José Mourinho krijgt uitweg geboden naar Serie A
Maandag, 17 december 2018 om 09:00

Alan Douglas Borges de Carvalho, kortweg Alan, staat voor een terugkeer naar Europa. Galatasaray wil de Braziliaanse spits, die eerder voor Red Bull Salzburg speelde, overnemen van het Chinese Guangzhou Evergrande. (Fanatik)

Iliass Bel Hassani komt bij AZ niet in de plannen voor en mag in januari vertrekken. FC Groningen is momenteel zeer geïnteresseerd in de aanvallende middenvelder en praat met de Alkmaarders over een transfer. (Dagblad van het Noorden)

Internazionale is van plan om José Mourinho een uitweg te bieden bij Manchester United. I Nerazzurri zijn van plan om afscheid te nemen van Luciano Spalletti en willen de Portugees terughalen naar Milaan. (Daily Express)

Sandro Wagner speelt dit seizoen een bijrol bij Bayern München. Schalke 04 wil de spits graag overnemen, maar hij wil ondanks zijn gebrek aan speeltijd niet vertrekken bij de regerend kampioen van Duitsland. (BILD)

Manchester United en Galatasaray onderhandelen over een transfer van Ozan Kabak. Als the Red Devils aan de haal gaan met de verdediger, troeft men het eveneens geïnteresseerde Manchester City af. (Daily Star)

Domingos Quina maakte afgelopen zomer de overstap van West Ham United naar Watford. De middenvelder wist zich echter ook gevolgd door Barcelona en Real Madrid, maar zag de Spaanse grootmachten geen actie ondernemen. (Daily Mail)

Meer nieuws
   
12:42
12:42
Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
1
   
12:40
12:40
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
7
   
12:10
12:10
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
48
   
11:56
11:56
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
21
   
11:46
11:46
Brands bevestigt belangstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
5
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (8)

 
DineshSergioRaghoebar
 
8
17 december 2018 om 09:05
Ik geloof er geen moer van... Spalletti doet het prima, soms wisselvallig, maar waarom in God's naam zou je het Mega saaie voetbal van Mou willen
 
JJvH91
 
8
17 december 2018 om 09:12
Net als je denkt dat Inter wat stabieler beleid wilt gaan voeren...
 
StevenLeentvaar
 
5
17 december 2018 om 09:18
De carriere van Mourinho is na United gewoon over. Gedateerde trainer waarbij het kunstje wat hij deed is uitgewerkt en daarnaast een galbak eerste klas.
 
Japie_Krekel
 
0
17 december 2018 om 12:49
ben je lekker mee als supporter. 50 wedstrijden per seizoen kijken naar betonvoetbal en een coach die zich als een kind van 6 misdraagt langs het veld en in de media en dan sta je uiteindelijk op de ranglijst nog lager dan dat je nu staat want deze man gaat het Juve ook niet moeilijk maken in de strijd om het landskampioenschap
 
RamonDiaz
 
0
17 december 2018 om 22:37
@Japie_Krekel Ehm nee hoor, heeft het bij Internazionale fantastisch gedaan, prima voetbal en de treble gewonnen. Geen enkel probleem in de media en door de supporters op handen gedragen en van harte welkom. Al die flauwekul, heeft met Porto en Inter het onmogelijke gedaan namelijk de CL winnen maar iedereen verwacht dat een trainer dat kunstje bij iedere club even opnieuw doet, dat lukt Guardiola niet, Klopp niet, niemand niet, iedereen heeft een fase dat je een verkeerde keuze maakt of dat het tegenzit.
 
Japie_Krekel
 
0
18 december 2018 om 00:01
@ramondiaz over Porto ben ik het met je eens maar niet over Inter. hij had louter wereldsterren in die selectie, hoezo zou je daarmee niet de Champions League kunnen winnen? wat is daar onmogelijk aan? verder verwacht niemand dat hij met elke club de Champions League wint maar als je 450 miljoen investeert in spelers mag je op zijn minst goed voetbal verwachten en dat is bij United totaal niet het geval
 
RamonDiaz
 
0
18 december 2018 om 06:19
Als Inter fan weet ik wat een rommelige club dat is, sinds 1965 is het geen 1 trainer meer gelukt en we hebben regelmatig selecties met wereldsterren gehad van Rumenigge tot Klinsmann, Bergkamp tot Ronaldo, ban Djorkaeff tot Adriano van Vieri tot....dus ja de CL winnen is een wereldprestatie.
 
theo uphus
 
3
17 december 2018 om 14:58
Mou naar Inter ? Goed nieuws voor de fans van United. Beroerd nieuws voor die van Inter.......