José Mourinho richt pijlen op vier spitsen
Maandag, 14 juni 2021 om 21:00

Directeur Marcel Brands van Everton is dicht bij de komst van Matheus Nunes. De middenvelder van Sporting Portugal, die circa achttien miljoen euro kost, heeft al een persoonlijk akkoord met de Premier League-club. (Diverse Portugese media)

Olivier Giroud is akkoord met AC Milan over een tweejarig contract à vier miljoen euro per jaar. De aanvaller moet eerst echter overeenstemming bereiken met Chelsea over de ontbinding van zijn doorlopende contract. (Corriere dello Sport)

José Mourinho wil bij AS Roma een spits die dertig goals kan maken en heeft daarvoor vier opties. Andrea Belotti (Torino), Sardar Azmoun (Zenit Sint-Petersburg), Alexander Isak (Real Sociedad) en Patson Daka (RB Salzburg) zijn in beeld. (Corriere dello Sport)

Eddie Nketiah kan zijn volgend jaar aflopende contract bij Arsenal verlengen. De aanvaller heeft het aanbod nog in overweging en schermt daarnaast met interesse van West Ham United, Watford, Crystal Palace en Bayer Leverkusen. (Fabrizio Romano)

Paulo Fonseca wil na zijn aanstelling als manager van Tottenham Hotspur rondkijken bij zijn oude club AS Roma. De Portugees heeft belangstelling voor Gianluca Mancini, Lorenzo Pellegrini en Gonzalo Villar. (La Repubblica)

Real Madrid hoopt komende zomer afscheid te nemen van Isco en Marcelo. Het is de vraag of dat lukt, want de twee oudgedienden, die nog één jaar vastliggen, willen voor hun kans gaan onder Carlo Ancelotti. (ABC)

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
4
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (11)

 
Deem.
 
19
14 juni 2021 om 21:09
Noem mij eens een manager die geen spits wil die er 30 maakt, Corriero. Zou Belotti wel een mooie vinden voor Roma. Wat die nog steeds bij Torino doet is me een raadsel.
 
Klapstoel88
 
6
14 juni 2021 om 21:14
Die voorzitter heeft een hele tijd te veel geld voor hem te willen. 1,5 jaar geleden moest hij nog 100 miljoen kosten, en op begeven moment is dat gehalveerd. 50 miljoen is voor de italiaanse clubs helaas nog steeds heel veel geld
 
Chelsea///
 
3
14 juni 2021 om 22:51
Was inderdaad een belachelijke vraagprijs. Zn contract loopt af in 2022 dus ze zullen hem wel voor een stuk minder kunnen ophalen. Hij verdient overigens ook 'maar' 2,5 miljoen per jaar, dus denk dat hij wel nog graag zijn 'toptransfer' wil maken.
 
Jackieboy10
 
4
14 juni 2021 om 21:16
Nketiah verlengen zou weer een typische domme move zijn. Verkopen nu het nog kan. Staat er in Engeland nog goed op vanwege zijn jeugd carrière en internationale jeugd carrière. Daar moet je gebruik van maken. Zal nooit goed genoeg worden voor Arsenal 1, maar kan je wel een leuk bedrag opleveren. Contractverlenging zou dus extreem dom zijn.
 
ArsenalFanehv
 
14
14 juni 2021 om 21:19
Arsenal wilt zijn contract verlengen zodat zijn waarde wordt behouden. Ze zullen hem vervolgens verhuren of verkopen. Ze willen alleen voorkomen dat hij volgend jaar gratis de deur uit loopt. En wie weet kan hij na een verhuurperiode net als Willock zich bewijzen en toch kans maken op een kans in het eerste team. Je weet het nooit.
 
Jackieboy10
 
0
15 juni 2021 om 12:22
Tja, je bent geen liefdadigheidsinstelling he. Gewoon verkopen die handel. 15 miljoen, strik erom en klaar. 10 miljoen ook prima. Het is heel simpel te zien, Nketiah is geen spits voor een team dat hoger ambieert. Ik hoop nog steeds dat wij dat team zijn dat hoger ambieert dan plek 8.. Bij Willock zag je altijd al specifieke kwaliteiten die nuttig zouden kunnen zijn voor een club. Alleen moest hij veel spelen om te werken aan bepaalde zwakke punten. Nou vind ik persoonlijk dat hij bij Newcastle dat erg goed heeft gedaan, maar dat hij diezelfde zwakke punten nog steeds heeft. Zij het minder dan hiervoor. Maar hij kan wel een goede squad player zijn. Nketiah brengt gewoon simpelweg te weinig. Hij is geen aanspeelpunt, heeft een erg slechte first touch, brengt je buiten de 16 echt helemaal niks en is op het hoogste niveau ook nog eens geen goede afmaker. Als je dat allemaal niet hebt, dan gaat het nooit wat worden voor een team als Arsenal (of in ieder geval wat wij willen zijn). Daar zit het verschil met Balogun ook bijvoorbeeld. Ja Balogun heeft nog niet genoeg kunnen laten zien, maar je ziet facetten in zijn spel die hem verder kunnen brengen. Facetten waar je op het hoogste niveau wat aan hebt.
 
-Legends-
 
10
14 juni 2021 om 22:25
Als Mourinho het Ek kijkt vanavond denk ik dat de keuze snel gemaakt is. Wat speelt die Isak lekker zeg!
 
Murad
 
4
14 juni 2021 om 23:26
En niet alleen vandaag. Heel vaak dit seizoen al belangrijk geweest voor zijn club. Bellotti vind ik ook een hele goede optie, kent ook de competitie.
 
Murad
 
3
14 juni 2021 om 23:25
Marcelo is toch echt wel klaar voor mijn gevoel. Die is echt een heel stuk minder dan vroeger en ik zie hem Mendy niet uit de basis spelen. Zou als ik hem was een transfer proberen te regelen naar Turkije. Daar kan hij op een lager niveau nog belangrijk zijn / voelen en flink wat geld binnenharken.
 
mcgregor
 
0
15 juni 2021 om 02:22
Niemand wil weg op varane na. Las vandaag in de Spaanse media dat hij bezig is met psg. Marcelo isco en mariano hebben idd aangegeven te willen blijven .. carlo speelt wel altijd met een 10 dus voor isco is er hoop net zoals voor assensio die ook graag op 20 speelt al hoop ik natuurlijk op een frisse nieuwe nummer 10