Fenerbahçe wil stunten met rebel van Arsenal
Zaterdag, 16 september 2017 om 21:00

Manchester City was donderdag aanwezig in GelreDome. Scouts hielden de verrichtingen in de gaten van Lazio-middenvelder Sergej Milinkovic-Savic. (SportItalia)

Thomas Meunier denkt dat landgenoot Thibaut Courtois een goede aanwinst zou zijn voor Paris Saint-Germain. Chelsea lijkt de doelman echter niet kwijt te willen. (Le Parisien)

Mesut Özil vertrekt volgend jaar zomer mogelijk naar Fenerbahçe. Ali Koç gebruikt de aanvallende middenvelder van Arsenal als troef in de presidentsverkiezingen. (Fanatik)

Wendel vertrekt in januari waarschijnlijk naar Paris Saint-Germain. Sporting Portugal en FC Porto willen de huidige middenvelder van Fluminense dan direct huren. (Record)

Andrija Zivkovic wordt zaterdagavond tegen Boavista bekeken door Manchester United. José Mourinho vindt de Servische aanvaller van Benfica een interessante speler. (O JOGO)

Barcelona hoeft geen poging te wagen voor Aymeric Laporte. De centrale verdediger van Athletic Club en Frankrijk geeft de voorkeur aan Real Madrid. (Don Balón)

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
ModricMagic
 
8
16 september 2017 om 21:02
Laporte zou een uitstekende aankoop zijn. Ramos wordt ook al ouder en dan is Laporte een goeie vervanger. Dat wordt een uitstekend Frans duo met Varane.
 
Guaporta
 
7
16 september 2017 om 21:06
Aymeric Laporte is voor ieder elftal ter wereld een versterking. Dat mag ook wel met zo'n hoge afkoopclausule trouwens! Twijfel trouwens wel aan de berichtgeving van Don Balón, dat is nou niet echt het meest betrouwbare medium. De speler zelf heeft namelijk in het verleden zijn bewondering voor Barcelona (en haar speelstijl) uitgesproken. Maar goed, bijna zeventig miljoen euro voor een centrale verdediger lijkt me iets teveel van het goede.
 
Bambino04
 
2
17 september 2017 om 01:47
Özil naar Fener maakte mij zo gelukkig totdat ik onze felbegeerde onzin krant Fanatik zag staan en hoorde: pfieuw, pfieuw, pffiieeeuuuuwww! Koekoek!
 
fatooo
 
0
17 september 2017 om 06:47
Als Barcelona interesse toont en Real niet of andersom net of een speler dan de boot gaat afhouden. Zijn allemaal mooie verhalen voor in de krant maar in werkelijkheid ligt het toch anders denk ik. Barcelona kan zeker nog een Cv gebruiken. Ben benieuwd wat er bij komt volgend jaar zomer.