Eljero Elia kan verrassende transfer maken
Zondag, 9 augustus 2020 om 18:26

Real Sociedad heeft twaalf miljoen euro plus bonussen over voor José Juan Macías. De Mexicaanse spits beschikt bij Deportivo Guadalajara over een contract tot medio 2022. (Medio Tiempo)

Josh King wordt naast Paris Saint-Germain gevolgd door AS Roma en Lazio. Bournemouth houdt ondanks de degradatie vast aan een transferbedrag van circa 28 miljoen euro. (The Sun)

Eljero Elia kan een verrassende transfer maken. De transfervrije Nederlander heeft namelijk een aanbod op zak van Göztepe SK, afgelopen seizoen de nummer elf van de Turkse competitie. (Fanatik)

West Ham United lijkt Declan Rice te moeten verkopen, om zo transferbudget vrij te maken. Chelsea overweegt een bod van omgerekend tachtig miljoen euro op de verdediger annex middenvelder. (The Sun)

Tottenham Hotspur volgt de situatie rondom Ainsley Maitland-Niles met veel interesse. Arsenal wil budget vrijmaken voor aankopen en overweegt de vleugelverdediger voor ruim twintig miljoen euro te verkopen. (The Sun)

Everton onderzoekt de mogelijkheden om Thomas Lemar over te nemen van Atlético Madrid. Een bod van veertig miljoen euro lijkt voldoende om de middenvelder naar Engeland te halen. (Le10Sport)

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (10)

 
jer0mmeke
 
10
9 augustus 2020 om 18:33
Wat ‘n flauwekul is deze rubriek. Josh King... interesse PSG? Haha. Elia van de kampioen naar de nr. 11, right? En Atletico betaalde 65 miljoen voor Lemar en zou ‘m nu voor 40 naar Everton laten gaan? Van mij mag dit hele onderdeel geschrapt worden. Het is net als de privé lezen.... allemaal roddel en achterklap en slechts 20% ervan klopt.
 
PeerBerwers
 
31
9 augustus 2020 om 18:37
Ik ben wel benieuwd waarom jij denkt dat de nr 11 daar geen kans maakt, als zijn andere opties ado, twente en groningen zijn. Verder speelt Lemar Dramatisch bij Atletico, dus voor 40 naar Everton zou helemaal niet gek zijn. Sterker nog, dat vind ik aan de hoge kant.
 
PeerBerwers
 
8
9 augustus 2020 om 18:38
Bij monaco was Lemar uitstekend, maar bij Atletico staat hij dit seizoen op 0 goals en 0 assist in 29 wedstrijden.
 
twente-watcher
 
0
10 augustus 2020 om 11:59
Omdat hij dan beter kan blijven zitten en bijtekenen. De NL opties zijn relevant omdat hij van plan zegt te zijn terug te keren naar Nederland. Voor zijn gezin. En daar hoeft hij niet op groot geld te rekenen, want de topclubs zullen hem niet meer nemen. Dan kiest hij voor een club waar hij een meer emotionele band mee heeft. ADO of Twente. Groningen denkt hem binnen te kunnen halen omdat Robben en hij samen in Oranje hebben gespeeld. Ik weet niet of dat voor hem doorslaggevend zal zijn.
 
fc barcalona u
 
9
9 augustus 2020 om 18:42
Ik denk dat in alle geruchten juist wél wat inzit. Ik kan mij voorstellen dat Atleti van Lemar af wilt, en door de corona crisis kan het best zo zijn dat clubs deze zomer ong 20% minder voor een speler over hebben dan voorheen. Verder haalde PSG ook Moting van Stoke 2 jaar geleden (dacht ik) wiens contract afloopt. Niet gek dus dat ze dan bij King uitkomen. Verder kaart @peerberwets Elia’s situatie goed aan.
 
Quancios
 
5
9 augustus 2020 om 18:48
Er staat toch ook 'de wandelgangen'? Het zijn dus geen waarheden en zo worden ze ook niet gepresenteerd. Als je ze niet wil lezen, sla ze dan lekker over zou ik zeggen.
 
swaap
 
0
9 augustus 2020 om 21:07
Je weet dat het een "roddelrubriek" is....?dat betekent dat er een heleboel niet van waar is en het geruchten zijn.