FC Groningen zit dwars met prijs van zes miljoen
Zondag, 5 juli 2020 om 12:00

Mattéo Guendouzi is op weg naar de uitgang bij Arsenal. De middenvelder zit al weken niet bij de wedstrijdselectie van manager Mikel Arteta en wordt door the Gunners het liefst betrokken in een ruildeal. (The Athletic)

Ismaël Bennacer staat open voor een aanbieding van Manchester United. De middenvelder van AC Milan, die vijftig miljoen euro moet kosten, kan zijn loopbaan ook vervolgen bij Manchester City, Real Madrid of Paris Saint-Germain. (La Gazzetta du Fennec)

Deyovaisio Zeefuik kan een vierjarig contract tekenen bij Hertha BSC. FC Groningen verlangt zes miljoen euro voor de rechtsback, maar de Duitse club gaat dit bedrag niet betalen. (BILD)

Naast RC Lens, Girondins Bordeaux en Stade Reims heeft ook FC Metz interesse in Azor Matusiwa. Laatstgenoemde Franse club heeft vier miljoen euro geboden voor de middenvelder, die graag wil vertrekken bij FC Groningen. (Eurosport)

Hamburger SV is op zoek naar een opvolger van de vertrokken trainer Dieter Hecking. Naast de clubloze trainers Dimitrios Grammozis en André Breitenreiter staat ook Alfred Schreuder op het lijstje. (BILD)

Ben Godfrey kan naar de Bundesliga trekken. De centrale verdediger van Norwich City, die wordt getaxeerd op bijna dertig miljoen euro, staat in de belangstelling van Borussia Dortmund en RB Leipzig. (The Sun)

Meer nieuws
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
8
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (25)

 
Japie_Krekel
 
8
5 juli 2020 om 12:06
Is Guendouzi zover weg gezakt? Ik vond hem bij Arsenal een periode best goed spelen en voor een jonge speler is dat niet vanzelf sprekend in een competitie als de Premier League
 
Jackieboy10
 
17
5 juli 2020 om 12:20
Valt mee. Zijn mentaliteit schijnt echter niet goed te zijn. Arteta eist volledige inzet, ook op de training. Guendouzi levert dat schijnbaar niet. Daarnaast is dit een onzin bericht, omdat "al weken niet bij de wedstrijdselectie" letterlijk onzin is. Dat was namelijk alleen afgelopen wedstrijd. Daarvoor wissel en daarvoor gewoon basisspeler.
 
TILBURG013
 
7
5 juli 2020 om 13:15
Nou nee, Guendouzi zit al 4 wedstrijden op rij niet bij de wedstrijdselectie. Die gaat gewoon verkocht worden..
 
consy
 
9
5 juli 2020 om 12:22
Frenkie vind je een miskoop maar Guendouzi vind je wel goed spelen. Het wordt weer eens duidelijk hoe vooringenomen negatief jij bent over vele Nederlandse voetballers. Alles wat buitenlands is is natuurlijk veel beter. Guendouzi kan er niks van en komt te kort voor het niveau van wat Arsenal zou moeten zijn. Zogenaamd gif hebben meerdere spelers wel, je moet in de eerste plaats heel goed kunnen voetballen voor dat niveau. Heel snel ruilen voor een Neves van Wolves of Donny vd Beek.
 
Japie_Krekel
 
20
5 juli 2020 om 12:43
@consy omdat jij de context van mijn reacties niet meeneemt. Frenkie is tot nu toe een miskoop omdat die positie al bezet was met Busquets en hij nu in een rol gebruikt wordt waarin je niks aan hem hebt. ik vind Frenkie en Griezmann geweldige spelers maar niet in de rol waarin ze op dit moment misbruikt worden. Barca heeft dus twee spelers gehaald die ze op dit moment helemaal niet nodig hadden en daardoor nu op een manier gebruikt worden waar je niks mee opschiet. dus in dat kader vind ik het idd miskopen. niet op basis van kwaliteit maar op basis van het feit dat het op dit moment overbodige aankopen waren
 
Groninger020
 
22
5 juli 2020 om 12:10
“Ligt dwars”, lekker subjectieve kop weer. Hertha wil hem blijkbaar niet graag genoeg. Dan blijft hij nog maar een jaartje, met Zeefuik is Europees voetbal halen een stuk aannemelijker, dan verdien je dat bedrag wellicht alsnog terug.
 
Sirius
 
1
5 juli 2020 om 13:48
Zo makkelijk is dat niet. Zeefuik heeft nog een 1-jarig contract en zal ongetwijfeld de stap willen maken. Dan ga je geen flinke bedragen krijgen voor een back. Om dan de gok te wagen op Europees voetbal, is dan nogal risicovol. Het is namelijk ook niet zo dat Groningen het geld moeiteloos kan missen en zeker niet in deze tijd.
 
Groninger020
 
2
5 juli 2020 om 14:09
Ik zeg ook niet dat het een makkelijke beslissing is. Het is alleen ook niet zo dat je elk bod maar moet accepteren omdat hij een aflopend contract heeft. Zeker in de wetenschap dat 50% van het bedrag naar Ajax gaat.
 
Sirius
 
1
5 juli 2020 om 14:29
Dan loopt hij volgend jaar gratis de deur uit en heb je helemaal niets. Uiteindelijk zal Groningen gewoon genoegen moeten nemen met een lager bedrag dan ze eigenlijk in gedachten hebben. FC Groningen kan het zich niet veroorloven een bedrag mis te lopen en dat weten ze bij Hertha ook heel goed.
 
Groninger020
 
6
5 juli 2020 om 15:48
De zomer is nog lang en er is meer dan genoeg belangstelling, ook vanuit Engeland en Frankrijk. We zullen zien, geen enkele reden om nu gehaast met een laag bod akkoord te gaan.
 
RickVan Dijk
 
2
5 juli 2020 om 12:37
Zou als ik Arsenal was proberen voor Camavinga te gaan. Kan Guendouzi in zijn thuisland bij Rennes een ster zijn en heeft Arsenal een top middenvelder in wording er bij. Desnoods met een extra bedrag er bij.
 
Arsenallz
 
1
5 juli 2020 om 14:23
Dat is niet te betalen voor Arsenal. Zelfs met Guendouzi als ruilmiddel.
 
arsenal1250
 
0
5 juli 2020 om 12:57
Is Bennacer echt zo goed? Waarom heeft hij bij ons nooit gespeeld? We maken wel verder fouten, zoals met Gnabry.
 
Rossoneri27
 
2
5 juli 2020 om 13:54
Speelt echt sterk bij Milan, verrast me ook niet dat Man City en United beide nadrukkelijk in de race zijn, en Italiaanse media stellen dat Guardiola Bennacer persoonlijk gebeld heeft om naar City te komen, ikhoop dat we hem kunnen behouden voor nog een jaar.
 
Dumbell
 
3
5 juli 2020 om 13:15
Wat een stemmingmakerij! Guendouzi speelde laatst nog tegen Brighton. Neemt niet weg dat hij het beste kan vertrekken. Het komt op mij over dat hij mentaal niet geschikt is voor de top. Tegen Brighton had hij zo een rode kaart kunnen krijgen. Hij is vrij makkelijk op te fokken en is dus een risicofactor. Verder lijkt mij 6 miljoen een prima prijs voor Zeefuik. Als je Matusiwa ook verkoopt, kan je spelers lokken die met Robben willen spelen.
 
Arsenallz
 
1
5 juli 2020 om 14:24
Hoezo stemmingmakerij? Guendouzi heeft zich toen heel arrogant en agressief gedragen en is toen uit de selectie gezet door Arteta. Heeft sindsdien vier (!) wedstrijden niet bij de selectie gezeten terwijl het een gigantisch druk schema is waar iedere speler nodig is. Bovendien wordt hij totaal niet gemist.
 
Dumbell
 
0
5 juli 2020 om 15:02
Zeg dan de laatste 4 wedstrijden of de laatste 2 weken. Zeg disciplinair gestraft. Zo lijkt het alsof hij totaal uit beeld is, terwijl 15 dagen geleden nog speelde. Strikt genomen klopt het wat er staat, maar het is niet volledig.
 
Arsenallz
 
1
5 juli 2020 om 19:24
Het kan inderdaad nauwkeuriger, maar dit noem ik geen stemmingmakerij. Het is namelijk feitelijk correct.
 
bnxje
 
1
5 juli 2020 om 14:11
Bennacer bij man utd, een betere en jongere variant van een type fred. Goede techniek, vechtlust tegelijk sierlijk. En vrij allround. Ik zie het persoonlijk wel zitten. En dortmund moet Godfrey halen. Snelle, sterke CV. Zou goed renderen bij Dortmund.
 
joventut
 
1
5 juli 2020 om 14:25
Zeefuik heeft al overeenstemming met Hertha, en zal ongetwijfeld veel kunnen verdienen. Dat maakt het lastig voor Fledderus c.s., want niemand wil een ontevreden speler in zijn selectie. Omdat Groningen de helft van de transferopbrengst aan Ajax moet afstaan, houdt Fledderus vooralsnog zijn poot stijf. 3 miljoen, strik eromheen en daarna Glenn Bijl van Emmen halen!
 
FcGrun050
 
0
5 juli 2020 om 16:55
Jaa, of je moet mikken op 5 miljoen en 500k als additionele bonussen. Dan Bijl idd halen. Maar er wordt nu in de wandelgangen gesproken over Wahlqvist, een transfervrije rechtsback uit Zweden van Dresden, die al enkele interlands voor Zweden heeft gespeeld en heel wat ervaring heeft. Hoop dat Groningen hem ook kan halen. Daarnaast centraal moet er nog mensen gehaald worden, want met Can en Dammers alleen ga je het niet redden. En op links moet er ook nog wat mensen worden gehaald, want met Van Hintum en Absalem ga je het ook niet redden ben ik bang. Voor Matusiwa geen vervanger halen, want ik geloof nog steeds wel in Van der Looi als verdedigende middenvelder met El Messaoudi. En dan hoop in houden hoe Dallinga en Postema het gaan doen. Wel veel potentie, maar wel weinig ervaring.
 
nuanceman
 
2
5 juli 2020 om 15:01
Hertha ligt net zoveel dwars omdat ze de prijs niet willen betalen. Rare redenering.