Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
Zondag, 28 april 2024 om 12:42

Hans Kraay junior begrijpt niets van de berichten dat Napoli denkt genoeg te hebben aan twintig miljoen euro om Dávid Hancko vast te leggen. Vorige week meldde La Gazzetta dello Sport dat, maar als het Kraay junior ligt, neemt Feyenoord-directeur Dennis te Kloese de telefoon niet eens op als Napoli belt.

Hancko ligt nog tot medio 2028 vast in De Kuip en is volgens Transfermarkt 35 miljoen euro waard. Toch werd vorige week bekend dat Napoli de eerste contacten heeft gelegd om de verdediger deze zomer op te pikken bij Feyenoord.

Volgens de roze sportkrant zetten de Rotterdammers in op een transfersom van 30 miljoen euro, terwijl de Italiaanse landskampioen denkt dat 20 miljoen euro genoeg is om de 26-jarige verdediger te strikken. Voorzitter Aurelio de Laurentiis zou zelfs al bezig zijn met de voorbereidingen op dat openingsbod.

In Goedemorgen Eredivisie op ESPN reageert Kraay junior vol ongeloof op dat nieuws. "Dat vind ik het meest belachelijke bericht dat ik de afgelopen maanden gelezen heb, en wat groot nieuws is", aldus de analist. "Dat de Italiaanse kranten zeggen dat Napoli twintig miljoen euro voor Hancko heeft klaarliggen."

"Daar nemen ze nog niet eens de telefoon voor op. Dennis te Kloese zegt: 'Wil je wegwezen of niet, met je twintig miljoen?' Dat is net zo belachelijk als maar veertien miljoen voor Arne Slot. Zo'n speler laat je toch niet voor onder de dertig miljoen weggaan? Dan neem je de telefoon toch niet op?"

Mario Been, die ook aan tafel zit, denkt dat Hancko de duurste uitgaande transfer ooit van Feyenoord kan worden. Momenteel is dat nog Orkun Kökçü, die vorig jaar voor 25 miljoen euro naar Benfica ging.

"Ik denk dat hij dat wel zou kunnen overtreffen. Ik weet dat er gezegd is dat Slot geen spelers mee moet nemen, maar dit lijkt me wel een speler die die stap zou kunnen maken", doelt Been op een eventuele transfer van Hancko naar Liverpool.

"Hij kan linksback spelen, links centraal... Hancko heeft in ieder geval de juiste leeftijd, weet wat er te koop is, is een international... Dus hij gaat daar met een goede bagage naartoe, als hij eventueel mee zou gaan. Ik vind het absoluut een topspeler."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws
   
21:49
21:49
Volendam-aanvaller Bilal Ould-Chikh succesvol geopereerd na goedaardige tumor
0
   
21:46
21:46
Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney trouwen in het geheim en delen huwelijksfoto'
0
   
21:34
21:34
'Voormalig Feyenoorder stuurt tweelingbroer om te spelen bij Dinamo Bucharest'
4
   
21:33
21:33
'Ajax komt er niet uit met Chivu, maar komt dichter bij akkoord met Farioli'
17
   
21:27
21:27
Bayer Leverkusen maakt er vijf en breidt ongeslagen reeks uit naar vijftig (!)
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (11)

 
fiorenoord
 
6
28 april 2024 om 12:50
Voor 20 miljoen gewoon Ivanusec sturen, hebben ze toch niet door! Uiteraard gewoon een belachelijk bedrag, en ik geloof ook echt niet dat Napoli dit daadwerkelijk heeft geboden. Zal wel weer een verzinsel zijn van een journalist. Verder wil Hancko alleen vertrekken naar een CL-deelnemer dus valt Napoli direct af.
 
CROOSWYKER
 
3
28 april 2024 om 13:18
Ik denk dat hacko helemaal niet veel gaat opleveren omdat hij al zeg dat als er een mooie club kom Kloese hem naar het vliegveld breng toen hij bijtekende
 
Kuipman
 
4
28 april 2024 om 13:21
Hancko heeft goede verdedigende kwaliteiten, maar voor de echte top vind ik zijn deelname aan de opbouw vaak risicoloos en zonder fantasie.
 
Komtgoedhoor
 
0
28 april 2024 om 23:31
kiest juist in de opbouw voor acties vol lef en creativiteit, zeker al hij als wingback op mag komen
 
Cas1
 
4
28 april 2024 om 13:28
De ervaring heeft geleerd dat je je speler moet verkopen als hij op zijn top zit. Hancko was niet bijzonder in Italie, bij Feyenoord groot geworden, deels dankzij de geringe tegenstand hier, deels dankzij Slot en natuurloijk eigen verdienste, maar beter wordt hij niet dus verkopen. Kan je €25 mln krijgen dan zeker doen. Kocku was van grotere waarde voor Feyenoord
 
Psv-er!
 
4
28 april 2024 om 13:41
Gewoon afwachten wat er geboden wordt. 25 miljoen moet je nu nooit accepteren. Als er tegen het einde van de transfermarkt niemand meer geboden heeft en hij wil weg dan moet ie er over na gaan denken.
 
CROOSWYKER
 
1
28 april 2024 om 13:42
Europees stond hij er ook
 
markerazzi
 
7
28 april 2024 om 14:31
Niet bijzonder in Italië kan je eigenlijk niet meerekenen. Na 1 jaar in de Slowaakse competitie naar Fiorentina, waar hij nauwelijks heeft gespeeld. Daarna bij Sparta Praag echt heel goed en nu bij ons al jaren 1 van de echte sterkhouders. Europees was hij wat mij betreft de allerbeste bij Feyenoord. Wat mij betreft niet eens verkopen onder de 35 miljoen.
 
Cas1
 
1
28 april 2024 om 14:49
Duidelijke info. Wist niet dat hij amper had gespeeld ibij Fiorentina Dank. Als hij zo goed is dan zou ik ook voor een doorverkooppercentage gaan.
 
FGvP
 
2
28 april 2024 om 14:02
Daar moet je toch zeker 45 miljoen voor kunnen vangen, als het niet meer is. Geweldige speler, zeg ik als Ajacied.
 
Bruine Kevin
 
0
29 april 2024 om 00:05
20 miljoen euro is wel heel weinig. 30+ miljoen euro moet toch wel te doen zijn. Maar ik denk overigens niet dat Liverpool op hem zit te wachten, tenzij hij echt op voorspraak van Slot komt.