Duits doelwit van Guardiola kost minimaal 45 miljoen
Zondag, 18 februari 2018 om 09:00

José Mourinho en Mauricio Pochettino zijn de voornaamste kandidaten om bij Paris Saint-Germain aan de slag te gaan. Als de Parijzenaars worden uitgeschakeld in de Champions League, is het over en sluiten voor Unai Emery. (Le10Sport)

Leandro Fernandes is zijn avontuur bij Juventus niet goed gestart. De van PSV overgekomen middenvelder maakte een beledigend gebaar richting fans van stadsgenoot Torino en kan een boete van de clubleiding tegemoet zien. (Sky Italia)

Julian Weigl is de middenvelder waar Josep Guardiola voor komend seizoen naar op zoek is. Borussia Dortmund verlangt minimaal 45 miljoen euro, maar dat is voor Manchester City zeker geen obstakel. (Diverse Britse tabloids)

Julen Lopetegui en de Spaanse voetbalbond hebben een akkoord over een contract tot medio 2020 bereikt. De bondscoach gaat er onder de nieuwe voorwaarden ongeveer tien procent aan salaris op vooruit. (Diverse Spaanse media)

Arsenal gaat niet langer voor Jonny Evans en weet inmiddels wat het moet betalen om Chris Smalling aan te trekken. Manchester United wil de verdediger niet voor minder dan dertig miljoen euro laten gaan. (Diverse Britse tabloids)

Napoli houdt rekening met een zomers vertrek van Amadou Diawara, die door onder meer Tottenham Hotspur wordt begeerd. De club uit Napels heeft Lucas Torreira van Sampdoria op het oog als vervanger. (Corriere dello Sport)

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
eddie$
 
7
18 februari 2018 om 09:21
Geweldige speler, doet me een beetje denken aan sergio busquets. Hij gaat de stap naar een absolute topclub absoluut maken.
 
Busi
 
4
18 februari 2018 om 09:36
Mee eens echt een type speler voor Guardiola. Zou voor hem erg goed zijn om onder hem te voetballen
 
FootballCR7
 
3
18 februari 2018 om 11:13
Ik wil graag zien dat Dortmund gaat bouwen aan een goed team om Bayern uit te dagen maar als Guardiola dan vertrekt weigl deze zomer. Jammer voor Dortmund en voor de Bundesliga
 
lizoke
 
0
18 februari 2018 om 12:11
Ik vrees dat het niet uitmaakt bayern gaat alleenheerser blijven. Ze zijn financieel zo sterk, heel slim in onderhandelen en aankopen. Plus ze hebben de aantrekkingskracht. Weigl zou er idd goed aan doen om onder pep te werken. Maar mss wil hij zelf ergens anders naartoe. Dortmund had kunnen meevechten. Maar ja hummels, gotze, lewa hadden kunnen houden groot verschil. Nu is gotze terug gekomen!
 
real8madrid
 
2
18 februari 2018 om 13:02
Gebeurd nooit. Zodra Dortmund weer een beetje in de buurt komt koopt Bayern zelf Weigl wel. Tenminste als hij een belangrijke spil is in dat BVB elftal. Dan zie ik hem liever naar City vertrekken
 
PaztPak
 
2
18 februari 2018 om 11:20
Smalling ? Aub niet die is net zo slecht of nog slechter dan wat Arsenal nu heeft lopen achterin. Wenger moet proberen Koulibaly van Napoli te overtuigen voor Arsenal te spelen.
 
lizoke
 
2
18 februari 2018 om 12:09
Koulibaly dat is een goeie grap, wenger gaat nooit zoveel voor hem betalen. Hij kost minimaal 65 mil en chelsea had 80 geboden en mocht nog steeds niet weg. Napoli is een lastige club om mee te onderhandelen. Ik hoop het voor de supps van arsenal dat er eindelijk grote spelers spelen.