Griezmann heeft plotseling twee opties minder
Zondag, 18 februari 2018 om 21:00

Ben Wilmot weet de ogen van twee topclubs op zich gericht. Tottenham Hotspur en Arsenal hebben het namelijk allebei voorzien op het talent van Stevenage. (The Sun)

Barcelona heeft geen biedingen uit China op Andrés Iniesta ontvangen, zo verzekert coach Ernesto Valverde. De ervaren middenvelder zou overwegen om zijn loopbaan in Azie af te sluiten. (AS)

Antoine Griezmann had zijn zinnen gezet op een zomerse transfer naar Manchester United, totdat men Alexis Sánchez haalde. De aanvaller maakt zich nu zorgen, daar Atlético Madrid een transfer naar Barcelona niet goedkeurt. (AS)

Real Betis wil in de zomer werk maken van de komst van Dani Ceballos, die afgelopen zomer naar Real Madrid vertrok, en Marcos Llorente. De middenvelders komen bij de Madrileense topclub amper aan spelen toe. (Diverse Spaanse media)

Niet alleen Paris Saint-Germain maar ook Real Madrid heeft Mauricio Pochettino als kandidaat nummer één voor komend seizoen op het oog. Jürgen Klopp en Joachim Löw genieten ook interesse uit de Spaanse hoofdstad. (AS)

Neymar heeft bij de directie van Paris Saint-Germain aangedrongen op de komst van een landgenoot. De sterspeler is van mening dat Casemiro van Real Madrid de selectie veel sterker zou maken. (Le10Sport)

Meer nieuws
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
2
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
14
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
barca*messi
 
17
18 februari 2018 om 21:27
Wat een onzin is dit. Als Barcelona Griezmann graag wilt hebben en voldoet aan de clausule dan kan Atletico helemaal niets meer goed- of afkeuren. Het is vervolgens dus aan Griezmann zelf of hij een overstap richting Barça wil maken.
 
JeoNowIt
 
1
18 februari 2018 om 22:40
Maar is hij nodig, want je heb Dembele al die eigenlijk alleen maar redeneert op rechts en dan heb je Lionel en Suarez nog. Coutinho kan ook uitstekend uit de voeten op de linksbuiten positie en Iniesta lijkt nog niet uitgevoetbald dus dan heb je eigenlijk al iets teveel, zelfs al gooi je Rakitic op de bank voor Coutinho, zelfs dan is de aanval te vol. Griezzman blijf lekker in Madrid man en gewoon van je succes genieten met Costa naast je, want nu moet je het niet (meer) alleen te doen.
 
Guaporta
 
2
18 februari 2018 om 22:45
Dat is niet helemaal waar. Volgens mij kan Atletico Madrid wel degelijk dwars gaan liggen en de transfersom door middel van bepaalde belastingen hoger uit kan laten vallen. Natuurlijk kan Barcelona ook 'gewoon' voldoen aan die hogere transfersom, maar dat lijkt me niet het doel.
 
Boghossian
 
6
18 februari 2018 om 22:46
Griezmann zou echt een lekkere aankoop voor Liverpool zijn. Ten eerste geef je daarmee nog een keer een duidelijk signaal af dat Liverpool richting de absolute top wil, door een speler te halen die bij de echt grote clubs gewild is. Ten tweede zou het Liverpool de mogelijkheid geven hun geweldige aanval een heel seizoen lang te laten domineren, door met vier topspelers voor drie posities roulatiemogelijkheden te hebben.
 
Seenter
 
0
18 februari 2018 om 23:55
Ben het wel met je eens maar vraag me af of griezmann een stap zijwaarts ziet zitten.
 
daveke
 
0
19 februari 2018 om 00:39
Ik denk juist dat met Griezmann erbij liverpool de laatste stap richting titel kan zetten
 
Boghossian
 
0
19 februari 2018 om 15:20
Daarvoor moeten ze in de andere linies versterking hebben. Een goede keeper, creatieve middenvelder en centrale verdediger, alledrie echt top.
 
Boghossian
 
1
19 februari 2018 om 00:02
Kan me voorstellen dat Pochettino interessant is voor Real en Psg, hij heeft het echt fantastisch gedaan met Tottenham.
 
mrpuma
 
1
19 februari 2018 om 06:42
Je bedoelt hij doet het nog steeds fantastisch? Of weet jij iets wat wij niet weten?
 
Boghossian
 
1
19 februari 2018 om 15:21
Nee, ik bedoelde dat hij het fantastisch gedaan heeft. En ja, hij doet het ook nog steeds fantastisch, die twee dingen sluiten elkaar helemaal niet uit hoor.