Feyenoord-cultspits kan op huurbasis vertrekken
Maandag, 18 december 2017 om 00:30

Mark Hughes blijft aan als manager van Stoke City na de pijnlijke nederlaag tegen West Ham United. De trainer zit bij het duel met West Bromwich Albion komende zaterdag nog steeds op de bank bij the Potters. (Stoke Sentinel)

Emmanuel Emenike gaat mogelijk terugkeren naar de Rusland. De aanvaller van Olympiacos en de Nigeriaanse ploeg staat namelijk in de belangstelling van CSKA Moskou. (Gazzetta)

John Guidetti wordt mogelijk verhuurd. De spits van Celta de Vigo kan bij de Spaanse club niet rekenen op veel speelminuten en Deportivo Alavés is geïnteresseerd in de Zweed. (Diverse Spaanse media)

Verschillende clubs azen op Saîf-Eddine Khaoui. De middenvelder van Troyes staat op de radar van onder meer Borussia Mönchengladbach, VfL Wolfsburg en Medipol Basaksehir. (France Football)

Mimoun Mahi kan tegen Sparta Rotterdam mogelijk zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen spelen. De spits zegt echter dat er op dit moment geen ‘concrete’ belangstelling is. (Dagblad van het Noorden)

Rafinha kan verlengen bij Bayern München, maar wil terug naar Brazilië. De rechtsback staat in de belangstelling van Palmeiras, Flamengo en Cruzeiro. (Globo Esporte)

Meer nieuws
   
19:15
19:15
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
2
   
18:55
18:55
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
   
18:42
18:42
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
   
17:55
17:55
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
60
   
17:27
17:27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (17)

 
RamonDiaz
 
10
18 december 2017 om 00:43
Wat zou ik Guidetti toch weer graag bij Feyenoord terug zien, af en toe een beetje gek maar echt een prima spits die Feyenoord in moeilijke momenten echt op sleeptouw nam.
 
myvision
 
25
18 december 2017 om 00:45
Met alle respect, maar dat moet je echt niet willen. Je hebt aan je huidige spits 10x meer.
 
JSH88
 
3
18 december 2017 om 07:57
Hij zegt letterlijk dat hij dat wel wilt. Ik snap dat Ajacieden liever willen dat we met alleen Kramer achter Jorgensen blijven aanmodderen. Met Vente heeft Feijenoord een prima 2e/3e optie achter Jorgensen maar hij heeft nog wel tijd en ruimte nodig om zich door te ontwikkelen want echt overtuigen kan hij me zeker nog niet (als spits in het veld komen als wissel misschien ook lastig). Guidetti kan zoals hij ooit voor Feijenoord speelde, meer forceren, ook wanneer hij als wissel in wordt gezet. Het is alleen wel grappig om te zien dat rond elke transferperiode deze berichten over Guidetti blijven verschijnen. Bedenk eens wat nieuws zou ik zeggen...
 
myvision
 
0
18 december 2017 om 09:25
Geloof mij: de meeste Ajacieden zien deze provocerende clouwn graag terugkomen hoor. Het calimerogedrag van hem is om van te genieten. Vorig jaar, toen hij door Ajax in de EL tot tweemaal toe werd weggespeeld, bleek dat eens te meer. Ajacieden hebben graag spitsen/spelers die Ajax groot maken. Pelle deed dat met Ajaxface, Guidetti met zn gebaartjes dat hij ooit 3x scoorde tegen Ajax. Het werkt als een rode lap op een stier. Ik had het dan ook over dat de Feyenoordsupporter het niet moet willen. De man is na Feyenoord alleen maar stappen terug gaan maken, daar waar Feyenoord als opstap voor de Europese (sub)top moet gelden. Geef mij Jorgensen maar: die maakt oorlog met zijn benen in plaats van met zijn mond.
 
myvision
 
26
18 december 2017 om 00:44
Wereldcarriere heeft die Guidetti. Geen daden maar woorden is zijn lijfspreuk zo lijkt het.
 
Sulejmanii
 
6
18 december 2017 om 00:52
Wat heb ik me vreselijk aan deze goster geƫrgerd, het was volgens mij nooit zo erg bij mij! De vlag ging uit toen hij de eredivisie verliet.. :-P
 
DavitDavtyan
 
2
18 december 2017 om 01:10
Echt he! Nee, daar eindigde het niet voor mij. Ik zag hem nog 2keer zeer irritant tegen Barca. Wel is hij een hardwerkende en daar heb ik respect voor.
 
SpeedyAFC
 
8
18 december 2017 om 05:33
Verleden jaar mocht hij meedoen bij Celta tegen Ajax in de EL. Begon hij meteen weer raar te doen. Zijn ploeggenoten keken hem aan, wat doe jij nou? Hij was daar slechts invaller die af en toe mee mocht doen, ze konden zijn rare gedrag absoluut niet appricieren. I heb toen echt heel hard om hem moeten lachen. Inmiddels is duidelijk dat hij het bij Celta niet gered heeft, in drie jaar tijd maar 7 goals gemaakt. Hij zal nog een stapje terug zal moeten doen. Hij had destijds gewoon bij Feyenoord moeten blijven, hij had het daar naar zijn zin en scoorde daar best veel. Bij Stoke, Celtic en Cetla werd het allemaal niets, bijna geen goals gemaakt.
 
Ijsmuts
 
16
18 december 2017 om 05:59
Typisch dat ik de ene na de andere Ajacied hier over elkaar heen zie vallen vh lachen omdat de carriere van Guidetti niet wordt wat velen hadden gedacht. Blijkbaar zit er oud zeer. Dat snap ik best trouwens, maar door te zeggen dat hij nergens scoort klopt natuurlijk niet. Whoscored is niet compleet wat dat betreft, sla transfermarkt er bijv maar op na.
 
jorisdijk
 
2
18 december 2017 om 08:41
Ik vind het wel wat kort door de bocht, hij was een veelbelovend talent, die fantastisch presteerde. Een virusinfectie kreeg waardoor het misschien einde carriere was. Toen heeft hij zich bij Celtic teruggeknokt tot een aardig niveau. Niet zo goed als voorheen maar toch genoeg om te zeggen ik ben blij voor hem. Het is erg harteloos om zoiets te zeggen jongens. Hij mag een hekel aan jullie club hebben. Jullie vinden Verthongen toch ook een held? Feyenoorders kunnen van hem ook geen 2 zinnen verdragen.
 
Weef
 
2
18 december 2017 om 08:56
Zure reactie zeg. Het is misschien niet heel gepolijst wat Guidetti laat zien, maar de cijfers liegen niet. Behalve bij Celta altijd elke 90 minuten betrokken bij een goal. Bij Celta, in een van de twee sterkste competities ter wereld, is dat elke 150 minuten. Zou er in de eredivisie ook weer makkelijk 20+ in rossen. Hij is waarschijnlijk te duur als tweede spits, maar als Jorgensen vertrekt zie ik hem graag als vervanger komen hoor.
 
DefisDre
 
2
18 december 2017 om 02:56
Guidetti ophalen als man achter Jorgensen? Zit iets te hoog qua salaris denk ik. Zelfs al zou Kramer vertrekken.
 
Manstan
 
1
18 december 2017 om 03:53
Denk niet dat Guidetti zit te wachten op een rol achter Jorgensen. Die wil het komende half jaar veel spelen en dan mee naar het WK. Daarna zou ie wel bruikbaar kunnen zijn, maar vrees voor Feyenoord dat hij idd te hoog in de boom zit qua salaris
 
SpeedyAFC
 
2
18 december 2017 om 05:34
Ik weet het niet, hij heeft afgelopen vijf jaar echt helemaal niets laten zien. Het begon destijds met die rare, langdurige blessure maar sindsdien heeft hij nimmer meer potten kunnen breken. Ben bang dat hij ook bij Feyenoord vies tegen zou vallen. Met Jorgensson heb je echt een klasse beter in huis.
 
Ijsmuts
 
3
18 december 2017 om 06:23
Jorgensen kan ook achter de spits spelen, dan zou guidetti in de spits kunnen.
 
-Misha-
 
8
18 december 2017 om 06:49
Zou Driedetti toch erg graag willen zien bij Feyenoord, heeft toch een mentaliteit en drive die heel het team en de supporters op sleeptouw kan nemen. Denk dat hij zeker nog van waarde kan zijn. Bijzonder ook om veel ajacieden iedere keer gefrustreerd te zien reageren op artikelen van Super Guidetti, een speler die nooit aan vals spel deed, maar in woord/gebaar en in voetbal liet zien ajax te kunnen raken. Dat is inmiddels wel duidelijk.
 
daveke
 
13
18 december 2017 om 07:36
Alle ajacieden vinden Guidetti een vervelende gozer. Is gewoon oud zeer door die drie goals in de klassieker. Hij past perfect bij feyenoord. Zeggen wat hij wil en wat ze er van vinden boeit hem niks.