FC Utrecht krijgt vlak voor deadline goed nieuws
Vrijdag, 8 september 2017 om 18:00

Isco gaat zijn contract bij Real Madrid verlengen en dat is slecht nieuws voor Manchester United en Tottenham Hotspur. De Premier League-clubs zitten al geruime tijd achter de middenvelder van Real Madrid aan. (The Sun)

Sporting Portugal meldt dat de verkoop van Adrien Silva naar Leicester City rechtmatig is gegaan, ondanks dat de FIFA er voorlopig een streep door zette. De transfersom is volgens de Portugezen 29,5 miljoen euro. (Website Sporting Portugal)

Yassin Ayoub ziet wederom een transfer naar Turkije afketsen. Na Bursaspor heeft ook Alanyaspor het tevergeefs geprobeerd bij de middenvelder, die nu definitief bij FC Utrecht zal blijven. (Voetbal International)

José Sosa heeft de medische keuring bij Trabzonspor succesvol doorlopen. Het is een kwestie van uren voor de club de aanvallende middenvelder overneemt van AC Milan. (Website Trabzonspor)

Antonio Conte wil het niet hebben over de geruchten omtrent Diego Costa. Fenerbahçe zou de spits willen huren van Chelsea, maar dat wil de oefenmeester niet bevestigen. (Sky Sports)

Real Madrid heeft nog altijd een oogje op Timo Werner. De spits van RB Leipzig werd in de voorbije transferperiode al aan de Spanjaarden gelinkt, maar bleef toen in Duitsland. (La Sexta)

Meer nieuws
   
09:38
09:38
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
5
   
09:15
09:15
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
87
   
08:47
08:47
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
23
   
08:26
08:26
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
16
   
07:44
07:44
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
36
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
olesmit
 
1
8 september 2017 om 18:27
Neem aan dat Costa niet meer naar Fenerbache vertrekt, aangezien ze onze Vin al hebben aangetrokken.