel talent.